perjantai 2. marraskuuta 2012

Pomp de luxin tilaus ja ottaa päähän

Tiedättekös miten odotin hartaasti että pääsin kyseisille kutsuille oli niin onnellinen!!!!! Sitten rakastuin ihanaan röyhelö puolhameeseen ja sitä onneksi oli vielä tilattavissa. Siihen sitten tilasin paidan, sukkahousut, villatakin ja hiuspannat. Eilen ne tuli ystävälle kun hänen kauttaan tilasin ne ja tänään sain ne kotiin. Innoissani aukaisin pakettia ja ihastelin kunnes tajusin ettei sitä ihanaa hametta ollut lainkaan =( Sitten alettiin tutkailee tilauskuittia eikä ollut siinäkään....eli onko se nyt niin että mä olen sen unohtanut kokonaan laittaa siihen tilauslappuun tai sitten myyjä unohtanut! Kello on liian paljon asiaa selvittääkseni. Joten joudun huomiseen odottamaan. JA voi että miten harmittaa tää odottaminen! Meinaan jos hametta ei saa enään...joudun kyllä palauttamaan vaatetta koska en tee niillä mitään ilman sitä hametta!!!! Siis miten joku asia voi saada ihmisen niin pettyneeksi vaikka ei ole mistään vakavasta asiasta kyse vaan ihan lastenvaatteesta mitä kyllä ilmankin oltais pärjätty ;) No joo....eiköhän tästä hengissä selvitä ;) Eli turhanpäivästä ketutusta, mutta kun niin odotin että saan tänne tehdä postausta ja sitten.....

No juu meen rauhottumaan ja huomenna uus päivä ja huomattavasti olen viisaampi, ainakin toivon niin =) Nyt petivaatteitten vaihtoon!!!!


- Sari

6 kommenttia:

 1. No ymmärrän kyllä harmituksen,jos olet muun setin hamosen mukaan tilannut niin onhan se aikamoista jos just se juttu minkä mukaan muut on valittu puuttuu:O No asia varmaan selviää,toivotaan ainakin:)

  VastaaPoista
 2. äh, tyhmää. :( Osaan samaistua sinun fiiliksiin, sillä meillä oli saman tyyppinen tilanne Elloksen kanssa. Tilaisin sieltä tytölle päiväpeiton ja liudan koristetyynyjä sekä pussilakanan. No, muut tuli mutta se tärkein eli päiväpeitto jäi puuttumaan koska oli loppuunmyyty. Kyllä harmitti ja paljon, sillä en olisi koskaan tilannut niitä pelkkiä tkoristetyynyjä ja pussilakanaa mutta kun maksoin sen noudettaessa tietämättä edes mitä paketista puuttui niin en jaksanut erikseen lähteä palauttelemaan mitään. Elloksen rahoja kun saa odotella 3kk. :( Ärgh, toivottavasti hametta löytyy ja se toimitetaan sinulle pikapikaa. :) Pidän peukut pystyssä täällä. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tollanen harmittaa...varsinkin kun kovasti on odottanut jotakin =( Meillä oli lapsella itku kurkussa kun ostettiin niitä uusia tyttöjen legopaketteja missä on sellainen tyttö...no sen ainoan legotytön käsi oli ihan littana,valmistusvirhe...ei muuta kuin palauttamaan pakettia kauppaan,mutta sekään ei ollut niin helppoa kun kauppa ei ollut VASTUUSSA että kyseinen lelu oli rikki...no hakivat hyllystä sitten uuden.Eli ei iso asia,mutta koko leikki olisi ollut pilalla ilman ehjää nukkea.teija

  VastaaPoista
 4. Toivotaan, että saat hameen....ymmärrän harmistuksesi!

  VastaaPoista
 5. Voi harmi =( Pidän peukkuja, että hame vielä löytää tiensä luoksenne!

  VastaaPoista