tiistai 9. maaliskuuta 2010

Ja tämä.....


Ja tämä ihanuus tulee myös meille. Pöydät haetaan tänään, huomenna tai vasta torstaina jolloin on vapaapäivä . Riippuu monesta asiasta...mutta pian kuitenkin =)
Nyt eilisen ja tämän päivän aikana tullut ikäviä uutisia parilta taholta jo ja toivonkin sydämestäni että enempää ei tule.
Ja sitten taas asiasta kolmanteen =) Eli suolainen tarjottava on pääasiassa jo hanskassa =) Sain vinkin edullisesta pitopalvelusta ja soitin äsken sinne. 2x kala ja 2x lihakakkua tilasin 15 hengen kakkuja on eli eiköhän ne riitä. Laskin juur että ainakin varmana on 18 aikuista ja 11 lasta jotka todennäköisesti syövät niitä ja kun kumpaakin on kaksi niin eiköhän tuo riitä. Pitäisi ainakin =)
sanoin Jannelle että jos jää paljon niin vieköön töihin sitten =)
Ja hintakaan ei ollut todella paha! 32e per kakku. Nora kun pääsi ripiltä 2,5 vuotta sitten niin ostin tykötarpeet samaiseen määrään voileipäkakkuihin niin hiukan alle 100e meni. Naapuri teki ne silloin. Eli ihan ok summa on kun ei tarvi itse alkaa paniikissa kokeilemaan ja aikakin kun on kortilla kuitenkin viikonloppuna. Täytyyhän sitä kampaajallakin käydä...vuosi aikaa viimeisestä ja kyllä on jo tarpeen =) Pulla tilauksen pistin juuri anopille, itse tehdään täytekakku, kinkkupiirakkaa täytyy tehdä mutta se on nopsa....laitankin vielä viestiä niille kellä oli hyvä pellillisen ohje, kun mulla on vaan sellainen pienen piiraan ohje. Eiköhän tämä tästä ilman suurempia stressejä enään =)

Ihanaista tiistaita kaikille

2 kommenttia:

 1. edulliset kakut oot löytänyt! hyvä!
  laitappas sitten kuvaa uudesta päästä. :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Hauskaa, että löysin blogisi. On mukavaa seurata suurperheesi arjen pyöritystä ja elämänmenoa.

  Itselläni on takana suurperheen kasvatusta täydet kaksi vuosikymmentä ja jatkuu...

  Kiva, jos ehdit piipahtaa kylässä myös minun sivuillani. Tervetuloa kannatusjoukkoihin.

  Hyvää jatkoa koko perheelle.

  VastaaPoista