sunnuntai 23. lokakuuta 2011

NONNI....Taas viikonloppuna vaihtoi huoneet ja huonekalut paikkaansa =) Juu alkaa naurattaa jo itseäkin =) Mutta siis....nyt on huone tekeleillä Emmalle ja vauvelille. Ja siihen haluankin apua paljon! Siis aivan ihanaa kun saa kahdelle tytsälle laitella huonetta <3 .yrit="" ajatellen="" br="" edullisesti="" elikk="" ens="" hakusessa="" halukas="" huoneeseen="" huonetta="" hylly="" ihanaa="" iset="" isi="" ist="" ja="" jen="" jollain="" kaappien="" kiirulla="" kun="" laitella="" loppua="" m="" mattoa="" mist="" mutta="" myym="" n="" ne="" niin="" nyt="" olis="" olisi="" oliskos="" on="" perukoilla="" r="" risti="" s="" siis="" silloin.="" suht="" tytt="" vaikka=")tai" valmiiksi="" verhoja="" vihjeit="" viikon="" ylim="" ym="">
Omasänky raahautui samalla vaihteeksi olkkariin ja nyt näyttäis sitten tältä =) Paljon kaikkea roinaa siellä täällä, mutta se on niin tätä mun sisustus juttuani =)JA viihdyn hirmu hyvin niiden keskellä =)

Nyt vaihtelemaan pikkuisen vaippaa ja ehkäpä lenkille taasen =)

Oikein ihanaa arjen alkua kaikille ja kiitos ihanista viesteistä!!!!

Sari =)

16 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää:-))
  Ei oo nurkissa enään ylimääräisiä huonekaluja ja taidanpa asua muutenkin liian kaukana;-))
  Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 2. Tosi kodikasta! <3 Oliskohan mulla jotakin, jos tehtäis vaihtarit, niin ei tarvisi rahojen kanssa olla tekemisissä (muutakuin postarit)? :)

  VastaaPoista
 3. Multa löytyis mm. Greengaten peitto ja tyynynpäällisiä ym. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kodikkaan näköistä kun on paljon kaikkea. ite tykkään mieluummin et on nurkissa enempi tavaraa kun ihan tyhjää. Niin ihanaa kun pääset sisustaa tytöille omaa huonetta :) meillä just poikien huoneen sisustus meneillään. ja yritän kans saaha paikat kuntoon ennen ristiäisiä. meillä tosin on vielä kolme viikkoa aikaa. tähti verhot ois hakusessa, mut viel en oo löytäny.

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää, kuten teillä aina. Kuulsotaa unelma kivalta tyttöjen huonetta laittaa. Mulla saattas taas olla jotain kivaa. Jos haluut tarkempaa tietoa niin laita viestiä. Jos ei oo enään mun sp. ositetta tallessa niin sisustusideoiten kautta tia nakkaa oma sp jompaan kumpaan blogiini.
  Mummu_Ruusunen

  VastaaPoista
 6. Kaunista=)

  No,multa ei nyt löydy mitään ylimääräistä tytölle.Oma tyttönen vei kyllä kaiken mahdollisen omaan asuntoonsa.

  Kivaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 7. Mistä toi teidän olkkarin pöytä on?

  VastaaPoista
 8. Tuossa on oma kätevyytensä,että sänky on olkkarissa- sekö on sun ja isännän makkari nykyisin sitten?Onko vauvan sänky eri huoneessa?
  Mullakaan ei ole mitään tyttömäistä kyllä jemmassa,koska meillä lasten huoneet on "sekahuoneita" eli molemmissa tyttö+poika- pari.
  Kyllon sievää teillä,namskis :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanan näköistä <3<3<3

  VastaaPoista
 10. Mä kanssa kyselen, että mistä toi olkkarinpöytä on? =) Olis niin ihana meilläkin joku ton tyylinen...Ja ylimääräistä ei meillä ole kun nimenomaan itsekin vielä vailla jos vaikka mitä...kuten hyvin tiedät :D

  VastaaPoista
 11. Anttilasta on pöytä =) Ajattelin Ikeaan mennä katselemaan jotain, jospa jotain löytyis tyttöjen huoneeseen =) Kiitos kaikille <3

  VastaaPoista
 12. Mööbelivalssi on mukavaa! Tykkään kodistasi, vaaleeta unelmaa:)

  VastaaPoista
 13. Pitkästä aikaa olen blogi kierroksella!
  NIIN kaunista!♥
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 14. Onpa siellä nättiä!

  Vierailen blogissasi (muistaakseni) ensimmäistä kertaa...Taidanpa hiukan selailla vanhempiakin postauksia=)

  VastaaPoista
 15. Oi kun ihana olohuone teillä!
  Itsekkin haaveilen että laitettaisiin meidän sänky olohuoneeseen kun meidän makkari on niin pieni ja neiti saisi sen omaksi huoneekseen. mut ei isäntä oo viel innostunut ;)

  VastaaPoista
 16. Aivan ihana huone, ja niin suloinen vauveli ylempänä :)
  Saako kysäästä että mistä nuo teidän tapeetit on? Hakusessa juuri tuollaasta :)

  VastaaPoista