tiistai 9. joulukuuta 2008

Tiistai jo : )

Kotona ollessakin aika menee juosten.
Selkä kenkkuilee oikein kunnolla mikä sitten myös näkyy siinä ettei tämä mamma ole tehokas!
Tänään oli " pakko " siirtää pari huonekalua että saatiin tilaa olkkariin ja sen jälkeen en sitten pystynytkään jatkamaan hommia niin kuin olin suunnitellut.

Alko taas tympäsemään oikein kunnolla, kun Nikke meni Lidliin Emman pyörällä ja kun tuli kotiin niin itku kurkussa sanoi että pyörä on varastettu!!!!! Siis voi itku sanon mä! No ensi reaktio oli kiukku ja paasaaminen pojalle! Vaikka tosia asiahan oli että mä annoin luvan ottaa pyörän missä ei ole lukkoa. alkoi vaan niin ketuttamaan kun pyörä meni taas...Nikken oma pyörä meni keväällä ja vuos sitten Matiaksen.... En voi muuta kuin toivoa että tarpeeseen meni. Matiaksen pyörä löytyi tuhottuna...eli ilkivaltaa vaan tehtiin.... Ihmiset on niiiiin ilkeitä että en voi ymmärtää että lapselta täytyy varastaa....ajattelematta mikä suru siitä aiheutuu....Emmakin itki tänään kun tiedon sai ettei pyörää ole enään. No keväällähän oli tarkoitus uus pyörä hänelle ostaa kun tarvetta isommalle on, mutta siltin.... Nikken kanssa vielä puhuin ja pyytelin anteeksi että niin meuhkasin ja että syy ei ollut hänen. Halittiin ja pusuteltiin ja toivottavasti olis hyvä mieli nyt.

Nyt sen kummempia kuin kauniita unia kaikille

5 kommenttia:

 1. Tohon varasteluun tekis mieli sanoa nyt ISO sana.
  Voi rähmä että joku oli sitten taas kerran ehtinyt, eivätkä tajua/välitä millaista mielipahaa aiheuttavat.Vaikka kuinka koittaisi ajatella, että toivottavasti meni tarpeeseen niin eipä se kovasti pientä lasta lohduta=(Terkkuja Emmalle ja eiköhän se Nikkekin ole jo äidilleen meuhkaamisen anteeksi antanut:)

  VastaaPoista
 2. Voi tosi kurjaa noi varastelut!.

  Ihana joulukuusi teillä;)

  Elä liikaa rehki siellä huonekalujen kans)))

  VastaaPoista
 3. Mitä täältä löytyikään?Joulutunnelmaa(miinus se varastelu)Kyllä on kurjaa semmonen,oikein joulumieltä jollain Hö sanon minä (rumempia sanoja en viitsi ruveta lateleen!)
  Voi kenkku se selkä!toivottasti on jo parempi.
  Tulin vielä tännekki vastailemaan että vanhan virsikirjan sivjua olen käyttänyt niihin kortteihin.
  Jaksamisia selän kanssa!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia paljon ja aivan
  ihana idea : )

  Ja kiitoksia muille myös
  vierailusta <3<3 Ettei ihan yksin jutteluksi tule täällä : )

  VastaaPoista
 5. Heipsistä, ollaan tulossa ma:na käymään aamupäivästä=)

  VastaaPoista