sunnuntai 25. tammikuuta 2009

OHO! mihis se aika onkaan taas vierähtänyt!

Voi tylsyyksien tylsyys kun aika on rientänyt ja tuntuu ettei meidän elämässä kuitenkaan mitään ole tapahtunut.
No viime viikolla sairasteltiin...ensin minä kamalassa flunsassa ja sitten sairastui Casper. Kuumeeseen ja yskään.Nyt lisäksi jotain nuhan poikasta on myös ja tekeepä poika ylähammastakin tähän samaan. Eli aikas kiukkunen on pieni-mies!
Eilen siivoilin pitkästä aikaa KUNNOLLA! seinät ja listat ja kaikki nurkat,lattiat ja vessat ja pölyt jne....lista on loputon. mutta tulos mieluinen....eli SIISTI!

Eilen oli mulla tupperit ja siinä oli yksi hyvä syy siivoilla kunnolla. Jotenkin on ollut kaamosta tässä sisustus innostuksessa. Vieraita oli kivasti ja nyt oliskin tarkoitus pitää pitempi tauko noissa kutsujen pitämisessä.

Jokuhan kyseli noista hurvelikutsuista ja ne on niitä aikuisten lelujen juttuja! Ensimmäistä kertaa olin ja ei kyllä innostanut lainkaan.

AAARGGHH! tuon miehen kanssa! Sillä on kyllä taito hyppysissä sanoa mitä sylki suuhun tuo ja epämiellyttävällä tavalla...Ei varmaan edes osaa olla ystävällinen! Oli asia mikä tahansa...taidan olla liian kiltti ihminen taas, kun itse en voisi olla niin tympeä! Ajattelen heti miltä siltä toisesta tuntuu jos noin sanoisin vaikka joskus varmasti tekis mieli sanoakin ilkeesti. Siis tuli juur sanomaan että yx naapuri oli häneltä kysynyt että oliko Janne maanantai aamulla huomannut oliko heidän pojan auto katoksessa, On meidän auton vieressä heidän paikka., kun se oli varastettu. Niin meidän isäntäpä olikin sanonut ettei hänellä ole aamuisin ollut aikaa katsella onko jonkun auto paikalla vai ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO JUU!

Perjasntaina olis tulossa yksi äiti lapsensa kanssa katsomaan hoitopaikkaa. Vähän jännittää tässä itseäkin jo paluu mahdollisesti työelämään. Lauantaina olis Nikken synttärit kavereille ja kummeille. Silloin on myös Matiaksen turnaus. Ja sunnuntaina mennään itse kummi-pojan synttäreille Turkuun. Eli aikasmoinen viikonloppu taas edessä!

Nyt toivottelen ihanaista arjen alkua kaikille

3 kommenttia:

 1. Ihana kun kirjotit kuulumisia
  ja muisku sulle muuten vaan;)

  VastaaPoista
 2. no siellähän on hässäkkää tulossa!
  muksaa viikkoa!

  ihania kuvia oot taas laittanut. ♥

  VastaaPoista
 3. Vau,suurperheen arkista elämää on ihanaa lukea:)Minnan sivuilta nappasin osoitteen ja koukkuun jäin:)
  Vastavierailullakin saa käydä,jos kiinnostaa,otat vaan yhteyttä: s.suvi8@gmail.com
  saat tietää lisää;);)

  VastaaPoista