keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kenkiä Adeliinalle ja tähtimukeja


On tuo Zalando vaan helppo paikka ostella kenkiä sun muuta. Ostin Adeliinalle kauppaa ja kyläilyä varten nilkkurit. Ruskeat missä kukkasia ja pihalle nuo toiset vettä ja tuulta pitävät. Kummatkin STUPS merkkiset eli onkohan mitkään? Mutta kokeiluun nyt ainakin tulee =)


Sitten tilasin Pikku Iidan puodista ihanat tähti mukit ja lautaset 4kpl kumpaakin. Olisin halunnut puolitusinaa ,mutta ei ollut enempää.....täytyy vaan toivoa että mukeja tulisi vielä lisää....=) No kengät oli hirmuisen tärkeät Adeliinalle, mukit ei niinkään mutta oli niin kivat eikä hirmuisen kalliitkaan ollut niin uskaltauduin ostamaan =)

Nyt on semmoinen vaihe kun saapi ostella sitä sun tätä. Joko lapsille kenkiä tai ulkovaatteita vaikka kuinka olin jo katsonut että niitä on mutta eivät osoittautuneetkaan hyväksi siihen tarkoitukseen mihin olin ajatellut. Casperille tilasin kanssa takkia ja housua....Sitten täytyy ostella pikkuhiljaa joululahjoja ettei kaikki tule kerralla ostettavaksi =D


Ja tässä poseraa pikku-prinsessa =)
Huomenna voin menettää kontrollini täysin. Olen menossa Pomp de lux kutsuille ensimmäistä kertaa ja ainakin kuvastossa ne on niin kauniita <3 br="">
Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille ja kiitos taas kommentin jättäneille ja lukijoilleni <3 br="">
-Sari

20 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää kengät ja astiat!

    VastaaPoista
  2. Kauniit ovat ostoksesi!!!! Olen totaalisen hurahtanut nuihin Pompdeluxeihin. Pidin itse kutsut ja olen jo senkin jälkeen tilaillut lisää. Sunnuntaina menen vielä meidän myyjän viimeisille kutsuille ja pakkohan se on vielä jotakin sieltä saada!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pelkään hirmuisesti että se on menoa noiden kutsujen jälkeen!!! Ajattelin itse ottaa ens vuoden ensimmäisiin kutsuihin kutsut =)

      Poista
  3. Naapurilla olisi kans samat kutsut pejantaina. Saa nähdä jaksanko mennä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mene vaan Naana , varmasti on ihanat kutsut <3

      Poista
  4. Kauniit popot Adeliina saikin. Ja nuo mukit ja lautaset ovat ihanat.
    Suloinen pikku-prinsessa.♥

    VastaaPoista
  5. Emäntä Pohojanmaalta24. lokakuuta 2012 klo 17.56

    Lapset kasvaa vauhdilla ja uutta saa ostella tiuhaan ,kun vain on perheessä kasvuikäisiä lapsukaisia.Kierrätyshän on nyt muodissa,mutta ei aina osu kohdalle mukavaa ja sopivaa.Hyvää syksynjatkoa teidän perhekunnalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Juu kierrättäminen kannattaa aina, oman perheen sisäisesti ei oikein onnistu, mutta hirmu paljon olen ostanut/ saanut vaatteita juurikin meidän nuorimmaiselle ja itse olen antanut ystävälle meidän Casperin vanhoja vaatteita. JA tosiaan noista saaduistakin ei aina mene koot yksiin!

      Poista
  6. Aina sitä on uutta muksuille ostettava ja näköjään meillä Emännällekkin...joka vuosi on talvitakit kutistuneet säilössä :/ Soma pikkuinen <3 Mukavia hetkiä sinne teille !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, kiloja on jostain kumman syystä tullunna aina joka vuosi lisää Ikäväkyllä!!! JA kiitos samoin sinne =)

      Poista
  7. Tähtihetkiä K. oli ostanut myös nuo mukit ja katselin niitä itsekkin tuolta Tarjan ihanasta puodista, mutta kaikkea ihanaa ei vaan voi hankkia, ikävä kyllä...

    Ja joulun vielä lähetessä alkaa paikka kuin paikka täyttymään valloittavista tavaroista, tekis mieli sitä, tätä sekä tota ;)

    Mukavaa iltaa!

    -Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei voi ikävä kyllä, mutta arvostaiskohan sitä yhtään jos vois ostaa kaiken haluamansa? Tuskin!

      ja Tuo on niin totta, niin monelle hankittaa, mutta eiköhän sitä tästäkin joulusta selvitä vaikka huonommin asiat onkin kun tänä jouluna on tuo isännän työttömyys meidän elossa. Sen mukaan mitä vaan voidaan niin hankintoja tehdään. Ja kiitos samoin sinne Ellu =)

      Poista
  8. ihanat kengät ja astiat ja vielä ihanampi pikkuneiti <3 teillä on kyllä lapset keskenään niin samannäköisiä, että näkee kyllä kauas mistä puusta on veistetty! :D ja laitteleppa sitte facebookissa viestiä, että mitä ostit kutsuilta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Niinhän ne sanoo että samaa näköä kaikissa =) Juu mä laittelen heti kun sieltä kotiudun jos kotiudun kun ihastun niin =D

      Poista
  9. Tähtimukit on ihanat niinkuin kenkulaisetkin,harmi kun kuppeja on jo ihan liikaa!
    Mitäs löytyi kutsuilta?!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule Niina illalla vasta pääsen ihanuuksia ihastelemaan <3 Tulen kertomaan kyllä.=)

      Poista
  10. Odottelen kovasti kuvia kutsujen vaatehankinnoistasi! Toivottavasti ehdit päivitellä ihanuudet tänne jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  11. Hei, tässä vanhassa postauksessa on Stups merkkiset kengät. Kertoisitko kokemuksia, tiedätkö valmistusmaan?

    VastaaPoista