perjantai 7. helmikuuta 2014

Hups! Makkari siirtyi alas taas!
Nicholas 15-v halusi huoneensa takaisin ylös ja ensin siitä kieltäydyinkin, mutta kun aloin ajattelemaan asiaa suostuin kunhan hän olisi hommassa täysillä mukana! Ja olihan hän!  Suuri apu oli!!! Mun tehtäväksi jäi sisustelu ja siivous ;)

Nyt on puhelimen kameralla taas hirmuisen tummia kuvia tullut ja en osaa niitä oikein säädellä mistään! Täytyy vaan toivoa että korjaantuu itsestään ;)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja kiitos käynnistä <3  Ihanaa että huomenna on lauantai!!!!! Rakastan viikonloppuja <3

-Sari

21 kommenttia:

 1. ihanan näköinen on! voi kun mäkin saisin ton meidän makkarin vihdoin valmiiksi (helmalakana pitäis silittää, pinnasängyn pohja nostaa ja silittää siihen se verho ja pientä sisustusta vielä....) niin sais kuvia kans, mutta kun tää laiskuus ja väsymys on aivan mahdoton!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitat kun jaksat <3 nautihan nyt olostos ;) kyllä sitä sitten ketkiää taas!!!

   Poista
 2. Kaunis makkari teillä :) Sinulla on ihana sisustus koko kodissa <3

  VastaaPoista
 3. Todella kaunista!
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. sinähän oot tehny jos ja vaikka mitä :) ihania juttuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko keksiä jotain :D hetken aina tyytyväinen ja sit alkaa ärsyttää jokin !! :D

   Poista
 5. Voiko sinulle laittaa sähköpostia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Hitsit tuli virhe mutta siis tottakai! :D arvonensari@hotmail.fi

   Poista
 6. Moi. Taas aivan ihana sisustus! Tykkään <3
  Tuli tässä vaan mieleen, (jos ei ole liian henkilökohtainen kysymys) että kuinka monta huonetta teillä on ja miten olette sijoittaneet lapset makuuhuoneisiin. Mietin sitä että miten järjestäisin lapset kahteen huoneeseen kun on niin eri-ikäisiä ja poikia ja tyttöjä. Sillä tavalla että kaikki pitäisivät ja sisustelukin onnistuisi ?

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana sisustus taas! Tykkään <3
  Tuli tässä mieleen kysymys, (jos ei ole liian henkilökohtainen) että montako huonetta teidän asunnossa on ja miten olette sijoittaneet lapset makuuhuoneisiin? Mietin että miten saan lapset mahtumaan kahteen huoneeseen niin, että kaikilla on mukavaa ja sisustelukin onnistuu. Lapset ovat niin eri-ikäisiä ja poikia sekä tyttöjä.

  Huolestunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos :) meillä on viisi huonetta joista neljä on makkareita ja voi itku miten hankalaa välistä on kun on kans tyttöjä ja poikia ja eri ikäisiä myös !!! Tällä hetkellä on niin että 2 vanhemmalla pojilla omat huoneet, sitten pojat 10 ja 5 vuotias sekä tyttö 12 samassa huoneessa. Nuorin tyttö 2,5 vuotias nukkuu mun vieressä ja lelut keittiön nurkkauksessa. Mutta huomenna perjantaina tulee muutosta eli kotona asuvan vanhimman pojan tyttöystävä muuttaa omilleen jolloin myös poika tulee viettämään suurimman osan ajastaan hällä ja suostui helposti luopumaan omasta huoneestaan joka menee kohta 13- vuotiaalle tytölle ;) eli sisustamista jälleen ;) voin ottaa kuvia viikonloppuna ;) yritän muistaa ottaa kuvia ennen ja jälkeen ;) huono muisti kyllä mulla ;) eli suurin ongelma on nuo pukku-neidin lelut keittiössä :/!!!!

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Kiitos, peili lähtee tytön huoneeseen joten taas jotain muutosta kaipaa tuo sängyn yläpuoli seinästä :D

  VastaaPoista
 10. Todella kauniiksi olet makkarin sisustanut ja sängynkin saanut.<3 Meillä on tää sama sänky. :)

  VastaaPoista