keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Voihan pähkäily

Täällä harjoitellaan syöttötuolissa istumista ♥ Pikkusia hetkiä kerrallaan ja välistä "valutaan" ja taas nostetaan =) Pieni murunen täyttää tällä viikolla jo 7kk!!!! Voi kauhia miten aika rientää =D Ryömii hiukan ja istuu ihan pienen hetken tuetta. Kahta hammasta alas tehdään juuri, eli ne ensimmäiset ♥ Syöttötuolin sain blogiystävältä vaihtareiden ansiosta =) Mietin uuden ostamista, mutta hinnat tuntui hirmuiselta!!!!

Mutta nyt tuohon otsikkoon!!!!!!!!!!!!!!! AUTTAKAAAAA!!!!!! =D juu suuri hätä sisutuksessa =D Eli mikä on kun mikään ei ole hyvin???!!!! Kaikki järjerstykset kaaoksen omaisia ja ei mahdu liikkumaan sitten mitenkään!!!!!!!!!!! Eli moni teistä on nähnyt ne hirmu monet kuvat meiltä sieltä ja täältä ja erintoten keittiöstä ja olkkarista. Tällä hetkellä ainut järkevin järjestys olisi että rautasohvasänky olisi keittiössä niin kuin useasti on ollutkin. On muuten tällä hetkellä olkkarissa. Mutta liian ahdasta on nyt =( Olkkarin pöytä siis se vanhempi oli tänään olkkarissa, mutta kannoin isännyksen kanssa takapihalle, mutta nyt jo kaipaan sitä =D Eli onko tuo sohvasänky mielestänne parempi keittiössä vai olkkarissa? Onko muutoin ideoita huonejärjestykselle? Juurikin keittiölle ja olkkariin?

Sitten kiusaan taas tuosta pyykinpesusta teitä =D TAAAAS!!!!!!!!! Mutta kun lempi pesuaine lopetettiin samoin lempi huuhteluaine lopetettiin!!!!! Ihme tuuri että kummatkin lopetettiin ja vielä samoihin aikoihin. Että antakaas nyt ihania tuoksullisia vinkkejä mitkä olis ihania yhdistelmiä ;) Tällä hetkellä mulla nestemäinen Areiel color mutta jotenkin kaipaisin lisää tuoksua. JA huuhtista ei ole ollut nyt vähään aikaan.

Vanhin poika on nyt juossut lääkärissä kolme kertaa ja todennäköisesti Astmaa pukkaa!!!!! Mutta se että onko rasitus,infektio( mitä luulen ) tai se normaali mikä tulee eläimistä ja pölyistä on vielä avoin. Kanista on nyt otettu testit ja saadaan tieto viikon päästä. Kamalan lääke kuurin sai ( 2 erillaista) toisesta eka annostus 6 tablettia kerralla!!! siis se aloitus sitten vähenee määrät. No oli mitä oli sen mukaan eletään sitten. Voihan se olla jotta joudun luopumaan useasta sisustus jutusta ja tekstiileistä, mutta kyllä nuo lapset menee aina edelle ♥ Rakkaita kun ovat ♥ Jaahas, kello vaikka mitä joten nukkumaan tarttis lähteä =) Oikein ihanaa pääsiäisen jälkeistä viikkoa ja kiitos taas lukijoille ja kommentin jättäneille ♥

Sari

21 kommenttia:

 1. Onko se ihan totta, että tuo suloinen vauveli jo istua yrittelee. Juurihan se syntyi. Kyllä aika kiitää!. Tuo sisustaminen on ihanaa kun san osaa, minulla on vuosia kaikki paikallaan. Huoneet vähän sellaiset ettei paljon vaihtelua ole. Ja on sitten mennyt sisustus intokin maan rakoon.

  Kuitenkin, hyvää viikon jatkoa,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se aika vaan rientää =) Täällä tuo sisustusintoilu ollut kans aikas taka-alalla =)

   Poista
 2. Oi miten ihana pikkuprinsessa <3

  Pojallani on ollut astma syntymästä saakka, eikä se lopuksi kovinkaan paljon vaikuta elämään. Vakkarilääkitys riittää ja joskus flunssien yhteydessä joutuu syömään tuollaisen cortisoni -kuurin.

  Aurinkoista keskivikkoa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan cortisonia on kans nyt Matiaksella. Onkos sulla ihan normi pyykinpesuaineet ym? kun huomasin että tuolla joku oli sanonut niissäkin olevan haittaa?

   Poista
 3. meillä nuita astmaatikkoja on ollu useita,pää-osin flunssa-aikaisia oireita!kaikki turha pölyä keräävä on pitänyt siirtää suosiolla ovesta ulos,oma allergiani suurin syy siihen.meillä ei siis sisusteta mitenkään,eikä pidetä mattoja lattialla:)sitä voi olla monen vaikea ymmärtää...
  suloinen kurkistelija syöttötuolissa,alkuun tuntuu,että ihan hukkuu sinne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pieni tylleröhän tuolla istuksii =D
   Juu täytyy nyt vaan odotella tuloksia ja katsella mitä sitten pitää tehdä. Tarpeen mukaan edetään =)

   Poista
 4. astmaa pahentaa myös pyykinpesu ja huuhteluaineen tuoksut.meillä astma helpotti kun siirryttiin tuoksuttomiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi vinkistä, täytyy sanoa etten olis edes tajunnut moista! No hyvä tietää. Täytyy nyt odotella tuloksia ja edetä sen mukaan pojan kanssa. Poika kuitenkin tärkeämpi kuin tuoksut ;)

   Poista
  2. Kannatta jättää ne tuoksuvat pesuaineet ja ostaa hajutonta. Itsellä kokemusta, enää en voi edes kuvitella pitäväni vaatteita jotka tuoksuvat, ottaa niin henkeen!

   Poista
 5. Voi ku lutune pikkane vauveli ♥ Joo toho järjestys juttuu on vaikkiaa näi sanoo mittä, ku pitäis oikke livenä kattoo ja suunnitel ♥ Kivaa loppu viikkoa teil ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos ja oikein kivaa loppuviikkoa myös sinne ♥

  VastaaPoista
 7. Onpas vauveli kasvanut hurjasti!
  Oikein mukavaa loppuviikkoa.<3

  VastaaPoista
 8. Kuule tuli yhtäkkii mielee et olis ollu kiva nährä, ne keittiön verhot teirä ikkunan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottelen kuvia taas kunhan tää selkä antais myöden ;-) on taas kenkkuillut, niin yritän sitä levolla saada paremmaksi tosin lepoon pääseen vasta iltaisin :-)

   Poista
 9. Juu uskon sen ettet varmaa levol pääs kauhia helpost, kyl se on semmottos et joka asias on hyvät ja huoanot puolet ♥ Jään orottaa innol niit kuvii, ku on jännä nährä ne teijä ikkunas ♥

  VastaaPoista
 10. Kyllon mahtavan suloinen tyttö teillä,ja niin jo iso tyttö :)
  Älä sitä astmaa sure,ne pysyy aika hyvin kurissa ja kun isompi muksu,osaa itse huomata olotilaansa paremmin.Ilmeneekö siis yskiskelynä vai kuinka?Teillähän ei eläimiä ollut?Onko pojalla allergiaa?Mulla oireilee astma oikeastaan vaan infektion yhteydessä ja siitepölykautena,et silloin joutuu lääkitsemään.Terkkuja siis vaihteeksi blogikierroksella olevalta :)

  VastaaPoista
 11. vastavierailulla <3 ihania ilmeitä. Aika juoksee!

  VastaaPoista