keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

sairastelua jälleen =(

On sitten tämä vuosi kirjaimellisesti mennyt sairastaen! Voi taivas, milloinkohan tämä loppuu!
Vatsatauti rantautui meille ja helpolla ei senkään kanssa päästä vaan n. viikon sairastelu täytynee potea ennen kuin paluu elävien kirjoihin tapahtuu. Casper aloitti viikko sitten tiistai ja keskiviikon välisenä yönä ja eilen oli täysin terve vasta. Perjantai ja lauantai välisenä yönä aloitti Emma ja Jesper. Tänään Jesper terve mutta Emmalla masu edelleen kipeä. Tällä hetkellä ei ole muita sairastelijoita mikä on täysin ihme! Paitsi Nikke millä on hiukan lämpöä mutta tarkoitan mahataudin sairastelevia=) Itsellä alkaa seinät kaatumaan päälle tätä sairastelua ja niiden jälki sotkujen siivoa. Vaikka rakastankin rauhassa siivoamista ja etenkin sitä siistiä ja puhdasta kotia niin tällä hetkellä tuntuu ettei jaksa yntään mitään.
Tänäänkin aikomus oli passittaa isäntä terveiden lasten kanssa ulos että saan puunata kotia, muutta nyt on itsellä pää särkenyt yöstä asti. Katsotaan kuin käy! Mieli tekis taas vaihtaa oma makkari yläkertaan =) Mutta tiedän että isäntä ei ole samaa mieltä kanssani =))))

Oma ihana harrastuskin on vähän puolitiehen jäänyt eli sisustus, kun ei ole aikaa hirmuisesti sille ollut. No tämän kuun 20 päivä mulla onkin sitten ihanat SERAFIINA sisustuskutsut . Aivan ihania tuotteita näytti ainakin nettipuodissa olevan! Niitä odotellessa =)

Perjantaina olis ystävän tupaantuliaiset ja sinne olis kiva päästä. Pois tästä sairauden keskeltä vähäksi aikaa <3 br="">
Ihanaista kevättä kaikille ja kiitos kun olette käyneet

5 kommenttia:

 1. Voi ei paranemista sinne<3

  Haleja murulle
  ja toiv. pääset sinne
  hiukan lataamaan akkuja yksinkin!

  Jamelia

  VastaaPoista
 2. Voi kurjaa =o( Meilläkin pojat oli vatsataudissa viime viikolla. Voimia sinne ja sairasteluista huolimatta toivotan teille iloista pääsiäistä <3

  VastaaPoista
 3. voi surku. :( paranemisia!

  mukavaa pääsiäistä teidän porukalle! <3

  VastaaPoista
 4. Voi ei, kylläpä teidän perhettä nyt koetellaan sairauksien kanssa. Toivottavasti tuo mahatauti rumba on nyt ohi, ja sairastamiset olisi sairastettu ja pääsette nauttimaan keväästä. Iloista pääsiäistä teille, lisäsin sinut blogilistalleni ja ilmoita jos tahdot sieltä pois.

  VastaaPoista
 5. jostakin tänne tulla tupsahdin ekaa kertaa!
  minä kans olen suurperheen äiti...
  voimia sinne toivotan kovasti!
  -malla-

  VastaaPoista