perjantai 14. syyskuuta 2012

Täällä ollaan ja hiukan makkarin päivitystä
Heippati kaikille!!!!!!

Anteeksi saamattomuuteni/laiskuuteni......Miten kaikki onkaan tuntunut työläältä.
Univelkaa paljon, Adeliina heräilee edelleen 4-5 kertaa yössä tissille. Ollaan oltu kipeitä kuukauden sisällä jo kahdesti. Juu koulut alkaneet ja pöpöt liikkeellä heti.
Casper nukkuu samassa huoneessa toistaiseksi ( kohta siirtyy Jesperin kanssa samaan huoneeseen) Heräilee hänkin sen 2-4 kertaa...joko on pahaa unta, pelottaa muutoin tai allergia kiusaa! Onneks pian on taas lääkäri jospa saadaan uusi lähete testeihin ;)
Isännys on työttömänä ja välistä täytyy myöntää että on aikas napit vastakkain vähän väliä!!!! No tottuu kai tuohonkin =) Itse aloitin työt 2x viikossa joten pehmeä lasku näin äitiysloman jälkeen =D Muutoin tänne ei kummempia kuulu ja yritän saada itsestäni irti enemmän ja päivittää tätäkin useammin!


Mutta siis sisustukseen : Nyt alettu makkareita maalailemaan , vielä ei kaikki huoneet valmiina mutta aikuisten/ oma makkari on =) Adeliinalle hommattiin oma ihan vanha jatkettava sänky <3 br="" facebookin="" maalaisromanttisista="" n="" niin="" ostin="" sen="" siit="" tykk="">
Huomenna juhlitaan Adeliinan 1-vuotis synttäreitä <3 aika="" br="" ja="" k="" kasvaa="" kiukuttelee="" laittelen="" leikkii="" mennytk="" miss="" miten="" mun="" n="" niin="" nopsaa="" on="" postausta="" reist="" se="" silmiss="" sitten="" syntt="" tanssii="" vauva="" velee="">
Nyt nukkumaan jotta jaksaa huomenna juhlia <3 br="">
Kiitokset taas teille kaikille <3 br="">
-sari

7 kommenttia:

 1. Oonkin jo ootellut kuulumisia ja kauniita kuviasi.Kurjaa sairastelut ja työttömyys,yöheräilytkin ottaa voimille,kaikki nuo tuttuja ja koettuja täälläkin mutta asiat järjestyy kyllä <3 Sydämellinen voima hali <3 ja paljon onnea pienelle <3 Eikös kasvakkin nopiaan nuo lapset,meidän vauva se täytti jo 5 vuotta!! ja esikoinen muutti juuri omaan kotiin useamman sadan kilometrin päähän.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla sinusta. <3

  Voimia sinne kovasti, kyllä kaikki aina järjestyy, vaikka välillä ei varmasti tunnu siltä.

  Täälä menossa rv 28+, pienen neidin la 6.12, itsenäisyyspäivänä. :)

  Haleja. <3

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla susta! Tuttua on kaikki mainitsemasi asiat. Mutta asioilla on taipumus järjestyä. Muista se. Meidänkin vauvamme on jo 5v. Lapsista sen ajan kulumisen parhaiten huomaa.. Voimia ja tsemppiä teille! Sinulla on ihana perhe :) PS. Onnea 1-vuotiaalle! ♥

  VastaaPoista
 4. Mitä, joko siitä on vuosi kun tuo pikku sulotar syntyi.Onnea pikkuiselle ja hänen vanhemmilleen. ja voimia sinulle elämän aallokossa! Toivottavasti työttömyys loppuu, se piinaa perhettä. kaikkea hyvää ja voimia elämään.

  VastaaPoista
 5. Onnea pikku prinsessalle♥

  Kaunis ja rauhallinen tunnelma makuuhuoneessanne!

  VastaaPoista
 6. Onnea 1v:lle:)
  Kauniita kuvia ja upea tuo makkarin väritys. Samaa lamppua olen hankkimassa mutta varmaankin jalallisena,on se niin ihana:)
  Jaksamista sinne kovasti!

  VastaaPoista
 7. Bongasin teidän ihanan valkoisen päiväpeiton isoilla neliöillä ruuduilla, mistä olette sen löytäneet?

  VastaaPoista