keskiviikko 9. tammikuuta 2013

pullaa


Miks ihmeessä leipominen on aina työn ja tuskan takana? Siis se aloittaminen , mutta sitten kun pääsee vauhtiin käy se hirmuisen nopsaa ;) Litran taikinan tein jotta varmasti riittäisi.


Päätin alusta asti että teen ns. tavispullia vaan =)


Voi että miten hyviä oli vaikka itse sanonkin =) Lämmin tuore pulla ja se tuoksu <3 class="separator" div="" style="clear: both; text-align: center;">

No tehtiinhän me hiukan herkumpiakin pullia =) JA maistui nekin ;)
Ajattelin ettäjos jaksais vaikka viikonloppuisin aina leipoa jonkun jutun? Lapset ainakin tykkää ja varsinkin kun saavat osallistua siihen.

Tänään olen siivonnut ja pyykännyt ja nyt on Adeliina päikyillä joten hetki aikaa olla vain, tosin kebab/pekonikiusaus tarttis käydä tekemessä ;) on sitten ruoka valmis kun lapset tulee koulusta.

Kiitokset taasen ihanaiset ja ihanaista keskiviikkoa <3 br="">
- Sari

6 kommenttia:

 1. Ihan tuli tänne asti ihana tuoreen pullan tuoksu. On se niin ihana tunne, kun niitä tuoreena maistelee!

  VastaaPoista
 2. Nam <3 Tuota minäkin mietin eilen leipoessa muffineita...alkuun kun pääsee niin puuha sujuu innokkaasti.Huomiseksi täytisi jotakin ,meille tulee ensimmäistä kertaa vävyehdokas kylään ja minua jännittää :D Mahtaakohan poikaakin jännittää yhtälailla :D

  VastaaPoista
 3. Mikään ei todellakaan voita itse leivottujen pullien makua ja tuoksua...:)

  VastaaPoista
 4. namnam, sitte leivotaan yhdessä kun mä sinne päin tuun ;) me ollaan tykätty tyttösen kans leipoa aika usein, poitsulle ei hirveesti voi antaa allergioiden takia mitään käteen... :)

  Pitkä päivä ohitse, hiukan omaa aikaa ja kohta nukkumaan <3 Sullakin vissii töitä huomenna niin et taida olla sinäkään linjoilla ;)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Ensivierailulla blogissasi. Kiva lukea muiden suurperheellisten kuulumisia.

  Herkullisen näköisiä pullia! Saisipa itsekin aikaiseksi ruveta leipomaan.. ;)

  VastaaPoista
 6. Nam kyl itte tehty pulla on ihanaa ♥♥♥ Olet kyl ain nii reipas ♥

  VastaaPoista