torstai 24. marraskuuta 2011

Hiukan joulua.

Heipsuli =)

Täällä vihdoin laitettu vähän joulua jo. No olihan tuo aikakin jo. Joulu-hulluna olen joskus laittanut kuusenkin puolessa välissä marraskuuta, mutta nyt vaan ei ole sitä tuntua ollut. Samalla kun laittelin koristeita esiin tuntui siltä että jopas on hassua laittaa jo =D No nyt on laitettu ja kuusi ei ole vielä paikoillaan, mutta Itsenäisyypäivään mennessä kylläkin jo varmasti koristaa kotia =)Ja vihdoin olen saanut aikaiseksi hommattua sen VALKOISEN kuusen <3 ainakin="" avustuksella="" ei="" havitellut="" hei="" hommasin="" ja="" joulua="" kaksi="" kuusi="" kuvan="" lopulta="" mist="" ni="" nyt="" ole="" olenhan="" puhuin="D<br" rakkaan="" se="" sen="" sit="" sitten="" tuo="" v="" valkoinen="" viimeist="" yst="">
Tänä jouluna meille muutti myös ihka ensimmäinen iso mailegin tonttu. Niitä pieniä jo oli kaksi ennestään.

Huomenna olisi tarkoitus mennä ystäväni kanssa Loviisan aittaan =) Ihanaa,en olekaan pitkiin aikoihin siellä käynyt. Toivottavasti siellä olisi kaikkea ihanaa ja varsinkin jouluista =) Samalla käydään pikaiseen Serafiinissä. Tarkoitus olisi jättää Adeliina isin huomaan, mutta katsotaan kuin aamun käy. Yleensä nukkuu juur sen pari tuntia siihen aikaan, kun mun pitäis olla siellä shoppailemassa,mutta koskaanhan nuo suunnitelmat ei mene niin kuin pitäisi =)

Oikein ihanaa joulun odotusta ja viikonlopun alkua kaikille <3 br="">
Sari

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, vietä mukava ostospäivä...Tiesitkö muuten että Turun keskustan tuntumaan on avattu uusi sisustuskauppa, ja kuulemma ihan edullinenkin...

  VastaaPoista
 2. Oih, himoitsen niin noita isoja tonttuja. Ehkäpä meillekin vielä joskus moinen muuttaa :).

  Mukavaa viikonloppua teille ja toivottavasti saatte onnistuneen shoppailuretken aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 3. Onpas tytöstä jo kasvanut iso=)Suloinen,niin kauniisti hymyilee siinä.

  Toivottavasti olet päässyt vähän rentoutumaan,ostoksille.Teillähän on tapana laittaa joulukuusi hyvissä ajoin.Pitäisköhän munkin,miettii täällä.

  Kivaa adventtia ja joulun odotusta=)

  VastaaPoista
 4. Ihania ihania:) Mun piti tänä viikonloppuna laitella, mutta ootellaan sitä lunta...Nyt on vähän valkosta maassa, josko säätiedotus kerranki olis ollu väärässä ja saatais lumi äkkiä tänne<3 mukavia sisustusostoksia!

  VastaaPoista
 5. Teillä on kyllä niin ihana pikkumuru ♥

  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 6. Suloinen pikkuinen! <3

  Ihanasti oot laittanu joulua!:)

  VastaaPoista
 7. Sinulle on tunnustus:

  http://nuhainen2.blogspot.com/2011/11/tunnustus.html

  VastaaPoista
 8. Voi mikä suloisuus tuo teidän neiti <3
  ps tässä sulle jotain http://outolintujenperhe.blogspot.com/2011/11/tunnustus.html

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihanan jouluista ja kaunista teillä onkaan! Kyllä pikkuprinsessan kelpaa viettää elämänsä ensimmäistä joulua!

  VastaaPoista