keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Omaa aikaa kiitos =)
Nyt kun tuli yksi hoitolapsi lisää ja työt pidentynyt aamusta tunnilla ja iltapäivästä puolella tunnilla, tuntuu etten kerkiä mitään!!!! Ja varsinkaan sitä omaa aikaa ei ole riittävästi. Nytkin täällä pikaa,pikaa pyykkiä viikkasin ja tiskejä laitellut , siivoillut ja nyt iltapala odottaa laittamista ja imuroidakkin pitäisi!!!! Mutta nyt alkaa väsy tulemaan taas <3 br="">
Sitä aikaa odotellessa toivotan ihanaista keskiviikon iltaa kaikille <3 br="">
sari

10 kommenttia:

 1. Ihanat tyynyt!
  Muista tehä vaan ne olennaiset,
  jätä epäolennaiset vähemmälle, ja nappaa vähän omaa aikaa ;)
  (sanoo paraskin puhuja! :D)
  Mukavaa keskiviikko iltaa sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Kauniit tyynyt :-)Mulla sama ongelma, että vuorokaudet välillä liian lyhkäsiä. Täytyneen oppia löysäämään jostain ;-))Mukavaa ja rentouttavaa iltaa.

  VastaaPoista
 3. Kauniit tyynyt <3 Muista, että lapset ei aikuisena muista oliko kotona siistiä vai sekaista, vaan heille jää mieleen kodin ilmapiiri, joten anna aikaa itsellesi, jos suinkin voit jätä siivoukset vähemmälle :)

  VastaaPoista
 4. Piipahdin taas teillä katsomassa, mitä kuuluu teille tänään :) Olet kyllä loihtinut teille kauniin tunnelman. Kun muistelen ensimmäisiä kuviasi, joita näin, olet selkeästi löytänyt "jotain omaasi" - näyttää niin tosi kauniilta tällä hetkellä koko koti.

  Minä taas joskus kaipaisin pienten tossujen töminää tänne meille, mutta kun Luoja ei ole niitä tossuja suonut meille tömistelemää, niin nautitaan sitten siitä hiljaisuudesta. Onhan täällä nuo koissut, jotka innostuessaan pitävät varsin kovaa metakkaa. Meilläpäin maa on valkoinen ja lisää tule koko ajan, joten sen myötä valoisaa iltaa. ps. minäkin sain tänään uuden RM:n kotiin....:)

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sinulla! Joitain polkuja pitkin löysin tänne ihastelemaan ja lueskelemaan ensimmäistä kertaa =D

  VastaaPoista
 6. virva : sano muuta , kun tuolla päässä huutaa koko ajan ne tekemättömät hommat!!! No pitää osata vaan relata =D Muistahan sinä myös =)

  Arja: Kiitos ja joulua kohden kun mennään niin olisi niin hirmu ihanaa kun ei tarttisi kiirehtiä =) Mutta joku sääntöhän siinä aina on että pakko stressata kaikkia =)

  Mammeli: Sä sen sanoit, mutta mä tuun niin pahalle päälle jos koti on mullinmallin =D No lapsethan ne on tärkeimpiä ja täytyy antaa aikaa heille<3 ja kiitos!

  Pakkasakka: Kiva kun kävit =)
  Tosiaan tykkään hirveästi juuri tästä mitä nyt on, mutta tykkään edelleen vaaleanpunaisesta ja ruusuistakin ja mietin miten saisin kauniisti hellästi sitä tänne lisätty <3 Onneksi on vielä aikaa koska ensin tulee joulu jutskat =) Mutta sitten voisin jotenkin alkaa miettimään....=) Ihania nää sisutus pohdinnat!!!
  JA niin olisin toivonut että teilläkin niitä tepsuttelijoita olisi siunaantunut <3 Varmasti ollut rankkaa <3 Taidettiin samaisesta paikasta nuo RM:n isommat hankinnat saada =)

  Hanni: Kiva kun löysit ja kävinkin heti kurkkimassa ja viihdyin hirmu hyvin blogissasi, ja tulenkin paremmalla ajalla uudelleen <3

  VastaaPoista
 7. Ps. oletko laittanut tyynyihin kuvat silityspaperilla? Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kiva, kun poikkesit blogissani. Kyselit vaaleanpunaisten kahvikuppien perään. Löysin ne kesällä kirpputorilta ihanassa vaaleanpunaisessa pahvirasiassa ja hintaa 10 euroa. Luulen, että ne ovat kantautuneet jostain Englannista. Niitä ihananuuksia ei siis varmaankaan lähimarketista löydy =(

  VastaaPoista
 9. Arja: Huutonetistä ostin nuo tyynynpäälliset, eli en tiedä miten on tehty, mutta luulisin että juuri tuo silitys tekniikka on käytösssä hänellä.

  Hanni: No voi harmi, ei vaineskaan yleensä se on juuri niin kun tykästyy johonkin niin eipä niitä juur enään mistään saa =)

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Saanko olla utelias ja kysyä että mistä olet löytänyt nuo ihkut tyynyt?
  Vai oletko itse ommellut? :)

  VastaaPoista