perjantai 16. toukokuuta 2014

Laiskottelijana taasMiten mä olenkin ollut niin saamaton taas :) ja aikaa kyllä olis ollut mutta no laiskuus iskenyt ei muuta :)

Kuvassa on nyt toinen noista Liisan ikkunaluukuista/ oviluukuista mitä lie :D ja tykkään kyllä hirveesti, mutta arvatkaas oliko vaikeeta saada niitä esille nätisti kun tilaa ei ollutkaan :D aluksi ne oli makkarissa ;)


Mutta kun sänkyi siirtyi TAAS olohuoneeseen ei meinannut paikkaa löytyä lainkaan! Toinen on Adeliinan huoneessa ja en nyt tiedä onko hyvässä paikassa kummatkaan , mutta nyt mennään näin ainakin hetken ;)

Kiitos taas kommentin jättäneille ja lukijoille <3 

ihanaa että on perjantai <3 oon niin loman tarpeessa ;)

-Sari

16 kommenttia:

 1. tuu meille sisustaan <3 huokaus niin ihanan näköistä kuten aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirita <3 kyllä sulla itselläkin taitoa löytyy <3

   Poista
 2. Teillä on niin älyttömän kaunista!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli :) nolona täällä tunnustam että käyn lukemassa sun blogia kyllä mutta kun puhelimella oon niin en osaa kopioida osoittettani ja en muista ulkoa kun vastaus vaatii sen :/ liian hankalaksi tehty, mutta teidän koti on niin <3

   Poista
  2. Nythän kommentointi vaatii enää nimen, sähköpostia ei ole pakko naputella :) Ja jos laitat nimeesi esim. Sari / Suurperheen arkea, niin tiedän että se olet nimenomaan sinä Sari :)

   Kommentointikenttä on tosiaan vähän kehno.. Ihana kuulla että olet käynyt lukeamassa blogiani <3 Kiitos kauniista sanoistasi!

   Poista
 3. Nyt mä kyllä niin repesin täällä!! Sänky on siirtynyt TAAS!! =D siis joudutteko te purkamaan sen osiin joka kerta?? ;) Ne luukut ois olleet niin taivaalliset siellä makkarissa mutta mitä ihmettä oikein tapahtui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsin Mari!!!! Nyt hävettää :) mutta siis juuuuuuu purataan ja kootaaaaaan ja viimeks tein ihan yksin sen ;) Katos....(puolustus puhe tulee nyt) eli kun huoneita on sen viisi joista neljä makkaria ja makkarin tarvis ainakin kuusi ihmistä niin voit kuvitella miten ahdasta/ hankalaa on saada kaikki mahtumaan leluineen ;) eli meittin nuorimmainen tyllerö vaikka nukkuu mun vieressä niin leluja on paaaaaljon!!! Ja jos mulla on makkari niin mihin ihmeeseen saan lelut laitettua?!!! On yritetty mm. Keittiöön, poikien huoneeseen, ylätasanteelle ja itse makkariin mahdutettua mutta Ei ne vaan mahdu!!! Eli sänky pikkusessa olkkarissa tilaa viemässä ja tylleröllä lelut omassa huoneessa. Katotaan kauan jaksan olkkarissa olla ;) toivottavasti niin kauan kuin pakko on ;) inhoon itsessä sitä puolta mikä ei ooooo mihkään tyytyväinen ja aina vaihtaa jotain järjestystä jopa huoneita, ostaa koko ajan jotain vaikka koti on pullollaan sisustusjuttuja .....voi kun menis ohi yää hulluus ;)

   Poista
  2. Sari, mä olin ennen ihan samanlainen kuin mitä tossa kuvailit, mutta sitten tapahtui jotain...mies lähti viime kesänä töihin suomeen ja mä jäin yksin tänne espanjaan ja mulla oli kivasti aikaa kääntää koko kodin sisustus uusiks..sitten lähdettiin reissuun amerikkaan ja mies tuli vasta sen reissun jäkeen ekaa kertaa puoleen vuoteen kotiin ja sen järkytys oli niin suuri kun kaikki oli muuttunut ja minä jopa pistänyt vaihtoon muutamia sen lempijuttuja, että se sano et mä en muutu ikinä...et se lähtee kyl just siinä paikassa ettimään omaa asuntoa.. =( se oli kyllä kriisien kriisi ja jotenkin munkin silmät aukes et millanen tavarahaukka mä oon ollu ja et mun täytyy kunnioittaa myös mun miehen toiveita (joita ei siis ole paljon)...siitä se puhdistuminen jotenkin lähti ja nyt on itelläkin jotenkin parempi fiilis vaikka koti on edelleen country style... =) välillä aina meinaa himo iskeä ja joka tason päällä on roina-asetelmia kunnes mies kysyy voisiko niistä edes yhden ottaa pois, otan ja huomaan että se näyttääkin oikeasti paremmalta!

   Poista
 4. Tosi kauniit juuri tuossa nuo ikkunaluukkut! Ja tuo sänky on vaan niin ihana...:)

  VastaaPoista
 5. Siis iiiiik ja kääk noita ihania ikkunaluukkuja!!!! Mä niin kuolasin tuollaisia Face-ryhmässä,mutta kukkaro huusi kovaa jotain vastalauseita :( Eli vielä jäi haaveeksi. Ehkä joskus sitten ;) Mutta niin ovat kauniit teillä! Ja nuohan nyt sopii melkein mihin vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nuohan on ihanat, mutta nyt on työ ja tuska että saa sopimaan minnekään :D

   Poista
 6. Ajattelinpas kysyä sinulta kun tunnut tietävän "kaiken sisustuksesta" ja mitä mistä saa että; missähän olisi fiksuinta myydä esim. Gantin tyynynpäällisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah mä mitään tiedä mistään :D mutta ootkos kokeillut Facen puolelta Riviera Maison ryhmän kautta? Siellä myydään myös Ganttia ;) entä Tori.fi? :)

   Poista
 7. Kiitoksia! Laitoin kutsun ryhmään <3

  VastaaPoista