lauantai 9. kesäkuuta 2012Heippa, pitkästä aikaa :-) Lomat on alkaneet koulusta lapsilla ja meno myös sen mukaista :-) Kiirua pitänyt ja sotkua myös! Nyt huomaa kun kaikki lapset kotona päivisin,miten paljon hommaa on enemmän :-)

Tänään sateisena päivänä aloin vaihtelemaan taas huonekalujen paikkaa olkkarissa ja keittiössä. Sitten sain päähäni että mitäs jos Ikeaan mentäisiin,katsomaan vessaan jotain lipastoa. no ei löytynyt lipastoa sinne,mutta sellainen kolmen hyllyn hylly vai miten sen ilmaisisi :-) kuvia en vaan pysty siitä ottamaan kun niin pieni on vessa että jos kuvaa ottaisin niin eipä juur tulis kuin yksi hylly korkeintaan ja sekin niin läheltä että ei mitään järkeä.

Hiukan ostin muutakin Ikeasta. Keittiössä oleva ruusu tarjottimen. Oli jotenkin niin kiva :-) Paljon oli tullut ihanuuksia sinne mitä olis kiva saada kotiinkin, mutta eiköhän täällä ole kaikki tarpeellinen? :-) no juu ken uskoo :-)

Täällä olis kyllä hommaa enemmän kuin laki sallii. Kahdesta huoneesta tarttis repiä tapetit pois ja maalia tilalle. Ja joitan huonekaluja lisää myös. Mutta nyt ei ole sen aika eli suunnitelmat voi muuttua monta kertaa vielä :-)

Kiitokset taas kaikille ja oikein ihanaa kesäkuuta vaikka aikas kylmää ja sateista onkin :-)Sari :-)

6 kommenttia:

 1. Ikeassa ja no, aika monessa muussakin paikassa on aina kaikkea kivaa mutta taitaapa meilläkin jo kaikki tarvittava olla!:D jotain uutta kivaa on kumminkin aina joskus kiva saada!:) ruusutarjotin on kiva, kesäinen!:)

  VastaaPoista
 2. ihana ruusutarjotin ♥
  Kyllä sen tosiaan huomaa kun kesälomaalkaa ja kaikki lapset on kotona. Toivottavasti oisi lämmin kesä niin saa paljon olla ulkona ei kaikki sotku tuu sisälle =D

  VastaaPoista
 3. Ikea on kyllä semmonen paikka ,että aina lähtiessä on kassilliset mukana.Niin vaikka ilman niitäkin pärjäisi vallan mainiosti.Mutta ihanan ruusu tarjottimen nappasit mukaan.Niin mäkin varmaan olisin tehnyt=)
  Riemullisia kesäpäiviä ja toivotaan parempia kelejä jatkossa.Ainakin lapset viihtyy ulkosalla paremmin=)

  VastaaPoista
 4. Ikeasta löytää aina kaikkea kivaa, mitä ei edes tiennyt tarvitsevansa ennen sinne menoa =)

  Aurinkoista kesäkuuta =)

  VastaaPoista
 5. Juu ikea on kyl semmone et ain jottai jää haaviin ♥♥ Sul on kaunist siel ♥

  VastaaPoista
 6. Ruusut kuuluvat kesään, etenkin sistuksessa, oikeat tahtovat ainakin meillä joutua myyrien syömiksi :)

  VastaaPoista