sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Voihan kone minkä teit!

Kyllä, pesukone otti nokkiinsa ja päätti lopettaa yhteistyön!!! No tässä perheessä kone menee rikki niin ei ole kaukaa ettei itku pääse! Pyykkivuoret kasvaisi kasvamistaan ja nyrkkipyykkiä en edes suostu ajattelemaan vaihtoehtona!!!! No onneks ollaan päästy nyt viikonlopun aikana anopin pesutuvalle pyykkäämään, muutoin olisinkin täysin hukassa!!!! Mutta täytyy myöntää, kaipaan pyykinpesua!!!!! Ja sitä tuoksua kun ripustaa kuivaamaan! Vaikka meillä on kuivuri niin ei tule juur kuivattua muuta kuin pakolliset. Mites te kellä kuivuri, laitatteko kaikki vaatteet surutta sinne?

Siis meillähän on maailman rumin kylpyhuone =/ uuden suihkuverhon hommasin ja pari vaaleanpunaista pientä mattoa myös. Kauheesti ei innosta kylppärin sisustaminen kun normaalisti pyykit kuivaa siellä telineessä sekä tuossa pesukoneen yläpuolella on sellainen pyykkitelinen mikä roikkuu ja saunan oven vieressä katolla roikkuu sellainen henkari teline mihin laitan huppareita ja paitoja kuivumaan, eli kylppäri ei laittamallaakaan kivaksi tulisi kun joka päivä ne pestyt pyykit siellä. Meillä kuitenkin pestään pyykkiä päivittäin 2-3 koneellista ja kun on petivaatteitten pesu päivä niin 2-3 koneellista lisää siihen päivään vielä
JA tässä kaksi nuorimmaista murua <3 adeliina="" aiheesta=")<br" casper="" ei="" kk="" kovin="" laittamaan="" llens="" menossa=")" mielell="" n="" no="" osaa="" p="" pist="" ri="" suostu="" tuosta="" unille="" vastaan="" viel="" y="">

Täällä ollut taas liian pitkä tauko tässä bloggaamisessa ja yritän jälleen kerran taas tsempata, kuinkahan mones kerta se mahtaa olla taasen =D

Yläkertaa haukuin muutenkin tänään isännykselle, että on niin kamala!!!!! Jotain tarttis tehdä, mutta mitä??!!!! ...... Pojan rippijuhlatkin lähenee 18.3 on taas =)

Nyt kiukkuu sen verran äänekkäästi tuo pikkuinen murunen joten oikein ihanaa aurinkoista sunnuntai iltaa kaikille <3 br="">
Sari


13 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla <3 Olen seuraillut jo pari kuukautta ja vasta nyt uskaltauduin kirjoittamaan. Minulla ei kuivuria, kolmen hengen taloudessa ei tarvita. Pyykin pesu mukavaa, en pidä siitä että vaatteet lojuvat pyykkikorissa. Mietin usein, että mistä suurperheiden äidit saavat voimaa arjen pyörittämiseen? Kaunista loppu iltaa <3 T.yh Turusta

    VastaaPoista
  2. Myötätunto halaus <3 Itku ei ollu itelläkään kaukana kun kaikki muksut oli pieniä ja kestovaippailtiin kun pesukone otti ja hajos,eikä sitä heti pystytty uutta ostamaan,nyrkkipyykille jouduin :( Mutta koeta aatella niin,että uusi kone on pian paikallaan <3

    VastaaPoista
  3. Se on ikävä yllätys, kun pyykkikone sanoo yhteistyön irti. Isossa perheessö tuikitarpeellimnen vehje. Toivottavasti pian saat uuden vai onko mahdoollista korjata nykyistä.-

    VastaaPoista
  4. Himputti tätä konetta!!!! Niin hienot tsydeemit että vastaa ja ei toimi ei!!!! =D

    Mutta siis, yh Turusta =) Kiva kun olet löytänyt tänne =) <3 Itse vaan olen ollut hirmu laiskana varsinkin näinä muutamana kuukautena ;) Eiköhän sitä kuule saa voima tähän arjen pyörittämiseen juurikin lapsista <3 JA kun rakastaa sitä että on siistiä ja paikat kunnossa ;) Silloin myös viihtyy hyvin kotona =) Taidan viihtyä vähän liiankin hyvin =) Ja hei, asut sitten naapuri kaupungissa ;) Me asustellaan Raisiossa =)

    Nina :voi kauhia tota teidänkin tapausta!!!! Nuo kestovaipatkin!!! Mä en ole niihin ryhtynyt, mutta aihetta olisi kyllä <3 Nostan hattua sulle!!! Ja en tiedä vielä koska sen uuden koneen tänne saisin, joten arki kertoo jo paljon kun sinne päästään, mikä on koneen kohtalo!wsiis uuden sellaisen ;)

    mummeli : Täällä täytyy kyllä uutta odotella! Viime kerralla kun hajosi niin korjaaja sanoi että meidän kulutuksella koneet ei kestä kuin sen n. 3 vuotta. Eli tällä mennään eteenpäin...ja toivotaan että uusi kone piankin löyäisi meille =)

    VastaaPoista
  5. Tiedätkös mä oon jo jonkin aikaa pelännyt, että meidän kone hajoo ja se olis kans katastrofi!!:)
    Merkkejä hajoomisesta ei ole vielä ollut, mutta on se jo 7v ja kans kovalla käytöllä, niin eikös ne yleensä siinä rupee hajoomaan. Pitäis varmaan jo katella mallia valmiiks ja laittaa rahaa sivuun, ettei sit iskis täys paniikki.
    Kavereilla muuten hajos kone tossa kuukausi sitten ja löysi jostain nettikirpparilta, vuoden vanhan ja uutta vastaavan koneen, tosi halvalla. (Nuori pari muutti yhteen ja toinen kone myytiin pois...) Joten niistäkin ehkä kannattaa tsekkailla, jos uutta hankitte. Toivottavasti löydätte pian uuden tai saatte vanhan kuntoon. Osaan vaan kuvitella kuinka tuo hankaloittaa ison perheen arjen pyöritystä!
    Aurinkoista alkavaa viikkoa!!

    VastaaPoista
  6. No voi kökkö,toivottavasti saatte pian uuden koneen,ilman sitä ei kyllä tule toimeen näin isoissa perheissa!

    Mä en tulisi myöskään toimeen ilman kuivuria :) Laitan sinne ihan kaiken! Viimeksi kun kuivuri hajosi jouduin olemaan 2 vkoa ilman kun odoteltiin korjaajaa ja varaosia ( meni takuuseen) ja itkua väänsin joka ilta kun pyykkejä ripustelin,tuntui että koko kämpässä roikkui vaan pyykkiä joka puolella ja koko ajan sai telineitä siirrellä!

    Ihania pieniä muruja siellä <3

    VastaaPoista
  7. Meillakin hajosi kone muutama viikko sitten.Muutama paiva oltiin ilman konetta ja sitten alkoi pyykkivuoria olla vahan joka huone taynna,joten mies laittoi ne jatesakkeihin ja vei pesulaan.
    Pian kaytiin valikoimassa uusi kone ja saatiin se suraavana paivana kotiin.Kuinka iso kone teilla on?Ostin talla kertaa 8 kg koneen ja pyykkailen 1-2 koneellista paivassa...

    VastaaPoista
  8. Meillä nelihenkinen perhe ja ilman kuivuria mennään... empä ole ees osannut ajatella sellaista :)
    Voin vain kuvitella miltä susta tuntuu, kun kone sanoo sopimuksen irti... koska meilläkin alkais tulemaan kaaos aika nopeesti... ja teitä muutama enemmän siellä!

    VastaaPoista
  9. arvaas,tuntuko kivalta,ku takuu-koneemme hajos vähän väliä.Varakoneen ostimme käytettynä ja nyt ku tuosta uudesta koneesta loppu takuu-aika,se lakkas temppuilemasta!Nyt sitten 2 konetta vierekkäin:)
    Kuivuria ei oo eikä tuu,mutta tykkään ripustella pyykkejä narulle!(hetki omaa aikaa mammalle)

    VastaaPoista
  10. Christina: Teillähän kone on pelannut hirmu kauan!!!! Meille se korjaaja tosiaan sanoi ettei toivoakaan niin pitkästä ajasta!!! Mikäs kone teillä on? Kuulostaa niin hyvältä<3

    Cia : Kaipa munkin täytyy kuivuriin heitellä kaikki mahdolliset, kun tosiaan mä inhoon niin noita telineitä!!!! Kuivuri onkin ollut vuoden verran meillä ja tyytyväinen olen ollut =)

    Lisay: Ai teillä sama juttu ollut =/ Inhottava juttu kerrassaan ja meillä on tällä hetkellä tai siis oli 6-7kg kone. Siis en tiedä miks tuollainen haarukka on , mutta kans ihan kivasti mahtunut pyykkiä. Katoinkin jo netistä noita pyykinpesukoneitas ja törmäsin tuohon 8kg koneeseen ;)

    Marru: juu aikas kaaos tulis jos ei veis anopille. Mä niin inhoon pyykkivuoria!!!

    suvi: Nyt oon kade sun 2 koneesta =D Silloin kun onpetivaatteita vaihtanut niin kahdelle olisi käyttöä =D Kummi nuo koneet joko niissä on koko ajan vikaa tai sit voi mennä kauankin hyvin ja yks,kaks sanovat sopimuksen irti!!!!

    VastaaPoista
  11. Sympatiani sinne! Meillä hajos just reilu kuukausi sitten pesukone, ei kiva juttu.

    VastaaPoista
  12. Toi ihana suihkuverho tahtooooo!
    Tarviisin Sari muutaman kuvan lainaan, laitatko mulle säpöä kun joskus joudat :)
    marika.hautakoski @ kotinet.com

    VastaaPoista
  13. Toi ihana suihkuverho tahtooooo!
    Tarviisin Sari muutaman kuvan lainaan, laitatko mulle säpöä kun joskus joudat :)
    marika.hautakoski @ kotinet.com

    VastaaPoista