lauantai 13. heinäkuuta 2013

Lautashylly :)

Tilasin Ellokselta lautashyllyn ja isännys laittoi vihdoin sen seinään tänään :) ainut että en vielä tiedä jääkö nykyiset hömpötykset siihen :) varmaan näin kesällä ja syksyllä sitten jotain rauhallisemman väristä :) Onkin kivaa kun voi ja pystyy vaihtelemaan kausien mukaan ja hyödyntämään joulua ja pääsiäistä kun sommittelee hyllyä :)

Torstaisen siivon sain valmiiksi silloin illalla jo onneksi! En olisi millään pystynyt siinä kaaoksessa rauhallisinmielin olemaan :D
      Nyt on makuuhuonekin valmiina ja siitä parit kuvat myös :) nyt vaan en tiedä onko liian siistin näköistä siis silleen että kun rakastan runsasta sisustusta niin näyttää tyhjältä :D

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja kiitos taas kun olette käyneet visiitillä, lämmintä piisaa! Me ollaan Atskun kanssa sisällä lämpöä piilossa ja jos sitten illalla taas pihalle menis :) jaksaa paremmin :) Aamusta pari tuntia oltiin ja sit aljoi olla jo ahdistavan kuuma joten sisälle touhumaan :)


Terkuin Sari

17 kommenttia:

 1. Kaunista ja niin siistiä!! Ihana makuuhuone...kaipaan niin omaa makuukammaria...Siirsin kuopuksen isojen tyttöjen huoneeseen vaan ei tuo viihtynyt niiden kanssa ollenkaan,seuraavana aamuna vaihettiin takasin,entiseen järjestykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitahan Nina kuvaa teidän olkkarista missä sulla sänky vissiin on ? Kuiteskin joskus joudun kuitenkin joudun siirtää??!!! Toivottavasti en! Ja kiitos....vielä kaipaa sitä jotain =)

   Poista
 2. Ihana lautashylly ja sen esineet! Makuuhuoneesi on suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna =) Makuuhuone vielä vaiheessa!!!! En keksi millään millä saisin sen kotoisan runsaaksi =D

   Poista
 3. Ihana tuo lautashylly ja makuuhuone on kaunis. Kyllähän sinä sen aikanaan saat sisutettua runsaasti...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no nyt on jo lisää roinaa saanut ylleen =D Mutta ei oo semmoinen kuin haluisin!!!!!!

   Poista
 4. Teillä on tosi ihanan näköistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, vaikka nyt ei ihan siltä miltä itse halusin sen näyttävän =) Yritän kehitellä koko ajan jotain siis olemassa olevilla jutuilla =)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. höhlän, haluisinniin osata tehdä kaikkee kivaa tuonne, tuolta Facen maalaisromnttisilla kun käy kurkkii makkareita niin voi huokaus <3

   Poista
 6. tykkäät samanlaisesta ko minä,sinä vaan toteutat kaiken sen,mikä mulla on vain haaveissa :D
  ehkä sitte joskus...;)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa tunnelmaa,romanttista.
  Makkari on minusta ihan söpönen.
  Kesäiloja=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei yhtään semmoinen kuin haluisin :D no uutta sänkyä miettiessä niin jos malkaristakin tulisi oikein makkari ;)

   Poista
 8. Hei!
  Löysin vähän aikaa sitten blogisi ja kolahti täysin! Sisustusmakusi on sellainen, että samantapaista haluaisin itselleni myös! Osaat sisustaa kauniisti!!!!

  Voitko laittaa vinkkejä mistä olet hommannut ruusukuvioisia päiväpeittoja jne. Olen pienellä budjetilla sisustava, koska muut menee tärkeysjärjestyksessä aina ohi.

  Mikä on tuo Facen maalaisromanttiset?

  Ihanaa ja luovaa sisustusintoa sinulle!

  T: Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sirpa =) Ruusupeitteet on Jotexilta ostettu =) On kaksipuolinen peitto ;) Sieltä saa välistä niitä tarjouksia niin ei tule niin kalliiksi, ja ei meilläkään sitä rahaa ole ;)

   Poista
 9. Hei!
  Kiitos vastauksesta! Mulla on ihan hrmuinen halu tehdä jotain ja kaikkea :) Onneksi sain pari paju kranssin pohjaa tehtyä. Seuraavaksi pitäisi tunata vanha grilliritilä keittiön kattoon roikkumaan ja siihen s-koukkuja ja kivoja esineitä!

  Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea varmasti :) unohdin vastata tohon että facebookin maalaisromanttinen ryhmä niitä on varmaan kolme siellä mutta sieltä tekee kivoja löytöjä ja saa ihastella romskujen ihania koteja :)

   Poista