lauantai 28. marraskuuta 2009



Voi miten olenkaan kaivannut kameraa! Ensin meinasin etten tarvitsekaan , mutta tajusin että lapsilla on niin monet juhlat nyt ja jouluakin on kiva kotosalla kuvata niin kuin aina ennenkin =) Eli nyt saa kuvailla taas mielin määrin!

Tänään aloitin alakerran siivolla jälleen kerran sekä pyykinpesulla. Ja siitä haluaisinkin teiltä vinkkejä =) Eli rakastan puhtaan pyykin tuoksua ihan mielettömästi!!!!!! Kyseinen Ariel on iiiihanan tuoksuinen jo pelkästäänkin =)
( vinkki yhdeltä bloggaajalta )Olihan mulla huuhteluainetta, mutta en millään jaksanut ylhäältä tulla alas kun unohdin sen keittiöön. Eli te ketkä rakastette puhtaan pyykintuoksua ja olette ihastunut johonkin tiettyyn pesuaineeseen tai yhdistelmään pyykinpesuaine+huuhteluaine niin kertookas mulle =) Nytkin niin ihana tuoksu täällä alakerrassa vaikka pyykit on yläkrrassa kuivaamassa <3 br="">
Laittelen lisää kuvia illemmalla kun ollaan saatu pari juttua valmiiksi =)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille <3 br="">
Sari

26 kommenttia:

  1. Minä tykkään comfortin sensitive-tuoksullisesta huuhteluaineesta sekä siitä huuhteluaineesta, jonka mainostetaan tuoksuvan liikkuessa. Olikohan fresh touch nimeltään. Se jättää vaatteisiin ihanan tuoksun.

    VastaaPoista
  2. Anis tuollaisesta liikkuvasta tuoksuvasta en ole kuullutkaan =D katson niin vähän telkkua =) Täytyykin katsoa kauppareissulla seuraavaksi =)

    VastaaPoista
  3. Onnea uudelle kameralle :) Ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Heissan :) Miekin saan uuden kameran :=) Joululahjaksi kun vanha hajosi.. Ja asiaan siis taisin sinulle kerran kertoakin vai menikö se niin . Meillä tuoksuu hyvälle yhdistelmä omo colour ja huuhteluaine comfort sensitive . Tästä tykkään vaikkei tuoksukaan kovin voimakkaalle .

    VastaaPoista
  5. Wilhelmiina =) Onko tuo Comfort sensitive sitä mikä ei pitäisi tuoksua miltään jolloin omo colorin oma tuoksu pääsee läpi? On meinaan ihanan tuoksuinen tuo
    omo =)Ja oliko kyseessä nestemäinen vai jauhetta? niin erin tuoksuisia mutta kumpikin ihania =)

    VastaaPoista
  6. Voin hieman kommentoida tuohon Wilhelmiinan kommenttiin, että comfort sensitivea on kahta; toinen ei tuoksu ja toisessa on ihanan mieto tuoksu.

    VastaaPoista
  7. Hienoa, olet saanut uuden kameran, se minunkin pitäisi jossain vaiheessa hankkia, kun omani on halvin ja huonoimmasta päästä. Minua tuo pyykinpesu ei kiinnosta yhtään, mutta tyttäreni mannapuuro on intohimoinen pyykinpesijä :)

    VastaaPoista
  8. On nyt pakko kommentoida mammelin kirjoitusta..Kiitos vain mammeli tästä suuresta tunnustuksestasi:) en nyt tiedä, että olenko intohimoinen pyykinpesijä mutta en minä sitä nyt tylsimpänä kotiaskareena pidä :)Itse pidän nestemmäisistä :) yksi mikä on pakko mielteeni on pyykkien silittäminen...inhoan ryppysiä vaatteita. minua ei häiritsi jos toisella on ryppynen esim. paita. en edes huomaa sitä mutta siitä pidän huolta että meidän perheen miehet eivät ryppysissä vaatteissa ole.. hulluutensa kullakin..eikö vain? :)

    VastaaPoista
  9. Se comfort sensitive on se mikä hiukan tuoksuu. ostan sitä aina sen pienen pullon mikä kestää saman verran kuin suurikin koska määrällisesti laitan vähemmän tottakai. Omoa käytän jauheena ja olen huomannut sen jotta meilläkin paljon pyykkiä tulee on riittoisampi ja kyllä miellyttävämpi tuoksu. Omoa käytän sitten kaikkeen pyykkiin vaikka colouria onkin.

    Niin ja mitä tulee silittämiseen niin taidanpa kuulua siihen kastiin joka silittään päivittäin ja paljon. Sainkin vasta uuden raudan kun mies poltti edellisen hamahelmien pohjaan ;)

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihania
    kommentteja <3!!!!! saitte hymyn huuliini näin piristäen sunnuntaita.
    Siis tuosta silittämisestä...Rakastan silitettyjä vaatteita yli kaiken!!!!!!!Antaisin mitä vain että jaksaisin tämän 9 hengen pyykit silittää sitä mukaan mitä puhtaita pyykkejä tuleekin. Yhdessä vaiheessa luovutin niin että vain lasten pyykit sitten vähensin sen niin että vain noiden pienempien kun isojen vaatteet oli sellaisia että niissä voisi luistaa näin ollen tuntuu että saan pestyä tämän perheen pyykit jo sitä tahtia kuin tulee likaisia on ollut hirmu vaivalloista =D Välillä toki silittelen edelleen ja olen niin onnellinen niistä puhtaista silitetyistä vaatteista!!! Huvinsa kullakin =) Palkkasin jo meidän teinitkin silittämään mutta heillä niin kiirua muka ettei kerenneet! =)=))))))))) Mutta Wilhelmiinaan vielä ....lukeeko siinä se pure? Ja sama täällä coloria olen yleensä aina kaäyttänyt niin valkoisiin kun värillisiinkin =)

    Kiitos vielä teille <3

    VastaaPoista
  11. Ai niin piti vielä sanomani että se vasta ihanaa on kun saa uudella silitellä <3 Pitäisköhän silityksestä innoittamani alkaa silitellä!!!!!! puhtaita pyykkejä on AINA!!!

    VastaaPoista
  12. Minäkin RAKASTAN puhtaan pyykin tuoksua:)Meillä käytetään juuri tuota samaa pesuainetta mutta nestemäisenä tai sitten arielin nestemäistä.Paras huuhteluaine ikinä oli comfortin easy iron (ja en kyllä ikinä silitä)mutta se valitettavasti lopetettiin.Nyt olen löytänyt melkein saman tuoksuisen huuhtiksen joka on Len aroma therarapy,waterlily&lemongras.Tulee kyllä hyväntuoksuista pyykkiä:)Meidän vanhimman tytön kaverit ovat sanoneet että tytön vaatteet tuoksuvat niiiiin ihanalta ja monen äitikin kysellyt tytöltä että tietääkö mitä pesuaineita meillä käytetään:)

    VastaaPoista
  13. cia: siis omon nestemäistä ja sitten Lenin onko se sitä oranssia vai sinistä? Kaikki vinkit tervetulleita =))))))))

    siis voi taivas, nyt tuli silitettyä pari tuntia siis pakko ei olis ollut noin kauan mutta kun lähdin taas silittää niin sitten ajattelin että pakkohan Casperin kaikki vaatteet on silitää samalla niin kaappikin on niin siisti sitten =)

    VastaaPoista
  14. Onnea uudesta kamerasta !

    Meillä on nyt ollut sellasta Amwayn SA8 pyykinpesuainetta ja saman sarjan alppikukka tuoksuista huuhteluainetta. Tykkään tosi paljon siitä miltä puhdas pyykki tuoksuu, kun on pessyt noilla aineilla =).
    Ei oo liian voimakas tuoksu mulle ja ei aiheuta ihottumaakaan meidän perheen herkkä ihoisille.
    harmi vaan on loppumassa ja noita ei saa kaupasta, pitää vissiin tilata tutun kautta lisää. Ostin tuon muuten huhtikuussa ja on tähän asti kestänyt ;)...että riittoisaa on. no on se aika iso pakkauskin.
    Tuota ainetta jota tuossa sun kuvassa on vois testata seuraavaksi =)
    Onkohan sitä myös nestemäisenä tiedätkö ?

    - Wanilja -

    VastaaPoista
  15. Wanilja luulen ettei ole, en ole ainakaan nähnyt! ahaas, mistä noita sais tilata? onko kalliita? =)))))))

    VastaaPoista
  16. Minähän löysin täältä ihanan keskustelun, olen ihan hulluna pyykin raikkaisiin tuoksuihin!

    Comfortin sensitive tuoksuu hyvin miedosti, comfort pure hieman voimakkaammin mutta ihanasti sekin - käytän molempia riippuen siitä kumpaa lähiokaupasta löytyy.

    Pääkysymyksenä mulla onkin, että missä asteessa pesette pyykkinne sillä omolla? Sillä meillä jäi paljon esim sukkiin tummaa jälkeä omolla pestessä, siksi käytän nyt bio luvilia ja se pesee kyllä 40 asteessa puhtaaksi meidän pyykit.

    Kupla *innoissaan*

    VastaaPoista
  17. Tuota kuvassa olevaa pesuainetta saa myös nestemäisenä,itse käytän juuri sitä:)

    VastaaPoista
  18. Cia siis tuota Arielin clean&softia on nestemäisenä????? No tosi kiva jos niin on!!!!!! En ole vaan huomannut, tosin voi olla ettei kaikissa kaupoissa ole edes?
    Mistä oot löydön tehnyt entä onko ollut kauan markkinoilla nestemäisenä siis ,oletko käyttänyt pitkään? ja sit tuon lisäks sitä Lenin huuhteluainetta? =))))) Tarkkaa hommaa on kyllä että saa pyykin tuoksumaan hyvältä =) Ymmärsin ensin aikasemmassa viestistäsi että kyseessä oli omon nestemäinen mitä käytät =))))))

    Kupla: 40 pesen yleensä aina joskus laitan vaan sen likaisuuden ohjelman päälle eli jos tosi likaiset niin sen mukaan säädän nappulat koneessa =) Tuntuu vaan ettei mikään pyykinpesuaine tehoa tähän perheeseen, toki perus likaiset tulee puhtaaksi mutta jos kastiketta tai vastaavaa niin ei tehoa.....nyt kokeilussa tosiaan tuo Ariel niin katsotaan kuin käy =)

    VastaaPoista
  19. Juu siis tosiaan tuota clean & softia on nestemäisenä,ollut mun mielestä siitä lähtien kun markkinoille tuli:)Cittarista yleensä ostan meidän pesuaineet.Niin ja siis tuota tai sitten tavallista arielia meillä käytetään,ja aina nestemäisenä:)Ja siihen sitten sen Len <3

    VastaaPoista
  20. http://www.ariel.it/fi_FI/ariel-soft.html

    VastaaPoista
  21. Cia suuri kiitos =))))))))) Täytyy katsoa ruokakaupsta mistä ostokseni yleensä teen ja jos ei ole niin siinä lähellä on onneks sittari =))))))) <3

    VastaaPoista
  22. Cia suuri kiitos =))))))))) Täytyy katsoa ruokakaupsta mistä ostokseni yleensä teen ja jos ei ole niin siinä lähellä on onneks sittari =))))))) <3

    VastaaPoista
  23. Cia onko sulla tuota vihreää vai sinistä ? vielä pakko saada tarkennusta =)))))

    VastaaPoista
  24. Vihreää:)Itseasiassa en ole huomannutkaan että sitä on myös tuota toista,täytyypä sitäkin kokeilla:)

    VastaaPoista
  25. Cia: Tuo sininen on ruusuntuoksuinen jos nyt oikein muistan =) Ihana tuoksu sekin!

    VastaaPoista
  26. No löytyhän meidänkin kaupasta tuota nestemäistä, mutta oli vielä kalliimpaa kuin jauhe samaa merkkiä!!!!! Täytyy kokeilla siltin =)

    VastaaPoista