sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Laskiais sunnuntai ja makkaria....
Aamu alkoikin jo 06.00 ja nyt kyllä jo väsyttäisi!
Aurinko paistoi ja linnut lauloi...siis ihana sää....lähdettiin isännyksen ja Casperin kanssa runsaan tunnin kävelylenkille.

Tänään myös laskiaispullia tehty ja voi että miten ihania oli <3 aikana="" en="" herkkusuut="" i="" ihanan="" illaksi="D" isemm="" j="" jo="" kattailla="" kerennyt="" kermaista="" kermat="" kin="" kun="" laitoin="" liin="" lk="" muutama="" n="" namskis="" nopeasti="" oli="" p="" pari="" pullaa="D<br" pullien="" se="" sin="" t="" tuhottu="" tuli="" v="" viel="" viereen....eli="" yd="" yt="">
Makkarista hiukan kuvaa....sitä kun ei koskaan tiedä missä kerroksessa on tai kummalla puolella, mutta nyt yläkerrassa etupihan puolella. Sängyn yläpuolelta puuttuu verhokatos, se on kyllä täällä kotona, mutta hidas mies syttymään näihin hommiin ja edelleenkään mulla ei se pora pysy käsissä=) Taulu on hiukan liian alhaalla....laitettiin silloin paikalleen kun mulla oli kapeampi sänky , mutta sen lähdettyä esikoisen ensimmäiseen kotiin otin leveän sängyn tilalle, ja VOIH!!!! miten olinkaan kaivannut tilaa =) Makkarissa on väärän väriset seinät jos se vielä silloin on makkarina kun pikkuinen tulee taloon =) niin vaihtoon menee =) Meillä kun tuo makkari tykkää vaihdella paikkaansa aikas useasti =)

Nyt ulkoilemaan vielä ennen iltapala hässäkkää, joten heipsan ja kiitos taas kaikille lukijoille ja kommentin jättäneille <3 br="">
Sari

7 kommenttia:

 1. Kaunis makkari ja rauhallinen tunnelma. Nam, ihanan näköisiä pullia! Meidän pullat on täyttöä vaille valmiita. Tulee terveellinen iltapala ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana makkari<3 Jaksaiskohan sitä itsekin leipoa pullat, on ne vaan herkullisia:)

  VastaaPoista
 3. Nam, ihania pullia!!!! Kaunis on makkari...varmasti rauhalliset unet tuolla:)

  VastaaPoista
 4. Ihana makkari!
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 5. IIIIIHANA makkari teillä.Oikea pitsinen unelma.
  Valkoinen on kyllä rauhoittava väri makkarissa.Niin kuin pitääkin.Tuolla näkee tasan tarkkaan ruusuisia unia:)))

  VastaaPoista
 6. Ihana makkari teillä, niin kaunis ja rauhallinen- tuolla EI VOI nähdä painajaisia ;D Nam, herkullisen näköisiä laskiaspullia :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis makkari, ihana rauhaisa tunnelma!

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista