maanantai 3. elokuuta 2009

Taas!!!!


Juu tiedän että on hullun hommaa pitää valkoisia mattoja kun näin monta lasta saatika lapset pieniä, mutta siltin!!!!! Tässä todistus aineistoa, kun poika tuli illalla kotiin!!! Croksit jalassa ilman sukkia painanut menemään ulkona ja kun kotiin niin tässä tulos!!!! Ei naurata ei!!! Kolme kertaa pesty jo eteisen matto kahden viikon aikana ja nyt huomenna olis kerta neljäs!!!!! aivan selvät jalanjäljet!!! Ei auta kieltäminen kun todistusaineistoa =D Pitäiskö pistää poika matonpesuun! No niin...nyt jo naurattaa, mutta siltin!!!!

Kauniita unia

2 kommenttia:

  1. Laitapa poika matonpesuun, eiköhän mene sitten oppi perille. Minä käytän sitä keinoa: "sen minkä sotkee, sen myös siivoaa" tai kysyn "paljonko olet valmis maksamaan, jos haluat jotain särkeä/sotkea?" Ihmeesti vähenee sotkemisen riemu, jos itse joutuu seuraukset kantamaan...

    VastaaPoista
  2. On ollut sentään kengät jalassa. Meidän pojat menee sukkasillaan ulos ja tietäähän sen siivon sen jälkeen. Eikä muuten kesällä ole meillä mattoja ollenkaan. Lattian pesuun vaan joka ilta ja aina sama rumba uudestaan.

    VastaaPoista