torstai 9. toukokuuta 2013

Hmmmmm taas vaihtelua mutta siltikään hyvä?

Sain sitten siirrettyä makkarin itselleni , mutta , mutta juu tykkään kyllä mutta pari hmmm harmillista asiaa se toi esille! Ensinnäkin sänky on vain 120cm leveä ja mun silmääni ainakin täällä livenä katottaessa tarve olisi normaalille 160cm levyiselle sängylle :) ja toinen niin tosiaan tuo Emman siirtäminen poikien kanssa samaan ei ollut ehkä paras idea vaikkakin hakeutuvat aina samaan huoneeseen siis aina! Toki riitelyäkin on ja korostuu nyt Paremmin. Kuitenkin Emma on 12 -vuotta ja uskon että mielummin on pikkusiskon kanssa samassa huoneessa kuin kahden pikkuveljen. Mutta tilaa ei ole joten se tarkoittaa sitä että joudun luopumaan makkarista ja muutettava takaisin olohuoneeseen :) no sinänsä ei haittaa mutta joskus vaan on kivempi olla rauhassa ja täytyy myöntää että Adeliinakin nukkuu pitempään tuolla makkarissa aamulla kuin olkkarin puolella hän kun heräilee edelleen 2-3 kertaa yössä niin tulee viereen nukkumaan jossain vaiheessa aina , mutta nää on nyt näitä elämän pieniä murheita ;)

Tänään on toinen vapaa viidestä ja isännys paiskii töitä kyllä mutta itse yritän nauttia normi kotitöiden lomassa :)

Kiitos taas lukijoille <3 :="" br="" helatorstaita="" ihanaa="" ja="">
-Sari

4 kommenttia:

 1. Miten sattuikaan,olen aivan samoissa puuhissa ollut täällä. Siirsin nuorimmaisen leikkihuoneen isojen tyttöjen huoneeseen,mutta siittä ei sitten mitään tullutkaan,tavarat siirrettiin takaisin vaikkakin niin nautin omasta makuuhuoneesta,sänky saa kuitenkin olla siellä tytön leikkihuoneessa vielä,en kovin äkkiä taho olohuoneeseen takaisin :( kun muuten niin viihdytään täällä niin muutto isompaankaan ei ole hyvä ratkaisu ja kasvaahan nuo lapset...Meidän esikoinen on jo menossa naimisiin ja oon täällä kyynel silmäkulmassa joten toivon,ettei nuo muut nyt kasva yhtä nopiaan kuin esikoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en vielä aloittanut puuhiin mutta katotaan koska on pakko! Ai teidän esikko jo naimisiin :) no meidän esikosta tulee lokakuussa äiti <3 arvaa maltanko odotta??!!!!! :D

   Poista
 2. siis miten oot unohtanut kertoa, että atskulla sentään vähentyny heräämiset tohon 2-3 kertaan? ;) Täällä viime yö meni yhdellä herätyksellä, mutta normisti on ollut vielä sen 5 :/

  On tuossa varmasti huoneitten pyörittelyä, mutta sopu sijan antaa:) Ja kaunis on tuo huone, huoh <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että oon unohtanut jonkun herätyksen välistä :D kun hän itse hakeutuu tissille aina kun vieressä nukkuu :D ja tosiaan kun sitä vanhaa koulua tai kartanoa ei ole niin on tämä hiukan säätämistä :D mutta tosiaan sopu sijaa antaa :)

   Poista