perjantai 26. maaliskuuta 2010

Väsymystä...
Siis varmaankin kevät väsymystä liikkeellä =D
Jotenkin väsyttää kaikki sisustus jutut ettei jaksa perehtyä niihin kunnolla. Tällä hetkellä maalaukset seisoo, pitsit odottaa laittajaa ja muutenkin siivous tuntuu pakko pullalta vaikka oikeasti tykkään siivota!
Varattiin laivamatka ystävä pariskunnan kanssa. Tekee varmasti hyvää välillä nämä irtiotot arjesta. No ainahan mä olen kotona en niin välitä humputella missään ja sitä saankin useasti selitellä =)
Paljon on ollut vastoinkäymisiä nyt, niin pieniä kuin muka maailman suurimpiakin =) Niistä siltin selviten. Tänään isäntä yllätti ja toi valkoisia tulppaaneja aamusta heti =) Tuli niin hyvä mieli<3 br=""> Huomenna pitäis tehdä kunnon siivo ja pölyjen karkoittaminen kera pyykkien pesu. Pölyjen pyyhkiminen ei olekaan se kivoin juttu....tuntuu että saan vaan märällä rätillä ne levitettyä aina =) MItes te olette saaneet pölyt karkoitettua helpolla=)
Nyt taidan kömpiä Cassun viereen nukkumaan ja nauttia kun ei ole herätyskello soittamassa aamulla, vaikka taitaa sitä olla joku ihmeen sisäinen kello kun puol seitsemän herään joka aamu vaikka kaikki muut nukkuisivatkin =) Onkohan sitä vanhaksi jo tullut =)

Ihanaista viikonloppua kaikille

20 kommenttia:

 1. Kuule, en ihmettele yhtään, että sinua väsyttää. Sinulla on ollut rippijuhlien ja synttäreiden järjestelemistä. Minä ainakin olen väsynyt aina juhlien jälkeen ja aina ei tarvitsekkaan jaksaa...Kohta tulee kunnon kevät ja aurinko antaa taas uusia voimia<3

  VastaaPoista
 2. Rakastan siivoamista, mutta pölyjen pyyhkiminen ei kuuluu minunkaan suosikkeihin... Nihkeä mikrokuituliina ja kodin puhdistaja suihke (muistaakseni kiilto) tekee hommasta kuitenkin helpompaa. :-)

  VastaaPoista
 3. Jaksuja sinne:-))Kyllä kevät pikkuhiljaa alkaa piristämään itse kutakin :-))Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. joo, susta on tullut aikuinen. :D
  samaa ilmassa täällä, jospa sitä kesään mennessa piristyttäisiin. <3

  VastaaPoista
 5. samaa täällä..kevätväsymystä pukkaa...yleensä mulla on tammihelemikuu virratonta aikaa mutta nyt se siirty jostain syystä näin pitkälle:)mutta eikö tää tästä käynnisty!

  VastaaPoista
 6. Minullakin aina jossain välissä kevätpuolta tuppaa väsyttämään. Tänä vuonna se osui helmikuulle. Odotelleen...kyllä se inspis vielä palaa:)

  VastaaPoista
 7. mulle ei oo viä kevätväsymys iskeny.. ehkä se sieltä iskee kellojen kääntämisen myötä..;)
  mutta jostain syystä siivoominen on tökkiny urakalla viimeaikoina, yleensä siivoilen joka päivä, mutta ny on kyl jääny päiviä väliin.. ja sen huomaa..

  VastaaPoista
 8. Kevätväsymystä on liikkeellä! Ensi yönä saisi nukkua tunnin pitempään, mutta meillä ei ainakaan lapset ymmärrä sitä, vaan heräävät tunnin liian aikaisin juuri tuolloin... Jospa tänä keväänä olisi poikkeus ja saisi sen ekstratunnin ;)

  Jaksamista sinne ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Täällä kans yks herätysello herättää joka aamu puol seitsemän! No viikonloppusin mies yleensä onneksi nousee, ja äippä saa viel hetken torkkua.

  Sisustushommelit odottaa kyllä, tee vaan pakolliset. Eihän sitä kukaan aina jaksa.

  Viikonloppuja täältä Turun pohjosemmalta puolelta :)

  VastaaPoista
 10. Väsymystä on tosiaan ilmassa. Onneksi varasitte sen pikkureissun, uudet ympäristöt piristävät kummasti!

  VastaaPoista
 11. Juu juu,sitä on liikkellä..
  Voimia ja huilaas nyt vain,tekee hyvää!Sitten taas uudella tarmolla uudestaan :)

  VastaaPoista
 12. Huilaa ja rentoudu kunnolla! Kun aurinko alkaa paistamaan niin samalla se tuo lisä energiaa;)

  VastaaPoista
 13. voi täällä on heti maanantaina pakko aloittaa suursiivoukset kun pariin viikkoon ei ole kukaan siivonnut ja koti näytttää kyllä siltä...:( kun vain jaksaisi, jostain tarvii kyllä lisävirtaa tämä mamma!

  Mukavaa viikonloppua!! käypäs kurkkaamaan bloogini ;)

  VastaaPoista
 14. Väsymystä liikkeellä..:)
  voimia sinne!!

  VastaaPoista
 15. Sellaista kevätlorvikatarria on ollut liikkeellä, ainakin meillä päin. Toisaalta en yhtään ihmettele, koska sinun aikasi on varmasti aika hyvin organisoitu ison perheen kesken - täytyykö sitä aina jaksaakaan? Kuule kyllä se tästä - kevättä kohti mennään ja valon määrä suurenee päivä päivältä -sitä vaan jaksaa paremmin. Hyvää Palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
 16. Anna väsyttää vaan! Ei ne pitsit -eikä pölytkään- minnekään katoa! Lorvi ja ihastele tulppaaneja ja niiden tuojaa:)
  Kevät tulee ja sen mukana se pirteyskin, uskohan vaan!

  VastaaPoista
 17. Hei!

  Minäkin käytän siivouksessa pelkästään mikrokuitu tuotteita ja pölyt pyyhin ihan kuivalla mikrokuitupyyhkeellä.
  Lattioille on myös omia hieman suurempia mirkokuituisia pyyhkeitä ne laitetaan lattiakuivaimeen, voin luvata että on huomattavasti parempi kuin moppi.

  Terkuin Karita

  VastaaPoista
 18. Sari,kyselit blogissani siitä norosta.Se on raju vatsatauti,mihin liittyy useimmiten myös ripuli ja ehkäpä kuumeilukin.Hyvä tarttumaan (meillä nyt 4/5 sairastanut,saa nähdä käykö kaikki läpi) Eli tava oksu tautihan on lähinnä pelkkää oksentamista.
  Hyvää pääsiäisviikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
 19. Kiitos taas kaikille viestin jättäneille =)
  Hiukan olen saanut normia elämää takaisin....huonekalujen paikat on vaihtuneet hiukan ja pitsiäkin olen saanut ripoteltua sinne
  tänne <3
  Pääsiäislomaa odotellen vaikka työt on tällä viikolla muutenkin aikas lässynlässyjä, mutta loma on aina loma <3

  VastaaPoista