maanantai 27. toukokuuta 2013

Maalausta kuinkas muutenkaan ;)

Vaikka puusohva oli kaunis ruskeana, en vaan saanut mielästäni miltä se näyttäisi valkoisena. Haaveilin siitä pitkään ja ajattelin että on niin kova homma  ja en jaksaisi/pystyisi siihen, mutta sain niin ihania kannustavia viestejä, että uskalsin alkaa ryhtyä siihen. Alkuperäisessä kunnossa/maalissa sohva ei ollut onneksi , joten ei tuntunut pahalta ryhtyä siihen .
         Viikonloppuna oli hyvä ilma aloittaa sitä ja saatiinkin sohvalle pohjamaali päällensä. Ensi viikonloppuna tarkoitus olisi maalata se sitten huonekalumaalilla pariin kertaan :)

Eilen kävin Blantagenissa hakemassa lankaköynöksen. Sain vinkin Villa Hovin blogista Anskulta että kyseessä on helppohoitoinen viherkasvi ja näyttääkin niin kivalta ;) kukkaruukun ostin samalla siihen niin kesäisen ;)  Mietin vaan onko liian tummaa kukkaa siinä :D Kaupassa näytti niin hyvältä :)

Tänään arjen alettua sain vapaapäivän <3 on se luxusta :) Ajattelinkin käyttää sen pyykäten ja hiukan siivoten. Päiväuniajalla vois jatkaa hyvän kirjan lukemista :)

Hei, yks kysymys vielä....osaisko joku neuvoa miten saan tuon tunnisteet tuohon oikealle reunaan ja miten sitä käytetään =D En oikeinhoksaa sitä ;)

Oikein ihanaa arjen alkua kaikille <3 nbsp="">

-Sari
4 kommenttia:

 1. Ei vapaapäivää saa käyttää siivoamiseen. Ei tosissaan. Mulla jos joskus olisi vapaapäivä (sitä odotellessa) niin mulla varmaan tuo kirjanlukeminen olisi aika mieleistä. Ihanaa lukea kun ei tule keskeytyksiä.
  Laitathan sitten valmiistä sohvasta kuvia kunhan saatte valmiiksi?

  Sulla on ihana blogi ja kotinne on hurjan kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helinä kiitos ja eihän sais ei =D mutta jotenkin vaan suht rauhassa saapi tehdä niin mieluusti tekee ilman kellonaikoja katsellen =D

   Poista
 2. Menepäs blogisi oikeasta yläkulmasta kohtaan "Ulkoasu". Sieltä sitten vasemmasta reunasta vielä kerran kohta "Ulkoasu". Sieltä avautuu uusi ikkuna mistä valkkaat jonkin "Lisää gadget" kohdan. Rullailet alaspäin kunnes tulee kohta "Tunnisteet" ja painat + merkin kuvaa. Aukeaa ikkuna mistä pääset valitsemaan millaisen tunnisteen haluat ulkoasultaan tehdä:) Kun olet saanut mieleisesei niin tallennat ja sivupalkissasi on Tunniste kohta. Ja niitäkin pystyy sitten sieltä "Ulkoasu" kohdasta vaihtamaan jos haluaa gadgetin vaikka toiseen paikkaan. Hiirellä pystyy siirtämään. Kysy lisää jos tarvitset apua!

  VastaaPoista
 3. Nanna KIIIITOS!!!!!!! mä onnistun ;)

  VastaaPoista