tiistai 6. tammikuuta 2009

Alkaa tulla jo pyhät korvista! Tosin jos töitä tekisin niin hyvinkin tärkeitä olisi jokaikinen loma päivä. Casper nukkuu nyt ulkona ja Emma ja Jesper lähti hiihtämään...(isi mukana) Matias kaverin kanssa jossain ja Laura olikin yö kylässä. Eli kaksi lasta sisällä tällä hetkellä.
Pesukone pyörii toistamiseen ja nyt onkin pyykkikori tyhjä. Ajattelin kyllä koululaisten takit pestä vielä.
Harmittaa niin vietävästi kun Piti vaihtaa olkkarista sänky pois...Janne sanoi että jotain on keksittävä, kun Casper nukkuu myös mun vieressä niin häiriintyy jokaiseen ääneen. No tottahan se on ja nyt on kyllä yx makkari täynnä sänkyä!!!!! Eli mun 120cm, Emman 80cm , Jesperin 70cm ja pinnasänky! no muuta siellä ei tehdä kuin nukutaan.... Lelut tuotiin alas keittiön puolelle...kyllä on hankalaa...mutta minkäs teet kun ahdasta on.
Mun sängyn tilalle olkkariin laitettiin se vanha rautasänky.
Imuroida pitäis vielä ja lattiat pyyhkiä ja jos vaan jaksan niin lastenvaatekaapit siivota. Siinä oliskin hommaa kerrakseen.

Harmittaa niin vietävästi kun ei kuulu mitään niistä huutamistani yhdistelmävaunuista mitään...alkaa usko mennä kiva vaan kun ei sitä rahaa ole pistää ihan muuten vaan taivaantuuliin, olis kiva saada vastinettakin niille.

Huomenna alkaa vihdoin koulu lapsilla ja kyllä tuntuu että olisivat jo ikuisuuden olleet riitelemässä tuossa tai valittamassa ettei mitään tekemistä.

Viime yö meni Casperin kanssa huomattavasti paremmin kun oltiin yläkerrassa nukkumassa mutta en muista montako kertaa heräs...nyt riitti kyllä yhden käden sormet : )

Minnalle jaksuja vieroitukseen...lopussa kiitos seisoo vai miten se oli!

Riikka: Kiva kun löysit tänne. Casper täyttää nyt 12.1-09 puolivuotta. Äkkiäkös nuo muruset kasvaa. Ja tosiaan meilläkin ennestään vanhempien lasten kanssa myös heräilty useasti...mutta niin toivoin että olis nyt toisin, kun Casper nukkus ihan vauvana tosi hyvin...0-2 herätystä vaan yössä. Ja kiitos <3 p="">
Ja muillekin merkin jättäneille <3 br="">Nyt toivottelen aurinkoista Loppiaista ja poistun kaappia siivoamaan !

5 kommenttia:

 1. Kotiäidin kotiarkea, ihanaa ja raskaista sellaista, kaipaan hiukan sitä, että sai tehdä mitä huvitti, mutta toisaalta nyt kun on työelämässä osaan tosissaan arvostaa eritavalla iltoja ja vkl sekä lomia..
  Huutiksesta, jos myyjä ei vastaa kyselyihin, niin tee rikosilmoitus, tai uhkaat sillä ensin. Me olemme joutuneet kerran tekemään ja monien soittojen jälkeen rahat sitten palautettiin tilille, tyypillä oli useampi samanlainen tapaus takana. Toivottavasti kuitenkin teillä menisi helpommin.
  Mukavaa viikkoa toivotellaan täältä suunnalta työpäivän alkua odotellessa ;-)

  VastaaPoista
 2. aamukurkkimuksella.

  tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
 3. Toivotaan nyt että pyhät oisivat sotkeneet, myyjän lähetyksen ja vaunut oisivat jo tuloillaan.
  Minäkin ootin jo ma:na postia tulevaksi, mutta eipä tullut mitään, no jos vaikka tänään=)
  "kiva" sänky järjestys makkarissa;)
  Enään ei mene kuin ehkä simmoset 20 vuotta kun niitä sänkyjä on huushollissa enempi kuin yksi parisänky;D

  VastaaPoista
 4. Moikka

  Oot taas ahkeran ollut<3

  Mäkin siivosin vaatekaappeja huh siinä olikin urakkaa:D.

  Hali Casperille ja toiv. nyt yöt helpottaa!

  VastaaPoista
 5. onpa siinä sänkyjä kerrakseen <3 Ja ahkerana tosiaan olet ollut <3 mulla ihan päässä sumenee kun mietin mitä kaikkea oot siellä tehnyt (no, nyt ollut kyllä pientä väsymystä ilmassa), jaksamisia arkeen <3 :)

  VastaaPoista