lauantai 16. lokakuuta 2010

katos...Verhokatos/tanko mikä lie on jo ollut jonkun aikaa, mutta aina kun on pitänyt ottaa kuvia niin kamera meittin likan mukana. Kuvassa näyttää että olisi vinossa, mutta nyt on kuvaajassa vika eli minussa =) On niin pieni makkari että yritin oven suussa ottaa kuvia huonolla menestyksellä. Tapettiin olen jo kyllästynyt =D Siksi että tuohon on vaikea sommitella värejä! Minä kun satun muuttamaan huoneitakin usein niin nyt on aikas haasteellinen kun ei mukamas mikään sovi kuin vaalea vain. Siis tarkoitan tytön vaaleanpunaisia/pinkkejä juttuja jne....Pojille liian kukkamainen =) Eli tässä makkari on nyt ja tulee olemaankin vissiin!

Huomenna olisi tarkoitus olohuoneessa vaihtaa järkkää ja kiva niin...tulee jotain kivaa viikonloppuunkin =) Vaikka tykkään hirveästi viikonlopuista, mutta kun on tekemättä sen kummempia niin sekin tympäsee.

Olen tänään taistellut tämän hiton bloginasun kanssa. En saa niitä ihania ilmasia blogiasuja lainkaan niin että näkyisi kaikki lukijat, blogit mitä seurailen...jne....kun laitan jonkun kivan kuvan niin mulla on kaksi asua päällekkäin. Oli silloin virhe ottaa tuo uusi blogiohjelma käyttöön ja vielä kun olen aikas kädetön näiden kanssa, niin en osaa vaihtaa enään =)

Oikein ihanaa lauantaita kohta jo sunnuntaita <3 br="">
Sari

10 kommenttia:

 1. Kaunista teillä. Laitahan taas pian uusia kuvia.

  Ikävä murua. <3

  VastaaPoista
 2. hieno katos. muutenkin niin nättiä.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun olet päivitellyt blogia!
  Kauniilta näyttää!!

  Mulla on sama homma tuon blogin ulkoasun muokkauksessa..Viimeksi kun yritin niin sain kaikki ihan sekaisin!!
  Nyt en uskalla mennä sinne enää muokkaamaan, hui! =)

  VastaaPoista
 4. Naana: <3 Samoin, täytyy yrittää tsempata, että kerettäis höpistä <3
  Yks päivä just muistelin kun kerhosta tultiin että aina sen jälkeen lapset unille ja sun kanssa koneelle , se oli ihanaa <3


  maikku: kiitos, luulin vaan että olis kivempi =D No voipi olla kun haluisin jotain seinille ja tapetti ei miellytä, niin ehkäpä siksi tuntuu jotenkin pliisulta.

  Christiina: Juu mä olin ihan paniikissa eilen kun oli tausta vaihtunut, mutta puuttui kaikki tärkeä =D Juu eihän tämä blogi ole tärkeä lainkaan =D

  Nyt kun aamupalat on syöty ja juotu, niin passitan lapset pihalle tai yläkertaan ja alan järkkäilemään olkkaria ja ehkä keittiötäkin!

  VastaaPoista
 5. Ihana katos <3 Olen haaveillut meillekkin tuollaista, mutta ei sitten millään istu meidän vinokattoiseen makkariin, höh :(
  Järjestyksen vaihtaminen on kivaa! Laitahan kuvia uudistuneesta olkkarista ;D

  Mukavaa sunnuntaita myös sinulle Sari :)

  VastaaPoista
 6. oi, nättiä. <3
  sitten laitat heti kuvia uudesta järkästä. :)

  VastaaPoista
 7. Olipas kiva kuulla susta pitkästä aikaa :) Nätti katos!

  VastaaPoista
 8. Kiva katos. Laitoin meillekin viime talvena ja tykkään kovasti. Sievä makkari on muutenkin!

  Ihailen teitä jotka jaksaa järjestystä muutella. Itse olen aika laiska siinä. Jään odottamaan kuvia uudistuneesta olkkaristasi :)

  VastaaPoista
 9. Kaunista katoksen kanssa makkarissa.

  Muuten taistelin minäkin alkuun ja nyt en muista tuota mallia mihin sopi kuva taakse kunnolla,. kokeile niitä eri vaihtoehtoja niin eiköhän se sieltä tule!

  VastaaPoista
 10. Tosi nätti katos ja kauniilta näyttää muutenkin :)

  VastaaPoista