lauantai 17. tammikuuta 2009

lauantai....

Aamusta on herätty ennen kahdeksaa ja kurkku aavistuksen karhea...liekö flunssaa tulossa. Toivottavasti ei.
Eilen repäsin ja kävin Hurveli kutsuilla. Eipä juur minunlaiseni kutsut olleet...mutta tiedänpähän ainakin mistä kyse : )
Oli muuten ihanaa olla itsekseen ilman lapsosia ihan rauhassa kutsuilla. Mehulasinkin sain juoda rauhassa : ) Harvinaista laatuaikaa.
Joka tapauksessa laiskana olen ollut...mikään ei ole kiinnostanut taaskaan...no kevät tulee pian niin eiköhän mielikin nouse sitä mukaa! Pyykännyt olen mutta siinä kaikki. Kävellen mentiin isännän ja kahden nuorimmaisen kanssa Lidlistä hakemaan tarjottavaa. kakkupohjan aamulla tein ja nyt oli sitten muuta haettava lisukkeeksi.
Siivoukseen en tuhlannut kallista aikaa tänään...onneks oli perus siistiä.
Vieraat kävi tuossa illalla ja hyvä kun tunnin olivat. No Lauran takiahan tulivat. Eli Lauran kummitäti tuli synttäreille.
Nora ja hänen poikaystävänsä tulivat jossain vaiheessa Ikeasta. Olivat käynneet ostamassa kahvikeitintä ja muuta koti jutskaa... Siis poikaystävällähän on tarkoitus hankkia itselleen
asunto. Siinä sitten tuli puhe sisustus jutuista ja isäntä sanoi Noralle että kun sä sit joskus muutat omaan kotiin niin saat viedän kaiken täältä! No minähän vähän katsoin alta kulmien...mutta kuulemma liikaa tavaraa on. No sanoin että tehdään vaan niin jos hän ostaa tilalle uudet. Ja kuulemma sopii jos hän saa valita!!!!! No juu....vois mulla itku tulla! mutta onhan hänkin joutunut tyytymään mun makuun nyt : )

Juur on puurot syötetty Casperille ja olis tuutu aika....Eli poistun nukuttamaan pikkuista ja viettämään sitä omaa aikaa....<3 br="">
kauniita unia kaikille

3 kommenttia:

 1. Vai Hurveli-kutsuilla käväisit...eikä mitään tullut tilattua ;oP Itse en ole tullaisilla kutsuilla vielä käynytkään.

  Mua on kanssa laiskottanut. Tuplien kuvaus oli jo ihan tarpeeksi tälle päivälle.

  Mukavaa sunnuntaita!

  Friiduska

  VastaaPoista
 2. Moikka

  Kiva että sait ihan omaa laatuaikaa kutsuilla<3

  Piristystä sinne)))

  VastaaPoista
 3. Kerropa mitkä noi Hurveli-kutsut ovat =o)

  Piristystä sinne! Pian se kevät koittaa ja valoisammat päivät <3

  VastaaPoista