tiistai 7. helmikuuta 2012

Ja tässä nämä ihanuudet nyt sitten muuttamassa meille =) Niitä odotellessa =) Olishan tuolla ollut vaikka mitä , mutta onhan tuo budjetti ikävä kyllä hirmu rajallinen! Olis kai nytkin pitänyt hillitä ,mutta kun.....=D Tietokone piti raahata olkkariin takaisin kun Adeliina häiriintyi mun koneella olosta kun nukkui samassa huoneessa ja ihmekkös tuo! Kamalaa meteliä pitää muutoinkin ja lisäksi napsuminen kun kirjoittelee! En mäkään pystyis nukkuu! Oonkin aikas huono nukkuja muutenkin. pimeää ja hiljaista on oltava =) JA koskaan en nukahda samanien vaan aikaa menee siinäkin jonkun verran =) Kerkiää ajattelemaan paljon asioita sillä aikaa =) Meillähän Adeliina nukkuu aikas huonosti yöt. 4-5 kertaa on normi yö heräilyineen ja joka kerralla tissitän. Huonoimpina öinä voi mennä sinne 10kertaan kun herää...silloin äiti on vähän väsynyt! Mutta aikansa kutakin ja meillähän on kaikki olleet yö nukkujina aikas huonoja. Siis nukkuvat mutta heräilevät useasti.Olenkin saonut monelle että olen tottunut kyllä kun olen sen kohta 20 vuotta nukkunut rikkonaisia öitä putkeen =) Mutta pian nukkumaan että kerkiää edes hiukan nukkua ennen kuin käsky taasen käy =) Kiitokset taas viesteistänne ja lukijoille kiitos myös

8 kommenttia:

 1. Täällä kans nukutaan pikku pätkissä yöt,vaan sehän on elämää se:)Ja kuuluuki pikkulapsi-perheeseen!Itellä pullon lämmitys-kerrat yössä vaihtelee 3-5.n kertaan.Joulun aikaan kokeiltiin vierottaa pois,vaan ei "vanhan" rahkeet riitä koulu-aikana sitä tehdä.Eiköhän neiti jossakin vaiheessa opi nukkumaan ilmankin.
  Teillä on ihana koti!

  VastaaPoista
 2. Oletpas löytänyt tosi ihananuudet!!
  Voimia äipälle ..aikansa kutakin.. tulee aika että kaipaat että joku herättäis :)

  Ihana koti!!

  VastaaPoista
 3. Oi,miekin tahtoisin moiset <3

  VastaaPoista
 4. Onpa teijän vauva kasvanut! Ihana tyyppi tossa yläkuvassa! :) Meillä kanssa yöheräillään, varmaan 5 krt viimekin yönä. Mut syytän hampaita ja uskon ja luotan, et kyl se siitä sit ajan kanssa :)

  Terkkuja! Ihanat hankinnat!

  VastaaPoista