sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Toinen adventti...Heipsan taasen ja suuri kiitos teille ihanille lukijoille ja kommentin jättäneille <3 br="">
Nyt on isännys vihdoin, vuoden jälkeen toteuttanut yhden pyyntöni! Tämänkin ihanan idean SAIN Cialta eli hylly keittiön ikkunan eteen....vielä ei ole ihan valmis...meidän valkoinen maali oli mennyt pilalle ulkovarastossa! Mutta saa luvan olla nyt tuossa ilman maalia, kunnes päästään kaupoille. Hiukan leveämpi olisi saanut olla. Mutta pääasia että vihdoin sain sen! Toisessa blogissa oli myös kyseinen hylly laitettu ikkunan eteen ja sanoinkin isännälle että jos nyt saisit jotain jo aikaiseksi =) Ja saihan hän.... Ainut mikä mättää tuossa keittiön ikkunassa on nuo punaruudulliset salusiinit!!!!!!!!! Ei totu silmäni niihin....jotain tarttis tehdä mutta kun ompelukonetta en omista niin.....no katsellaan mitä keksin.

Olkkarista taasen, mutta kun tykkään noista risuista niin <3 br="" cialta="" etsim="" ett="" h="" heid="" idea="" iin="" ja="" k="" kans="" kuin="" kun="" ll="" menn="" mets="" my="" n="" nen="" ni="" oikeasti="" oksia.="" on="" p="" piste="" s="" sanoi="" sekin="" t="" tarttee="" tykk="" v="" varmaan="" vi="" yst="">On tää blogimaailma vaan niin ihana kun saa sisustukseen ihania vinkkejä <3 br="">
Edelleen puuttuu jouluiset tyynynpäälliset korituoleihin....mutta ei vakavaa ....
Postista odotan Greengaten punapilkullista kannua...jospa ens viikon lopulla viimeistään tulisi. Nyt ihana hetki olla rauhassa, olen yksin kotona =))))Isännys ulkona lasten kanssa. Huomenna tulee Nicholaksen kummit nimpparikahville ja samalla voipi linnanjuhlia katsella =)

Ihanaista sunnuntai iltaa kaikille

18 kommenttia:

 1. Heippa!
  Kävin taas pitkästä aikaa kurkkaamassa teillä ja täytyy todeta, että kyllä on niin ihana ja kodikas koti, aivan silmä lepää, kiitos että sain ihailla :)! Ihanaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi!
  -Simppu-

  VastaaPoista
 2. oi mä tykkään noista punasista salusiineistä...kodikasta:)
  ja nuo hyllyt ikkunoitten eessä on kans ihanat!!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanan kodikas tunnelma. Minäkin olen joskus haaveillut kapeista lasihyllyistä yhden pienen ruokailutilan eteen. Oli jo unohtanut koko idean. Täytyy varmaan alkaa jalostamaan ajatusta =D

  Hyvää 2. adventtia!

  VastaaPoista
 4. Niin kodikas ja jouluinen tunnelma teillä!

  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Kauniin tunnelmaista, lämmöllä sisustettu viihtyisäksi. Hyvää 2. adventtia!

  VastaaPoista
 6. Kaunista tunnelmaa kodissanne! :)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Ihanan tuunelmallisia,jouluisia
  kuvia:)
  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 8. Ihania jouluisia kuvia kotoasi! <3 Ihailen myös tuota valkoista kuusta!Tuollainen täytyis itsekin saada.. :)

  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 9. Niin kaunista ja tunnelmallista. Löysin itse vihdoinkin tänään jouluverhot ja muutaman koristeen oon kans jo laittanu :) Tuun vähän jäljessä tässä joulun laitossa...Kyllästyn vaan niin helposti joulukoristeisiin, etten uskaltanu kovin aikasin laittaa.

  Millaisia säilytysratkaisuja teillä muuten on? Muistelin että joskus sanoit teillä olevan noin sata neliötä? Ja teitähän on yhdeksän,vai kuinka? Me asutaan myös melko ahtaasti (40m2 ja 3 hlö) ja kaikki vinkit säilytysratkaisuista helpottaisi kovasti :)

  VastaaPoista
 10. Teillä on kyllä niin kaunis tunnelma, tykkään!!:)

  Hyvää itsenäisyyspäivää!:)

  VastaaPoista
 11. Ihanan jouluisia kuvia :) valkoinen pikku kuusi on nätti!

  VastaaPoista
 12. Kiitos ihanaiset taas kommenteista <3

  St. Brigitten: neliöitä on sen 105 ja tosiaan 9-henkeä asustaa 2-kerroksisessa rivarissa...
  Kysyit säilytys tiloista? Mitä ikinä haluatkin tietää niin yritän vastata kyllä....en vaan tarkalleen tiedä mitä säilytys tilaa meinaat =) Eli kaappitilaa meillä on kyllä ihan riittävästi omasta mielestä. Muutama kaappi sellaisia missä on pelkkää kaatis rojua suurin piirtein....pitäis tyhjentää joten lisää tilaa tulisi siitäkin. Sisällä meillä on pieni varasto missä pidän imurin,lattianpesu jutut, silityslaudan ja muuta mitä en nyt juuri tarvitse, sängyn allakin on mattoja, yhdistelmävaunun koppa jne....Toki mulla on näitä lipastoja ja vitriinejä/senkkejä mitkä kätkee sisäänsä lippusia/lappusia. Yläkerrassa on 3 makuuhuonetta. Lasten asumuksia =) yhdessä makkarissa on 3-poikaa, toisessa 2-tyttöä ja yhdessä yksi tyttö. Alakerrassa yksi makkari lisää missä sitten aikuisten makkari ja Cassun sänky.
  Olkkarin pöydän alle isännys on tehnyt laatikon pyörillä mikä kätkee alleen pikkuautot. Keittiön sohvasängyn alle olen kätkenyt junaradat,isommat autot,ym...leluja laatikohin. Keittiön ikkunan alla on rottinkinen lipasto siellä Barbin/ Bratzin jutut. Olkkarin rahin sisällä Dublo legot....eli alhaalta löytyy paljon leluja. Omien ja hoitolasten takia. Helpompi/ kivempi leikkiä siinä aikuisten lähellä. Kysy ihmeessä jos jotain haluat vielä tietää=)

  VastaaPoista
 13. Kaunis hylly ja koko sisustus:-)
  Mukavaa itsenäisyyspäivää<3

  VastaaPoista
 14. tunnelmallista. <3
  mukavaa iltaa. :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos kovasti kun jaksoit kertoilla säilytyksestä, juuri tuota tarkoitin. Sainkin jo pari hyvää ideaa :) Meillä on valitettavasti kaappitilaa TOSi huonosti (makkarissa 3, eteisessä 1...)

  VastaaPoista