torstai 13. elokuuta 2009

Siivoilua =)Pyysinpäs isäntää lähtemään pienten lasten kanssa anoppilaan niin sain taas rauhassa siivoilla =) Nyt on ihanana olla siistissä ja puhtaassa kodissa <3 enemm="" eteisen="" hemm="" in=")<br" iv="" ja="" keitti="" kuukauden="" kuvaa="" kyll="" matosta="" my="" n="" nyt="" olkkarista="" onkin="" p="" paikallaan="" pari="" pesin="" s="" sel="" ss="" t="" taas="" tai="" toinen="" tuntuu="(" v="" vessan="" viel="" vihotellut="">
Oikein ihanaa Viikonlopun alkua kaikille

11 kommenttia:

 1. no on kyllä niiiiin ihanan näköstä että!!!ja nuo tuolit on aivan sikamageet!:) mä oon kans vähän aatellu,että mä voisin haluta jonkinlaiset korituolit jossain vaihees...nauti olostas,on ihana tunne,ku koti on siivottu:)

  VastaaPoista
 2. malla ja naana: Kiitos <3 Koti vielä ihmeen siisti, mutta huomenna varmaan saa taas aloittaa siivouksen ainakin jostain kohtaan, vaikka olin ajatellut pyhittää sen pyykkäykselle! Kori tuoleista sen verran että nuo on ihan hobbuhallin halpis tuolit ja sen kyllä huomaa....natisee mukavasti ja jaloista meinaa purkaantua kierteet =( Mutta eiköhän nuo nyt hintansa väärtit ole, meillä kun kulutusta on paljon!

  VastaaPoista
 3. Tosi siistiä, eikös ole ihanaa keittää kahvit, kun on saanut kodin siivottua :)

  VastaaPoista
 4. joo toi on parasta. kukaan ei sotke sen perään kun siivoaa. ainakaan heti. :D
  ihania kuvia taas. <3
  kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. mammeli: muuten kyllä ,mutta en juo kahvia =D Mutta jotain hyvää syödessä ja juodessa kera surffailun on ihanaa kovan työn jälkeen!

  Tiina: Sais isäntä pitää mun puolesta hiukan kauemminkin lapset ja itsensä pois sinä päivänä kun on siivottu =D

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Taidan olla ensivisiitillä täällä blogissasi.

  Ja voin vain sanoa, että taas löytyi ihana blogi!:) Kaunista sisustusta, ilo katsella!:)

  Oikein mukavaa elokuuta!:))

  VastaaPoista
 7. Onpas ihanan siivotun näköistä. mutta onhan se ihana tunne aina suursiivouksen jälkeen varsinkin. itselle tulee paras olo,kun kaikki on siivottu ja lakanat vaihdettu ja tuoksu on puhdas ja raikas ja kaikki on paikoillaan. ja lapsetkin nukkumassa puhtaissa lakanoissaan...

  VastaaPoista
 8. marge ja kristiina kiitos kun kävitte. Tosiaan aivan ihanaa on kun kaikki on tiptop ja lapset nukkuu ja itse illalla katsioen telkkua tai koneella ihanien herkkujen <3 Voi miten ihanaa on joskus vaan olla ja nauttia...no juu se jää tässä pienemmälle, mutta niitäkin hetkiä joskus on =)
  Nyt selkä ollut niin pahana että saas nähdä jokos se pikkuhiljaa paranis...

  VastaaPoista
 9. Blogissani on sinulle jotain, käy kurkkaamassa :)

  VastaaPoista