sunnuntai 4. marraskuuta 2012

uutta pöytäryhmää ostamassa?


Meillähän tilanne on se että toisiks vanhin tyttö on muuttamassa ens vuoden alussa ja tietenkin tarvitsee huonekaluja ;)
No Meillähän tai mulla? =D On ollut jo jonkin aikaa mielessä uuden ryhmän osto mielessä. Valkoinen ennenkaikkea ;) Vanhastahan olisi saanut tuunattua, mutta en luottanut itseeni tarpeeksi. JA isännys ei viitsinyt moiseen ryhtyä. Eli lupailin jo aikoja sitten että kun edullisesti löydän meille niin vanhin tyttö saapi meidän nykyisen ja Laura saa hänen vanhansa omaan kotiinsa sitten =)
No olen katsellut ja tuumaillut ja valtavan ihania pöytäryhmiä kaupat pullollaan, mutta en suostu maksamaan hirveitä niistä ainakaan vielä kun meidän käytössä varmasti kuluu ;) Rottinkisilla tuolilla olisin halunnut, mutta isännys ei kelpuuttanut ainakaan vielä, no hänellä on kokemusta meidän aikaisimmasta rottinki huonekaluista kun niistä irtoaa ne punokset. No tosin varmasti minä olisin kelpuuttanut moiset siltin =D Eli päädyin kyseiseen mikä on kuvassa. Ei niin romanttinen kuin tällä hetkellä mutta varmasti uppoutuu muiden valkoisten joukkoon hyvin =D Vaihtelua voipi sitten tuolinhupuilla tehdä tuoliin ja kaitaliinoilla pöytään. Enään ei tarvitse sitten peittää pöytälevyä liinalla kun on itsekseenkin valkoinen =) JA edullinenkin oli =)

Muutoin sisustusintoilu on ollut hiukan alamaissa. Pikkasen joulun tulo sitä piristää, mutta yllättävän vaisua ollut kyllä nyt =D Sisustuskutsutkin otin taas ja ne olis 3.12 eli siihen olis saatava intoilu huippuunsa ;)

Mitäs sitten, no sitä ihanaa mekkoa en saanut 80cm kokoisena mutta 86cm löytyi ja sen huolin <3 ELi tulossa on <3 Kun vaan sen saan niin laittelen niistä sitten postausta =) En tytön päällä koska pukinkonttiin menee muta sellaisenaan kylläkin =) Ja itsehän sen olin unohtanut kirjata tilaukseen!!!! Niin innoissani olin =D

Eilen siivoilin 8.30-17.30 päivällä oli puolentoista tunnin vapaa kun Adeliina nukkui päiväunia. Ensin alakerta , matot pihalle ja pölyille kyytiä. Lattioiden pesua ja vessan myös. Kaksi vaatekaappia siivoin ja Emma siivoi omansa. Päiväunien jälkeen yläkertaan siivoilemaan. Kyllä kuulkaas illalla jalat särki kovasti! JA mikä parasta siivouksesa ísännys pesi meidän kaikki ikkunat!!!!!! Ihmeiden aika ei ole ohi!!!!!


Huomenna saadaankin tutustua meidän esikon ja hänen poikaystävän "vauvaan" Eli pieni Ranskan bulldog heille tulee tänään illalla/yöllä =D
Tiistaiksi luvannut taasen lunta ja ihanaa!!!!! Meinaan edellisistä ei ole enään muuta kuin kuvissa todistusaineistoa =)

Oikein ihanaa alkavaa arkea kaikille <3 JA kiitos taasen teille <3

Sari

9 kommenttia:

 1. Kaunis tuo pöytä tuoleineen. Mukavan korkeat selkänojat tuoleissa, varmaan ihan hyät istua!
  Mukavaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis pöytäryhmä. Muuten valkoisia ja mustia, aika kivoja huppuja löysin Jyskistä, olivat mielestäni edullisia.Aikaisemmin ostin samasta kankaasta valmistettuja luonnonvalkoisia,muutama vuosi sitten, hinta oli kolminkertainen, sisustusliikkeessä. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa vinkistä =) Täytynee käydä katsomasa ;)

   Poista
 3. Lumia täälläkin odotellaan! ja pari ikkunaa pitäisi jonkun varmaan sitä ennen pestä...
  Kiva että sait tuon mekon vielä! :)
  mukavia päiviä sinne!

  VastaaPoista