maanantai 27. tammikuuta 2014

Pöytäryhmän paluu
Tämä pöytäryhmähän on meillä ollut jo aikasemmin, mutta meni tytölle "hoitoon" no yks kerta sanoi että haluis pienemmän ja niin vaihdettiin  viime perjantaina taas päittäin ja tuli kivaa vaihtelua kummallekin :) eikä maksanutkaan mitään ja vaihtelu virkisti huomattavasti! 

Tänään oli vapaapäivä, kun hoitolapsi oli kipeenä ja käytin sen heti hyödyksi ja siivoilin perusteellisemmin! 3 tuntia meni alakerrassa! Ja pyykkiä pesin myös sekä vaihdoin petivaatteet. Mikäs sen ihanampaa kun pujahtaa illalla puhtaisiin lakanoihin ;)  Nyt väsyttää mutta ihana herätä oikein siistiin kotiin aamulla!

Kiitos taas kaikille <3 

-Sari

16 kommenttia:

 1. kivaa vaihtelua toi ja tykkään kyllä tuosta pöytäryhmästä jotenkin niin paljon <3 mä voin ottaa sit seuraavaks sen meille hoitoon :D ootkos olkkarissakin mööbelvalssannut kun näyttää et telkkari eri paikas? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonhan minä TAAS :D pakko oli ;) kun pöytä siirtyi tohon kohtaan jotta Adeliinan lelut saatiin mahtumaan keittiön nurkkaukseen ;) niitä leluja kun oli yläkerrassa kahdessa paikassa ja alakerrassa niin leikkiin ryhtyminen oli tosi mitätön! Nyt leikit maistuu päivittäin ;)

   Poista
 2. Kummasti piristää pienetkin muutokset..:) Ja pöytä on kauniskin ...tykkään.

  VastaaPoista
 3. Toi on ihan loistava systeemi! Hitsi kun itekin saisi näitä kamoja aina jonnekin hoitoon :) Mä haluaisin nyt pyöreän keittiönpöydän (ikean liatorp) mutta täytyis vähän mittailla että mahdutaanko me kaikki sen ääreen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cia sitä ollaan haluttu jo parisen vuotta mutta Ikeassa on edelleen ;) juu näin tuli halvemmaks =D muuten olisinkin mennyt ostamaan juoksujalkaa sen jos olisi ollut hieman ylimääräistä =D Juu kätsyähän tämä on vaikka pöytä ei nyt valkoinen olekaan mutta saapi kelvata nyt jonkun aikaa =)

   Poista
 4. Mikä sen ihanampaa kun päästä illalla puhtaisiin petivaatteisiin <3 Teillä on kyllä ihana koti <3 Luen usein ja ihailen ja huokailen, mutta harvoin muistan kommentoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihanaa!!!! Mulla sama juttu, kiirulla käyn lukasemassa ja ei muka kerkee kommentoimaan :D

   Poista
 5. Bongasin sinut ja jutun kodistasi Unelmien Talo ja Koti lehdestä. Kiitos ihanasta kommentista myös VillaHovista <3

  Puhdas koti ja raikkaat lakanat on parhautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, viikottainen juttu onneksi ;) varmaan muuten useamminkin mutta kun niitä sänkyjä on niin monta :D eipä mitään, tottahan se on ;)

   Poista
 6. Eka kertaa kylässä blogissa. Hyvältä näyttää, kotoisalta ja kauniilta. Tulen toistekin! :)

  VastaaPoista
 7. Tuo ilmainen tavaroiden vaihtelu on kyllä parasta! =) mitä mitä mitä!!?? Tänne Espanjaan en saa tuota lehteä mistä teistä on kuulemma ollut juttua, teeppäs siitä referointi tänne pliis! =)

  VastaaPoista
 8. Huomenna käyn ostaa lehden niin voin ottaa kuvan siitä sitten ;) ihan pikkuriikkinen juttu bloggailusta ;)

  VastaaPoista