torstai 8. maaliskuuta 2012

Riiteleeköhän....Eli tuossa keittiössä hiukan eri järjestys ja olkkarissa sama kuin ennen mutta uudella matolla...eli riiteleekös paljonkin????? En jaksanut kummemmin siivoilla kun lapsoset oli tuossa kuvassa ;) Äkkiä nappasin eilen nuo ja matkalla yläkertaan otin vielä tuon viimeisen mis näkee samaan aikaan matot ;)

Kiitokset taas lukijoille ja kommentin jättäneille <3 br="">
Huomenna jo taas PERJANTAI!!!!

Sari
25 kommenttia:

 1. Hmmm... Minusta ei riitele, koska samaa värimaailmaa löytyy kummastakin huoneesta? Tosi nättiä teillä. <3

  Mun blogissa on muuten arvonta, palkintona mm. Riviera Maisonia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Ihanaa naistenpäivää kaunokainen. <3

   Poista
 2. Kiitos naana <3 Täytyy tulla kurkkimaan ;)

  Ja sit tosiaan keittiönpöydän päällä on yleensä aina pöytäliina valkoinen. On vaan nyt pesussa ;)

  VastaaPoista
 3. Oikein kaunis värimaailma sisustuksessanne ja muutenkin todella kaunis koti ! :)

  VastaaPoista
 4. Ei riitele kyllä minun mielestäni yhtään =)

  Ihana koti sinulla <3

  VastaaPoista
 5. Minusta siellä ei riitele kukaan :)
  Todella kodikas ja ihana!! <3

  VastaaPoista
 6. Siis aivan ihana ihana ihana! <3 Ei ainakaan mun silmään riitele yhtään vaan on just hyvät :)

  VastaaPoista
 7. MInun mielestä tosi kauniin näköistä. Ihana värimaailma.

  VastaaPoista
 8. Söpönnäköistä aina vaan, kodikasta! :)
  Hyvää viikonloppua Sari!

  VastaaPoista
 9. ei musta riitele ku soppii oikke hyvi, teidän kodikkaasee tyylii :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille kaikille <3 Ihania olette =) Täällä valmistellaan ensi viikon rippijuhlia pikkuhiljaa, ja olisin kyllä halunnut laitella lastenhuoneita ,mutta nyt ei kyllä kerkiä millään, heräsin taas liian myöhään tähän asiaan =D liian paljon kaikkea vähässä ajassa ;) No kohta on nekin juhlittu ja sitten on sisustus kutsut <3 Ihanaa <3

  VastaaPoista
 11. Johanna!!! Jostain syystä en saa kommentoitua sun blogiin??!!! Mutta lukasulla kävin ;)

  VastaaPoista
 12. No mikäs siin ny on, täytty kattoo viel noit asetuksii perhana kyl se ny niin pal vaikkiaa ol kaik ;)

  VastaaPoista
 13. Johanna: voipi olla ihan mun koneesta kiinni!!!! Saapi isännys katsoa jos vaikka selainta vaihtais tai jotain ;)

  VastaaPoista
 14. Ei minusta riitele kyllä lainkaan, vaan on tosi kauniin näköistä!:)

  VastaaPoista
 15. Heips ♥ Oletkos uudestaa yrittäny, et pääseks kommentoimaa mun sivuil ?

  VastaaPoista
 16. Ei onnistu ei =( Sanoo että sisäinen virhe blogitekstin sisältöön tai sinne päin jotain...täytyy muistaa et isännys sais vaihettua täst sitä selainta. Aina kun sen muuistan niin on töissä tai sit nukkumassa jo =D Mutta kommentoin nyt tänne että aivan ihana keittiö <3 Pitäiskö itsekin ottaa kaapin ovet taasen pois ;) Näytti niin hyvältä =)

  VastaaPoista
 17. Kannatta vaihta Internet Explorerin uusimppa versioo, muil selaimil on ollu juur näit murheit.Kiitos kiitos ja kumarrus kehuist ♥ Kuule ku sul on kauhia romanttist ni mimmosii ruokkalautassii teil on käytös ? Meinaa olen ny ostamas uudet arkikäyttöö ja ajattelin ens Pentiki vanilijaa ja sit Arabia Teemaa valkosen mutku on niin pirun yksinkertane hah ..Paremppana meil on englantilaist Pomonaa ja se onkki tosi kaunis astiasto ♥ näkyy mun blogis kuvis on lautashyllys sitä astiastoa. Mist astiasarjast sä tykkäät siis arkikäyttöön ? Kiitos ja odotan vastaustasi ♥ Ps, yks vaihtoehto on Netanttilast tilat ruusulautaset posliinia 6 kipalet noin 23.- , mut en tie et onk kumminki liia romanttise meil ;)

  VastaaPoista
 18. Johanna: Juu ei ole vieläkään vaihdetu mitään,kun ei vaan muista silloin kun aikaa ja sit kun muistaa niin äijää ei näy =D Voi kuule mun täytyy tuottaa sulle pettymys noissa astioissa =D Siis meillä on ne Ikean halvimmat ehkä semmoset beigen väriset ;) Mutta haluisin ne Ikean sellaiset valkoiset "romanttiset" mutta jotenkaan ei vaan tule ostettua niitä. Kahvikuppeina meillä on muumeja, sellaiset valkoiset "romanttiset" mis ruusuja keskellä ja sit Greengaten latte mukeja. Muutoin on ihan tavallisia =) No mä oon kanssa noista netti kaupoista kuten Anttila ja hobby kattellut, mutta noita Anttilan en ole viel katsonut ja ei olis paha hintakaan? Eli täytyy käydä kurkkimassa =) JOskus muuten keräsin Pentikin Vanilia sarjaa kahvikupeista aloitin mutta en sit jaksdanut ja myin pois. Mun on aina saatava kaikki heti nyt, eli mielummin kerralla kuin keräten =)

  VastaaPoista
 19. Hei! "Eksyin" tänne ekaa kertaa, kaunis koti teillä! Ja matot ei minusta riitele :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kiva kun löysiti tänne ♥

   Poista
 20. Hah arvaas mitä me ostettii pari kuukaut sit ne Ikean oikke romanttiset astiat " Arv " nimiset ja varmaa tarkotat samaa. No ostettii 2 pakettia niit eli 12 matalaa lautast, 12 syvää ja 12 leippälautast. Mut ku ruvettii niit käyttää niit tajuttii et ne ruokkalautaset on liian suuret esim, koneeseen vaikkea laitta vierekkäi ja käytöski aika rohmut :( mun mielest soppii paremmi juhla aterial, mut meil on jo semmoset hienot. ny äitini osti ne mult pois ja ainoastaa ne leippälautaset pidin ku ne on hyvät ollakki isot ♥ et en todellakka teil suurpeerheel suosittele niit hankkimaa ;) Nyt täst päiväst on 10 päivää Turu Iittalan myymäläs valkone Teema tarjoukses noin 6-7 e kpl et harkitsen ny sitä. mul ollu pariki sarjaa Ikeast mut ain heti tullu jottai naarmui, ni ei oikke enää kiinnosta niit hankkii ja toi Arv oliki kaunein ;)Sul on hyllyl näköjää noit ihanii vintage ruusu mukei Jotexsilt aaah, ku tarjous tulee taas ni luulen et niihi hairahdun hah ;) Mul on mukei vaa vaatimattomast 60 kpl ni kait niit ny lissää voi ostaa ;) Ne kaik vintage mukit oli ihanii, etten kyl tie mitä värii ottaisin ♥ Kuule käyks siel Netanttilas kattomas niit ruusulautasii, ni sano mul mielipitees ♥ Kiitos ja palataa taas ♥

  VastaaPoista
 21. Ai no hyvä että infosit tuosta lautasen koosta, olis kyllä kauniit ;) Voi kauhia mihin saat mahtuu nuo kaikki mukit tai no joo hyvä syy ostaa uus vitriini vaikka ;) JA mä emmin kans noiden Jotexin kuppien kanssa että ostanko valkoiset vai roosat =) Siis hei ne oli kauniit lautaset ♥ sit siin oli tarjoukses myös ne valkoiset mis ehkä hiukan vähemmän piparkakku reunaa kuin Ikean nekin oli kivat...katoitko niitä? ELi jompi kumpi kyl olis mulla vaihtoehtona. Muuten Mehän asutaan Tutun naapuri kaupungissa niin en ole kyllä koskaan käynyt tuolla iittalan myymäläsä =D Vissiin liian lähellä =)

  VastaaPoista