tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiainen jo!Hitsit mihin tää aika menee, en ees jaksannut/ ehtinyt joulua ees postailla !!!kaipa sitä otti vaan kaiken "ilon" vapaista ja teki vaan pakolliset jutut! 
      Jokatapauksessa arki alkaa täysillä huomenna! Eskari ja työt! 
      Sisustus huutaa apua!!! Tällä hetkellä mennään siinä että en ees tiedä mitä haluan ja mihin ja millaista?!!!  Säästökohteena on ruokapöytä ja tuolit mutta kysymys kuuluukin munkälaisen?! No jos ois rahaa niin ehdottomasti Riviera Maisonin mutta ikäväkyllä säästämiseenkin menis parisen vuotta ja mähän olen mulle kaikki heti ihminen 😀 eli aivan liian pitkä aika! 


Jaahas näyttää yks laatikkokin olevan vinossa 😀 täällä on uskokaa vasn niin karsittu tavarasta aikas raa alla kädellä 😉 meinaan kirppari paikan otin uutenavuotena ja huomenna ois jo tyhjennys! Tällä hetkellä saldokin jo lähestyy 600e! 


Hyllykin löysi takaisin olkkarin ja keittiön väliin ☺️ Jotain vaan tarttis keksii tähän sisusteluun... Tai ehkä päättää mitä  haluaa 😉 
     Ens lauantaina meillä on Facebookin RM kirppari ryhmän kanssa treffit Loviisanaitassa 💗 en malta millään odottaa!!! 

Kiitos taas kaikille 💗 palaillaan pian😊 

-Sari

7 kommenttia:

 1. Kotoisaksi olet saanut teidän kämpän, olis kiva nähdä taas kuvia lasten huoneista! Kylläpä oot hyvän tilin saanut kirpulta, tuntuu ettei ainakaan omilla paikalliskirpuilla saa tavaroista mitään vaan pitäisi antaa lähes ilmaiseksi pois jotta kelpaa eteenpäin.

  VastaaPoista
 2. Tiiätkö mulla sama homma kun haluaa jotain, mutta ei tiedä mitä :D Toki menisin ja ostaisin yhtä sun toista, mutta kun rahaa ei ole niin ei ole!

  VastaaPoista
 3. KAuniilta kyllä bäyttää nytkin..:) Mekin ollaan tyttären kanssa mietitty, että pitäis varata kirpparilta hyllyjä, mutta nyt on niin paljon muuta, että taitaa jäädä varaaminen.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo teidän sänkynurkkaus <3 hyvän tilin olet tehnyt kirppiksellä ;) nyt sitten vain miettimään mitä kiva sisustusjuttua ostat tilalle :) mukavaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
 5. Onpa mahtava summa tienattu! Olet myynyt oikein kunnon tavaraa, ja sitten voikin hommata jotain uutta. Hitsi kun joulukuussa en päässyt Loviisan aitassa käymään (ehkä onneksi) oisin varmaan seonnut siellä RM-kaupassa;) Hyvää ostosmatkaa!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille <3 kevät tekee tuloaan ja voi miten tekis mieli sitä sun tätä :D

  VastaaPoista