sunnuntai 31. elokuuta 2014

Maalausta hiukan :)


Tältä näytti viime torstai aamupäivä kun tulin ulkoa lasten kanssa. Isännys vihdoin alkoi tekemään sitä mikä olis pitänyt jo aikoja sitten tehdä eli repiä kaksi kerrosta tapettia. Tapetti oli hirmuisen mieluinen , enkä olisi halunnut luopua, mutta pakosta siihen jouduttiin. Tapetti alkoi kupruilla ja lopulta irtoa rumasti rikkoen tapettia. 


Nyt päädyttiin helpoimpaan ratkaisuun eli maalaamiseen ja värinä maalarinvalkoinen. Ei tarvi miettiä mikä sopii mihinkin kun on niin ajaton ;) uusi pöytäkin löysi kotiin jäädäkseen ;)


Kaipaamaani mattoa en ole saanut, mutta iloisen tiedon , että tulee syksyn aikana myyntiin!!!! Voi miten onnellinen olenkaan pelkästä tiedosta!!! Se on jo jotain sillä mulle kaikki heti nyt periaatteella jaksan jopa odottaa :D 


Perjantaina olin sisustusostoksilla rakkaan ystäväni kanssa ja ainoaksi saaliiksi löysin tekomuratit ja ruukut niihin Blantagenista ;) ja rahaa koko reissussa ei mennyt kuin alle 30e vaikka käytiin syömässäkin ;) tälläisia sisustusostoksia soisi enemmänkin :D

Kiitos taas kaikille ihanille kommentin jättäneille ja lukemassa käyneille ;) täällä ollut hiljaista , koulujen ja eskarin aloitettua myös sairastelut alkaneet.... Oksutautia ja flunssaa!!

Ihanaista sunnuntaita <3

9 kommenttia:

 1. Olipa ikävä ilmiö tapeteiden kanssa, mikä lienee syynä. Mutta kaunis se on maalattukkin seinä, hyvät puolet siinäkin.
  Oikein hyvää kuukauden vaihtumiosta,.

  VastaaPoista
 2. Voi mikä namu tuo sohvapöytä :P Arvaa oonko vähän taas kateellinen ;) Harmi kun nätti tapetti meni huonoksi, mutta ihana se on tuo maalarinvalkoinenkin<3 Tais olla sit eri matto mistä puhuttiin, mä kun muka olin näkeväni sillon sen jo :D

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista!!♡
  Valkoinen maali on varma ratkaisu ei tule jälkikäteen ikäviä yllätyksiä.
  Ja mikäpä sitä estää joskus tulevaisuudessa tapetoimaan uudelleen.

  VastaaPoista
 4. Raikkaalta näyttää maalattukin seinä, eli oikein kaunis!
  Onkohan tuo ruututapetti samaa kuin meilläkin Aaronin huoneessa? Poika meinaan haluis siitä nyt eroon, itse kyllä tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 5. Pieni tuunailu silloin tällöin on poikaa:) Valkoinen väri nyt vain on ihana<3 Niin ihania kalusteita olkkarissa, isoa peiliä olen miettinyt minäkin....makkarin lipaston yläpuolelle.

  VastaaPoista
 6. kiva juttu tuo että peili on telkkarin yläouolella! Telkkari kun saa jotenin aina liian suuren "kunnian"olkkarissa niin tuo nyt vähän riistää siltä sitä. :DTaisi olla juuri tuollaisia peilejä nyt jyskissäkin muuten tarjouksessa... hmm..

  VastaaPoista
 7. Se on niin ihanan puhdistavaa kun saa välillä muutella myös isoja pintoja!! Nyt vaan vielänuo tekstiverhot myyntiin miulle!! =D joko alan käymään rasittavaksi.. hihiihiiiii!

  VastaaPoista
 8. Siinähän on nyt puhdas kangas tulevaisuuttakin ajatellen. Helppo maalata tai tapiseerata jos valkoiseen kyllästyy. :) Kauniita esineitä ja asioita :)

  VastaaPoista
 9. Mistä olet ostanut tuon jalallisen kynttilälyhdyn?

  VastaaPoista