torstai 8. joulukuuta 2011

Makkaria taasen


Kiitos taas lukijoille ja kommentin jättäneille, niitä on niin kiva lukea =)

Tässä tän hetkinen näkymä makkariin =) Mitään ihmeitä joulua en sinne laitellut. Ainoastaan tähtilampun. Tyynyt sängyn päällä on uudet. Niitä aina ihastellut ja onneks löysin nettikaupasta =)

Olkkarissakin vaihtelin tänään järjestystä. Siitä kuvia suraavaksi=) Kuusesta puuttuu edelleen ne piristys punaiset pallukat, mutta kun saan kaivettua tuolta varastosta lahjapakettien takaa , niin sitten laitan paikoilleen. ja kuvia laittelen.

Nopsaa taasen kirjoittelen, kun tuo murunen on hereillä ja lattialla kellittelee, ei hirmu kauaa jaksa vielä olla ja viihtyä =)

Kiitokset Cialle vinkistä eli muutamista joulu jutuista oli niin ihania kauppa pullollaan, että tuli oikein valinnan vaikeus =)

Oikein ihanaa joulun odotusta kaikille, lähden nyt pyykkäämään ja SITÄHÄN AINA RIITTÄÄ =)

Sari

17 kommenttia:

 1. Oi miten kaunista <3 Mä olen alkanut kaipaamaan meidän makkariin myös hillitympää väritystä mutta taitaa olla mahottumuus tällä hetkellä kun tyyppi siellä asustelee. Onko sulla pinnis täällä makkarissa? Nuo tyynyt on niin ihanat,mä en ole niitä ikinä vielä raaskinut ostaa vaikka monesti oon aikonut,ehkä joku päivä :) Innolla ootan olkkarikuvia!!;) Ja hei mä kyllä niin kadehdin tota sun draivia vaikka on pieni vauvakin,mä oon vasta nyt ihan hetki sitten jaksanut alkaa miettimään sisustusjuttujakin Adalminan syntymän jälkeen,tosin tuo meidän neiti ei ole ollut sieltä helpoimmasta päästä tosiaankaan... ja silti mä jo aloin Kartsalle puhumaan kuinka Atsku niin viihtyy naapurin poikien kanssa että selvästi tarttis kaverin ;)

  VastaaPoista
 2. Siis uskomattoman kaunis!

  Aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Cia: Kiitos ja on mulla pinnis vastakkaisella seinällä eli kun olen ottanut kuvaa niin oikealla puolella, mutta meidän murunen on samanlainen kuin sisarensakin eli paras paikka on äidin vieressä =D Vai kadehdit...=) Kuule tää on tätä kun iloitsee ettei mene pihalle lapsen kanssa ( joka ei sinne halua) JA saa pikkuisen unille takapihalle niin jo alkaa tohina =) Silloin se on kivaa kun järjestelee juurikin huonekaluja tai huoneita, mutta perus siivot mieluusti tekisin Adeliinan hereillä olon aikana =) Ja meillä muuten välistä kutsutaan Adeliinaa myös Atskuksi tai kuten meidän Laura sanoo Ade =) Rakkaalla lapsella on monta nimeä <3 Niinhän se meni =)
  Ja vaikka vaihdoin olkkarissakin järjestystä niin aikas tylsä on kun ei ole sitä olkkarin pöytää kun tarvittiin tilaa Adeliinalle lattialla, ja tuo tuikkukruunu on nyt sillä aikaa makkarissa kun muutoin siihen lyö päänsä aina =)

  virpi: Kiitos <3 JA kiva kun kävit =)

  VastaaPoista
 4. Cia: Tuohon kaverin hankinnalle piti vielä kommentoida eli mulla on mielessä ollut kanssa että mahtaisko tuo Adeliina kaivata kaveria kanssa =) Voi APUA!!!! sanon minä siis itseäni ajatellen, teille nyt vielä hyvin mahtuiskin =) <3

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa niin tutulta tuo äidin kainalossa nukkuminen ;) Mitä,kyllähän teillekin nyt vielä mahtuisi! Meijän Atsku on oikeesti ihan onnesta soikeena kun näkeekin meidän yläkerran jäbät ( 1½v. ja 3v.)tosin jätkät on ihan kauhuissaan kun toinen kampee ihan iholle kiinni :) Jännä että näinkin pieni ihan selvästi jo kaipaa kovasti leikkiseuraa:) Ja onhan täällä kotonakin iltaisin seuraa mutta päivisin kun ollaan kahdestaan niin kyllä sitä kitinää on paljon enemmän! Mitäs teillä mies on mieltä lapsenhankinnasta,vai ootko vielä kerennyt puhua ;) Meillä katottiin vaan kuin hullua....

  VastaaPoista
 6. Ja nyt mä tukin sun kommenttiboxin näillä mun jutuilla,laitan seuraavaksi facebook yksäriä =)

  VastaaPoista
 7. Mä oon kuules ihan samaa mieltä kuin Cia, mahtuu mahtuu vielä kaveri! ;)

  Niin ihana tuo makkari <3 Meillä vielä hirmu keskeneräinen koko sisustus joka puolella kämppää, että kateellisena katselen :)

  VastaaPoista
 8. Voi St.Birgitten ja Cia =D

  Ruususuulle kiitos <3

  VastaaPoista
 9. Todella kaunista <3

  VastaaPoista
 10. Kaunista teillä!
  Ostin muuten viime viikolla samaisen tyynyn Loviisan aitasta, kauan minäkin sitä ihastellut.. Tekis mieli hakea toinen vielä, josko niitä enää siellä on. Mistä omasi tilasit?
  Mukavaa ja puuhakasta päivää! :)

  VastaaPoista
 11. Kaunista :)
  Meidän makkari on niiin vajaa! No, hieman on jo ajatusta ja Aaron sänky sai paikan ja toisellekin on nyt sit tilaa.... Jos nyt vois ajatella että se ei enää "elä" niin paljon ja voi ajatella sisustustaan sitä.

  VastaaPoista
 12. Christiina: Liitos, tyynyt tilasin Willa Ilonasta =) Mahtaakohan olla samoissa hinnoissa? On kyllä ihanat tyynyt <3

  Maaka: Meillä on varmaan ensi vuonna edessä se että pitää kaikki ottaa pois jos haluaa että ehjänä pysyy kun sitten varmaan Adeliinakin jo kävelee!!! Mi
  tenköhän sitä tottuu, kun ympärillä on paljon tavaraa =)
  Tuntuu varmaan että on alastonta =)

  VastaaPoista
 13. Mikäköhän liitos kyseessä =) vissiinkin ihan KIITOS piti olla =)

  VastaaPoista
 14. Ihana tunnelma makkarissa:-))

  Oikein mukavaa 3 adventtia <3

  VastaaPoista
 15. Hei Sari, -pitkästä aikaa!
  Olen tämän päivän yrittänyt kunnostautua ja vierailla muiden blogeissa (sitä kun en viime aikoina ole oikein jaksanut...)
  Tässähän tämä ilta on vierähtänyt, -lista on vielä pitkä- ja kello paljon, mutta luonasi vielä jaksoin vierailla.
  Huomenna jos jaksan jatkaa, niin taas on uusia päivityksiä monissa blogeissa... ;-)
  Kauniita kuvia Sinulla täällä!♥
  Toivotan hyviä vointeja ja tunnelmallista joulunaikaa koko perheellesi!♥

  VastaaPoista
 16. Todella kaunista! :)

  Jäin oitis lukijaksi! :)

  Pyykkivuoret kuulostaa tutulta :D Meilläkin suurperhe, 6 lasta.

  VastaaPoista