torstai 30. huhtikuuta 2009

Vapun aatto =)

Vapun aatto alkoikin kivasti jälleen vapaapäivänä =)
Vihdoin kahden viikon jälkeen voin sanoa että Casper on täysin terve.
Isäntä ollut nyt pari päivää saikulla samaisesta flunssasta!
Nicholaksesta on vaikea sanoa miten on hänen laitansa. Eli onko hänellä tämä kyseinen tauti kanssa vai johtuneeko siitepölyallergiasta. Nenu tukossa, silmät kutiaa ja olo aikas kamala. Poika kärsii huomattavasti. Allergia lääkkeet on aloitettu, mutta vielä ei tulosta näy.
Tänään sitten lähdettiin aamusta hakemaan Jesper mamman luota. Oli yö kylässä siellä. Kiiru oli kuulemma kotiin heti kun kuuli että mammalle oli vieraita tulossa =) No siitä sitten lähdettiin sittariin pitkästä aikaa. Lähdin metsästämään Casperille tumppuja missä olisi pitkä varsi. Sittarista teimme löydön Nicholakselle. Kenkiä oli vailla ja löytyi ale korista 5e !!!???? Ja lähtöhinta oli 49,90 Joku merkki kenkäkin oli mutten nyt muista mikä =) Mutta urheilullinen skeitti kenkä, mikä oli hakusessakin hälle. Kerrankin tuuri edes jossain. Tumputkin vihdoin löytyi Mukelomestasta ja juuri passelit näihin kylmiin aamuihin ja iltoihin. Tiimarista ostettiin Jesperille ja Emmalle saippuakuplia. Sitten alkoikin jo nälättää ja mentiin Heselle pikku lounastauolle!!!
Kummipojalle kävin kotimatkalla hakemassa nimpparilahjan jonka sitten huomenna annamme, kun pitkästä aikaa näemme!
Puolenpäivän aikaan mulla oli aika hammaslääkärille!!!!!! No mielummin olisin ollut jossain muualla, mutta ei auta! Pakko se oli mennä. Meinasin jo juosta karkuun kun alkoi kertomaan että onkin hankalassa paikassa reikä ja hänen pitää varoa kieltä ja joutuu olemaan aikas kovakourainen ja sitten hän joutuu venyttämään ienkudosta ja ja ja.....siinä vaiheessa sanoin että kaipa saan puudutteen ja kyllä se oli ihan ok...mutta sitten sanoi että pitää ottaa se pisin neula kun kyseessä takahammas jolloin saa sen puudutteen sinne alas asti!!!! APUA!!!!
Kysyinkin että sattuuko hirveästi! Niin käski vaan hengittämään rauhallisesti!!!
Siis voi elämän kevät.....joutui vielä lisämään puudutetta uudestaan kun laittoi vaan vähän. Siis loppujen lopuksi aivan samanlainen paikkaus ja puudutus kuin ennenkin, mutta lääkäri oli vaan vasta valmistunut jolloin hän kertoi koko ajan mitä tekee ja koska!!! Ennen ei ole niin tehty ja siksi olin aivan järkyttynyt mitä kamalaa joudun kokemaan! No hengissä selvittiin ja hampaat pitäisi olla nyt ok. ONNEKSI =))))))))) Puoli päivää oli toinen puoli naamaa puuduksissa =) Ja isännällä hauskaa kun puhuin hassusti.
Casperin kanssa otin parin tunnin päikkärit. Ja meni tovi kunnes heräsin taas uudestaan tähän päivään. No loppu väivän olen ollut enemmän tai vähemmän huonotuulinen ja ilmeisesti isäntäkin sen huomasi kun teki mulle iltapalaakin =))))
Nyt on nuorimmaiset kolme lasta nukkumassa ja isot pojat syömässä iltapalaa...ja odotankin että kapuavat yläkertaan että alkais se oma aika vihdoin =)

OIkein ihanaa aattoa kaikille <3 br="">
sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti