tiistai 3. syyskuuta 2013

Paljon parempiko

Tiedättekö kun saa sen kuningasidean ykskaks ;) no juu mä sain sen pari iltaa sitten pyntyllä :D siis juu sänky on valkoiseksi saatava ja piste! Mutta hei! Maalit halvimmillaan 50€ +se kamala työ! Juu en tykkää maalaamisesta :D niin siis asiaan Ikeasta saisin 99€ sen haluamani sängyn ja valkoisena!  Esitin älyväläyksen isännykselle eikä sitä ainakaan torjunut;) eli nyt yritän saada sängyn myytyä jotta saisin uuden tilalle ;) Ei mulla muuta nyt imuroimaan ;) ystävä tulee illalla ;) Adeliina vielä otti pikku unet kun vissiin äiti herätti liian ajois päikyiltä ;) oli kyl kiukkunen! 

-Sari


8 kommenttia:

 1. IHana Adeliina♥
  Toivottavasti saat sängyn pian myytyä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan =) olis se niin ihana kun sais sen sängyn haettua tulevana viikonloppuna ;) Ja saishan sen mutta mihkäköhän vanhan sängyn laittaisi sitten =D

   Poista
 2. Edellistä postatusta lukiessa kävikin mielessä että jos olisi jo tiedossa joku mieleinen sängynpääty niin Suomessa onneksi toimii suht ihanasti eteenpäin myyminen toisin kuin täällä Espanjassa missä ei "kirppistouhua" tunneta samanlailla kuin Suomessa. Onnea myyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä touhotan aina niin paljon että menee aikaa kunnes hoksaan että hei näinkin voi tehdä =D nyt vaan olis hyvä et menis kaupaksi ;) ettei tarvii miettii mihin laittaa vanha sänky =D Se on jännä miten erillaisia tapoja on ja kirrppis touhukin kun on niin hyvä kaikille osapuolille kunhan tavara on ok ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, hiljaista ollut =D no katsellaan......täytyy miettiä onko tää nyt heti tänne nyt juttu vai maltanko odottaa vielä =D

   Poista
 4. Hei!
  Kauniita kuvia!
  Tiedätkö, olen saattanut aikaisemminkin kertoa, että ihastukseni maalaisromanttiseen, valk+vaalpun sisustukseen sain sinun blogin kautta! <3

  Mutta nyt: antakaa apua! Ostin kirppikseltä (hyviä paikkoja!) kolme verhoa, jotka pesun ja ulkonakuivauksenkin jälkeen haisi vähän ummehtuneelta (= homeelta???). Kirppiksellä en huomannu hajua enkä kyllä nuuskinu niitä tarkoin, kun olin muuten niin innoissani löydöistä. Olen nyt liottanu verhot etikka+vesi liemessä ja pessy uusiksi. Nyt en ole varma haisiko niissä etikka vai ummehtunu... Mitä teette tällaisille tekstiileille? Muutakuin et jätätte ostamatta :) Tosin kerran teini pisti märän pyyhkeen muoviseen pyykkisäkkiin muiden pyykkien päälle ja ne kaikki alkoi haista, marinoituaan jonkin päivän. Eli kyllä näin voi käydä ihan kotonakin... Kloriitilla voisi valk verhon raikastaa mut entä kuviolliset?

  Sirpa

  VastaaPoista
 5. Kiitos =) Täällä vaaleanpunainen nostaa taas itseään esille ;) Mutta siis apua! ei oo koskaan tullut moista eteen! etikasta olen kuullut samoin soodasta? Entäs voimakasta huuhteluainetta pesun yhteydessä? ja sen päälle tuuletus? voi harmin paikka että moinen kurjuus osui nyt kohdallesi! Jos haju ei lähdekään?! Toivotaan nyt et saisit raikkaan tuoksun aikaiseksi siihen!

  VastaaPoista