maanantai 11. marraskuuta 2013

Kaapin kätköistä löytöjä

Joskus tekee niitä löytöjä ihan omasta kodistaankin ;) kuten nyt eli tuo sängynkatos juttu ;) mielellään ei tuo isännys sitä poraillut  mutta paikalla on ja tulihan muutosta heti ;)  Tuosta sängystä ja petaamisesta yleensäkin kun totesin että kymmenen tyynyä koristaa sänkyä niin mä en vaan osaa olla petaamatta sänkyä ja haluan että on monta tyynyä tuolla sängynpäädyssä :D vaikka joskus väsyneenä manailenkin!  
Nyt olen aikas paljon myynyt pois huonekaluja ja sisustusjuttuja, jotta saa siistimmän aikaansaannoksen helpommin ;)  Ärsyttää välistä kun pienemmästäkin sotkusta tulen kiukkuseksi ja sitähän lapsiperheessä useasti on , kuten meilläkin :) varsinkin kun käyn jossain niin kotiin tultua saa heti alkaa siivoilemaan eteistä ja keittiötä ;)  Ja siitä puheenollen tiskikoneen tyhjennykseen ja imuroimaan sekä pyykitkin odottaa ripustamista :D Eli eipä nää kotihommat lopu tekemällä! Täytyy vaan saada kaikki valmiiksi ennenkuin vien Jesperin jalkkisharkkoihin :) 

Kiitos taas kaikille kommentin jättäneille ja lukijoille <3

-Sari

23 kommenttia:

 1. Siks mäkin varmaan olen pikkuhiljaa yrittänyt karsia kaikkea ympäriltä, kun tuntuu tosiaan muuten et aina sais olla järjestelemässä. Tosin tuntuu silti saavan =D ja joku pahus vaan aina kantaa sitä tavaraa toisesta ovesta sisään, hih. Kaunis tuo verho ja petaus ylipäätään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kumma jatkumo :D sit kun saa karsittua tavaraa niin hetken päästä on liian avaraa :D

   Poista
 2. Kaunis ja kursuva sänky!
  Tyynyjä pitää olla ja paljon...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän teinipojatkin sanoo aina että mun sänky näyttää paljon kivemmalta ja pehmoisemmalta kuin heidän :)

   Poista
 3. Täytyy todellaki sanoa että olet mahdottoman hyvä sisustaja! Äärettömän kaunis huone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä en tiedä , mut tää mun venkslaaminen johtuu siitä et oooooon aina kotona :D sit kokeilee vaikka ja mitä :D

   Poista
 4. IHanan näköistä jälleen <3 Missäs sohva on nyt? :) Mä kans haluaisin meidän makkariin tollasen vuodekatoksen, mutta en raski nyt ostaa ja tehdä en osaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sohva on telkun vastapäätä eli pienemmällä seinällä ;)

   Poista
 5. Niin ja kuten tiedätkin niin mä tykkään pitää suht avarana juur sen takia, että on nopeempi siivota ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu helpompi on, tosin mun avaruus on toiselle siltin varmaan ähky =D

   Poista
 6. Upea katos! Ehkä mullakin joskus:;) Mulla on ahdasta ja kaikki epäjärjestys ottaa kanssa heti silmään. Tiskit ja pyykit ja ihan vain lehtipinot. Ja kun pitää olla meikäläinen tällänen "tiptop" niin vapaat meneekin luututessa ja järjestelyssä....mut silti sekin on kivaa-onneksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mut sulla on niiiiiiin ihana koti <3 ja sinne kuuluu kaikki sisustusjutut!!! ei saa karsia ;)

   Poista
 7. Sun elämäsi kuulustaa niin tutulta, mulla ihan samat kuviot, heti ovesta sisälle astuessa saa alkaa korjaamaan muiden jälkiä, ja seuraavaksi kuskaamaan lapsia harrastuksiin =)
  Hauskaa iltaa, kaunis koti sinulla on.
  terv Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu se on jännä ettei voi vaan antaa olla siistinä paikat!!!! Joku ihme pakko alkaa heti hyppii seinille kun äippä pois näkyviltä =D

   Poista
 8. MITÄ MÄ NÄENKÄÄN!! ONNEA MUMMUMAMMAMUMMO <3 <3 <3 Ihana nyytti, eikö ookin ihana tunne!! Onnea asianosaisillekin, ja kauniita kotikuvia taas, oi että :)

  VastaaPoista
 9. Onpas ihanan kutsuvan näköinen sänky katoksineen! Täällä vaivaa aivan suuri samanlainen ongelma, liikaa tavaraa ja sitten kun sitä karsii alkaa näyttämään liian avaralta...voi meitä naisia!! :0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että ne tavarat vaan tuo kodikkuutta <3 =) Onneks en oo ainut ;)

   Poista