torstai 25. lokakuuta 2012

aamupakkastaSiis aivan mielettömän ihana aamu ja päiväkin ollut. Voi kun tulis vielä lunta =)
Joka aamuinen ulkoilu 9.30-11.00 joskus 11.30 niin kuin tänäänkin on meidän arkea. Sitten syömään,pesut ja vaipanvaihdot ja päiväunille. Kohta täytyykin mennä herättämään neitonen uniltaan eli viimeistään 14.00 niin unta on sitten sen puoltoista tunia. Meillä kun on mennyt nyt niin että yöunille on vaikea rahoittua! Syytä en tiedä. Johtuuko liioista päikyistä vai sen ajankohdasta? Tiedä sitä, mutta tänään kokeilussa tuo herättäminen viimeistään 14.00. Sitten onkin välipala ja ulkoilu taasen.
Muutoinkin ollaan jouduttu olemaan hirmu tarkkoja Adeliinan ruokailujen kanssa, johtuen siitä että edelleen imetän. Mutta tietenkin tuo imetys vie sen nälän jolloin ruoka ei enään maistu. Tämä viikko ollaan oltu tarkempia imetyksen kanssa että vasta ruuan jälkeen saa ja on tullut tuloksia heti!!! Meillä syödään!!!!! =)
Vielä kun saataisiin yösyönnit loppumaan. Niitä kun on vielä sen 3-5 kertaa /yö aina! Huudattamaan en pysty joten onkohan kellään muita konsteja? Silittely ei riitä....


Oikein ihanaa pakkaspäivää kaikille ja kiitos taas teille kaikille <3

- Sari

10 kommenttia:

 1. Minä muistan sellaisen ohjeen, että antaa yöllä vettä pullosta....tiedä sitten auttaako...:)
  Suloinen ainakin pikku-neiti on...niin lutunen, että syliin mieli tekisi puristaa.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma =) No meillä ei tuttipulloa tai tuttia syödä ikävä kyllä.

   Poista
 2. Tai nokkamukistakin voi vettä antaa. Mahdollisimman paljon maitoa ja kiinteää ruokaa iltapalaksi. Jos on tutti käytössä, niin sitä voi kokeilla rinnan sijasta. Itse olen valitettavasti enemmän tai vähemmän joutunut huudattamaan, kun ei ole em. keinoista ollut hyötyä. Onhan se raskasta, vaikka yleensä alkaa noin 3-5 yön jälkeen helpottamaan. Tsemppiä sinulle! Terveisin kohta viiden äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että huudattanut olen noita muitakin ;) mutta nyt en ole raaskinut vai johtuuko siitä ettei jaksa ;) ! Voi ihanaa lisää vauvoja <3 Vielä haaveilen siitä yhdestä ;)

   Poista
 3. Meillä annettiin aina tuttipullosta iltavelli (2dl) ennen nukkumaanmenoa. Pikkuiset nukahtivat tämän jälkeen joko syliin tai tissille. Unta riitti pitkälle aamuyöhön, kun velli on kuitenkin hieman tuhdimpaa kuin rintamaito. Suuria suosikkeja olivat perunaporkkanavelli sekä myslivelli. Aamuyöstä olikin sitten mukava tisutella lämpimässä peiton alla, kun ei ollut tarvinnut heräillä yöllä ;) Jaksuja sinne!

  VastaaPoista
 4. Voi kun olet ollut onnellinen <3 Mä koitin heti Adeliinalle silloin kuin sai niin velliä, mutta ei suostunut syömään =( No tosin ei tuttipulloa edes suostunut kokeilemaan aikoinaan. Siksi tää on niin hankalaa ollutkin! Ja kun syöminen on ollut niin vaikeaa..... no vielä ei ole syöminen tuottanut tuloksia yöunissa ja ensimmäinen herätys on jo pahimmillaan tunnin päästä viimeistään kahden ja puolentunnin päästä. Eli aivan turha herääminen mun mielestä ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä monet on ihmetellyt miksi annan periksi yöllä nuorimalle ( 1v3kk) ja juotan vettä kun huutaa mut en minäkään raaski pientä huudattaa. Tietty osaksi senkin takia että isommat herää sitten huutoon ja ovat aivan väsyneitä sitten päivällä.

  Minäkin olen kokeillut unikoulut ym. mutta siihen on tyssännyt kun tyttö huutaa sitten joka yö niin että oksentaa kaiken ulos. Eikä se ole kiva vaihtaa lakanoita sen takia monta kertaa yössä monta yö peräkkäin.
  Väsynyt tietty olen mutta minkäs voi. Yö kerrallaan ja joka ilta toivotaan että seuraava yö ois parempi. Tosin meillä ne huudot aiheuttaa todennäköisesti hampaat mitä pusketaan nyt oikein urakalla. Hitaasti mutta varmasti.
  Silti neljättä yritetään...
  Syysterveisin: Kolmen äiti Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minttu =) Olen kanssa samaa mieltä =) Eiköhän nuo muruset joskus nuku ;) Sit saapi herätellä ;) MEillä kanssa kolmet hampaat tuloillaan parhaillaan, eli sekin kiusaa Adeliina!!! Eli uskon kyllä hartaasti että eiköhän me joskuss saada nukkua niin sinä kuin minäkin <3 Kiva kun jätit kommenttia. Toivottavasti teille seneljäs tulisi pian ;) Jotenkin kivaa että ei ole yksin tämän kanssa. Eihän tämä nyt niin suuri asia ole mutta välistä hiukan väsyneitä ollaan kuitenkin ;)

   Poista
 6. Voi ku sulone pikkane tytteli ♥♥♥

  VastaaPoista