maanantai 12. heinäkuuta 2010

Vesirokkoa???!!!!!
Cassu sai 28 päivä neuvolassa rokotteen. Isäntä oli mukana ja oli sanottu että 7-12 päivää menee jos jotain on tullakseen siitä( joku rokkokin voi tulla), muttei muistanut mikä. Kuusi päivää kului ja kuume nousi kesti pari päivää, siitä pari päivää ja kainalossa jotain rakkoa? Nyt on tuon näköinen ja levinnyt hiukan käsivarteen ja alemmas kroppaan tuosta kainalosta. Kuva on huono, mutta täysin selvää vesikelloa en ole nähnyt. Uudet pilkut tosi pieniä mutta huomaa hyvin. Vesirakkuloista en tiedä.
Harmittaa niin Casperin puolesta, kun iho kutisee allergian takia muutenkin ja kuuma on. Sinällänsä hyvä jos olisi vesirokkoa niin sekin olisi sitten sairastettu.
Pakko varmaan huomenna soitella neuvolaan tai lääkäriin että josko joku voisi tehdä diagnoosin että tiedettäisiin sitten olla tartuttamasta muita.

Näin se toinen syntyäpäivä pikku-miehellä sujui kuitenkin oli mitä oli nuo
rakkulat =))))

Ihanaista uutta viikkoa kaikille ja kiitos kommenteista jälleen kerran

4 kommenttia:

 1. Ilmeisesti ei olisikaan vesirokkoa, soitin aamulla lääkäriin ja mennään tänään varmistamaan vielä paikanpäälle. Kun kuitenkin vesirokolla on taipumus levitä sinne tänne ja Cassulla leviää tuo niin "siististi" eteen päin. =)

  VastaaPoista
 2. Heipsan :)

  Just meinasin kirjoitella ettei ainakaan minusta näytä vesirokolta vaan paremminkin siltä että on saanut rokotuksesta jonkin reaktion.
  Meidän poitsu kukki kerran rokotuksen jälkeen juuri noin eikä koskaan tiedetty mikäö on, vauvarokkoa epäilivät mutteivat olleet varmoja.
  Tovoittasti olette toipumaan päin.

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Minustakaan ei vesirokkoa,eikä vauvarokkoakaan.Vauvarokko on pientä suhjunyppyä ,yleensä koko selkä ja vatsa ja korkea kuume ainakin 3 päivää, ja kuumeen hävitessä tulee ihottuma.Nuo näyttää minusta ihan allergisen reaktion aiheuttamalta nypyltä `nokkosrokko`joka kutiaa ihan vimmatusti.
  Toivotaan ,että menee pikaisesti ohi. T:marjo

  VastaaPoista
 4. Mikä mahtoi tuo rokko olla?

  VastaaPoista