keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Tyttöjen makkariaNo niin postaustahti kiihtymässä kenties ? VAI LUULENKO VAAN!!!!! No kummiskin, mulla oli parit kuvat alakerran tyttöjen huoneesta , eli tältä näyttää nyt ;) Pieni huone mutta kyllä sinne tavaraakin saa mahtumaan =) Miksei ? Se miksi tytöt Emma ja Adeliina on alkarrassa johtunee kahdesta syystä. Tietenkin Adeliinan lelut hyvin saatavilla, mutta toinen on se että on siistein lastenhuone meillä =D ja kun ulko-ovesta tullaan sisälle on oikella heti tyttöjen huone! Eli yleensähän ensivaikutelma on jo aikas paljon kun sisälle tullaan.

Tänään kävi hoitopaikan katsojia ja näyttäis kyllä hyvältä nyt että töitä tulisi itsellekin lisää ;) voisko olla oikeesti nyt niin että elämä alkaa hymyilemään meillekin? Toivon ainakin =D


Isännys lähti töihin aamulla ja uskokaa...meillä on siistimpää, pyykkiä vähemmän, tiskiä vähemmän ja tietenkin ruokaakin meni vähemmin =D Ihan outoa! =D No selviöhän tuo on mutta jotenkin näin ekana päivänä muutoksen jo huomasi!

Kiitos taas kaikille ihanille lukijoille ja kommentin jättäneille <3 br="">
- Sari

16 kommenttia:

 1. Siis mä en kestä miten ihana huone <3

  VastaaPoista
 2. Oih,mikä ihana huone tytöillä onkaan:)

  VastaaPoista
 3. Ihana huone tytöillä..huohh olisipa itselläkin ollut tuollainen kermakakku huone kun olin pieni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen on muuten erilainen tyyli nyt kuin silloin joskus kun oli omahuone. Mulla oli oma huone mutta hirveeeen tylsä!!! =D

   Poista
 4. Kyllä tyttöjen on mukava mennä noin ihanaan huoneeseen, ihailla pitää sinua kun ison perheesi keskellä jaksat vielä huolehtia kotisi kauneudesta.
  Oikein hyvää tätä alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle myös....se tässä onkin että saa jaksamaan kun laittaa kotia mieluisaksi...täällä kun suurinosa ajastani olen...=) töitä teen kotona ja lasten kanssa kotona =) Oikeestan tykkään olla kotona =)

   Poista
 5. Ihana tyttöjen huone!
  Ihan varmasti elämä alkaa hymyilemään...jo siksi, että isäntä sai töitä....:)
  Toivottavasti postaus intosi on palannut....tykkään niin kauniista kodistanne. On ihana katsella kuvia teiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan isännän työn takia jo ehdottomasti ;) Eiköhän se tästä ala piristyä tämä eloa , toivon ainakin =) ja kiitos ihanista sanoistasi <3

   Poista
 6. Voi hyvänen aika sentään, miten ihana huone!! <3

  VastaaPoista
 7. Huone on todella söpö, mutta on liian paljon tavaraa, että mitä luulen. Mutta se kaikki riippuu maku vanhemmat, mitä tavaraa laittaa sisään vain sanomalla essay paper rehellinen mieltä.

  VastaaPoista