sunnuntai 14. lokakuuta 2012

huonojen kuvien otoksia!!!!

Eilen otin kuvia tabletilla nopsaan kun olin Adeliinan kanssa kahdestaan kotona. Ihmettelin jo heti kuvien laatua mutta en kuitenkaan kerennyt sitä katselemaan tai uusia kuvia edes ottamaan. Tänään vihdoin sain siirrettyä kuvat toiseen koneeseen ja heti huomasin kuinka huonoja on. Yleensä olen tabletilla saanut hirmu hyviä kuvia!!! No kuvaajakin on huono eli ihmekkös tuo =D Eli kuvia tällä hetkellä eteisen yhdeltä seinältä ja olohuoneesta. Hiukan keittiöön päin myös. Pöytä tuossa välissä kun keittiön nurkassa on Adeliinan leikkipaikka leluineen =)


Aivan mielettömän ihana syksyinen ilma <3 alhaalla="" alvariinsa="" aurikoa="" aurinko="" br="" hemm="" hiukan="" joutuu="" kun="" kyll="" lle.="" m="" n="" olla="" paistaa="" pit="" sais="" sis="" suoraan="" v="" verhoja="">
Ens viikolla alkaakin koululaisilla syysloma! No kotosalla ollaan joten ei ihmeitä ole ;)

Oikein ihanaa syksyistä sunnuntaita kaikille <3 br="">
Ja kiitos lukijoille ja kommentin jättäneille <3 br="">
-Sari


19 kommenttia:

 1. Kuvista näkee miten aurikoista siellä on...:)
  Kotinne ON kaunis!
  Ihania syysilmoja on ollut täälläkin. Viime yönä käytiin ensimmäistä kertaa pakkasen puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina =) Juu aurinkoa on liikaakin välistä!!!!! JA voit varmaan kuvitella kuinka kuumaa täällä on varsinkin kesällä!!!!!! =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ja todella kaunis on kotinne myös <3

   Poista
 3. Teillä on TOSI kaunis koti !!

  VastaaPoista
 4. Ei noin kauniista kodista huonoja kuvia saakkaan vaikka oikein yrittäisi,ihanalta näyttää<3 Ja siistiltä,niinkuin aina;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi =) Ja pakkohan tämän porukan kanssa on yrittää pitää siisteyttä yllä muutoin oltaisiin varmasti sillä siisti ohjelmassa välittömästi =D JA täytyy myöntää että RAKASTAN siistiä kotia <3

   Poista
 5. Samaa mieltä Kirsin kanssa, ei kauniista kodista saa huonoja kuvia!
  Tosi ihanan näköistä <3

  VastaaPoista
 6. olen uusi lukija ja pakko kyllä sanoa että teidän koti on aivan mielettömän kaunis, upea ja kaikkea mitä voi vaan toivoa :) oletko tehnyt postausta lasten huoneesta? itse tarvitsisin toimivia vinkkejä miten jakaa aikuisten makuuhuone ja 1-vuotiaan huone, asumme kaksiossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sartsaa =)

   Hmmm....no meillähän juurikin on tuo nuorimmainen tyllerö sänkyineen makkarissa ja keittiössä on hänen leikkipaikkansa =) Voin ottaa joku päivä kuvan siitä. Eli meillä on aina ollut niin että pienimmällä on ollut tuo leikkipaikka joko olkkarissa tai keittiössä ja sänky meidän makkarissa. Oliskohan teillä sitä mahdollisuutta? Me asutaan 5h+k+s 9 henkeä =) eli vähän tilaa on =)

   Poista
 7. Aivan ihanan näköistä jälleen<3 Saadaanko muuttaa teille?;)

  VastaaPoista
 8. Äärettömän kaunis ja romanttinen koti teillä=)Ihnan tunnelmaista ja viihtyisää.
  Kyselit niistä tiskiräteistä.Puuvillalanka esmes.Novitan Bambu käy hyvin.Lanka ei saa ola liian ohutta tai merseroitua(liukuvärjättyä.)Merseroitu lanka vähentää imukykyä.No,minä oon tehnyt villalangoistakin rättejä.Eihän nekään tietty ikuisia ole.Konessa oon kuitenkin pessyt.Tsemppiä virkkuuseen jos aloittelet=)

  VastaaPoista
 9. Niin piti vielä lisäämän,ettei ole vaikeita tehdä.Pylväillä teen ite,kun on nätti pinta siinä=)

  VastaaPoista
 10. Moikka! Onko sulla Samsungin vai Applen tabletti? Tarvitsisin hieman apua kun olen itse yrittänyt siirtää Samsungin tapetilla kuvia bloggeriin enkä tässä ole onnistunut, ei suostu lähettämään. Oletko sinä saanut siirrettyä tabletilla kuvia bloggeriin? Mietin, että onko asetuksissasi jotain väärin..
  Niin ja kaunis koti teillä!!:)

  VastaaPoista
 11. Moikka! Onko sulla Samsungin vai Applen tabletti? Tarvitsisin hieman apua kun olen itse yrittänyt siirtää Samsungin tapetilla kuvia bloggeriin enkä tässä ole onnistunut, ei suostu lähettämään. Oletko sinä saanut siirrettyä tabletilla kuvia bloggeriin? Mietin, että onko asetuksissasi jotain väärin..
  Niin ja kaunis koti teillä!!:)

  VastaaPoista