keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Keskiviikko jo : )Aamulla lähdettiin kymmeneksi jo perhekerhoon ja kun sieltä kotiuduttiin niin aloinkin heti Jesperin kanssa siivomaan yläkertaa. Pyykkiä siinä samassa laittelin myös... Minä siivoin, Jesper pyyhki pölyjä,taas minä imuroin ja vuorotellen pestiin lattiat : )
Jesper on myös kova poika viikkaamaan pyykkiä ja voitte vaan kuvitella miten on kestävää hommaa...kun poika tekee ja äiti perässä : )
Ylhäältä kun päästiin alas niin äiti saikin hoitaa sitten sen yksin. Ruokaa laittelin kolmeks kun vieraita tuli jo neljäks. Juur kerettiin syöpöttelee ja laitella tarjottavat valmiiksi ennen vieraita.
Lähtivät sitten seitsemän aikoihin jolloin annoin Casperin Jannelle ja menin itse taas pyykkihuoltoon yläkertaan. Siellähän menee mukavasti aika kun pyykkää ja viikkailee.
Iltapalaa lapsosille ennen kuin salkkarit alkoi ja mun salkkareiden katsomisesta ei jälleen kerran tullut mitään,koska se on juur Casperin nukkumaan meno aika... No kerkesin mä 5 min alusta ja toiset 5 min lopusta katsomaan : ) Viime yö meni vauvelin kanssa yllättävän hienosti! Ensimmäinen herätys oli n. 7½ tunnin päästä!
Annoin Noralle ja Jonille sen posti lapun että hakevat sen postista ja siellä on Jesperille ja Emmalle joululahjoja...Piirustus salkkua kummallekin ja Ja joku pets talo juttu Emmalle ja sitten Jesperille Brion junarataa...rakastaa niitten kanssa touhumista.
Laura haluaa lainata äidin puhelinta jälleen niin tehtiin vaihtokauppa! Hän saa puhelimen hetkeks ja sitä ennen tyhjentää tiskikoneen<3 Mutta nyt toivottelen kauniita unia jälleen<3

2 kommenttia:

 1. ihana kuva <3 sellaista se välillä on että just kun telkusta tulis jotain niin lapsoset kaipailee :)

  -Anne-MariK-

  VastaaPoista
 2. Ihana kun sulla on oma siivousapuri, vaikka se vähän hidastaakin niin varmasti on kasvaessaan monesti avuksi pyytämättäkin. :) <3
  IinaLiina83
  (ihmettelin jo missä sun kuulumiset on, mutta onneksi tajusin tulla tänne... :D)

  VastaaPoista