keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Sisustelua ja vähän shoppailua :)


Heipsan taas :) Tajusin just että oon unohtanut postata Ideaparkin reissustakin :D no ihan kivaa oli ja vähän shoppailuja ja joulupukin konttiinkin parit jutut löyty sieltä ;) mutta nyt oon hurahtanut uudestaan Riviera Maisoniin ja voi se vie mennessään!!! No juu ihan hirveesti ei sentäs vie kun ei sitä rahaa ole mutta kuiteskin ;) huonekalut taitaa jäädää haaveeksi ikäväkyllä , mutta enköhän mä sen kestä :D just ja just ;) 
    No tuo koritarjotin pöydänpäällä on viimeisin ostos samoin tuo varjo tuolla sohvan vieressä.  


Oon niin kauan haaveillut tuosta tarjottimesta ja nyt tuolla facen kirpparilla tehtiin yhteistilaus ulkomaille niin sai edullisemmin joten kyllä kannatti ;)


Ja tän varjon sain vihdoin, mutta hitto rikoin sen kun en tajunnut miten toimii :D no sain sen nyt kuitenkin toimimaan mutta että otti päähän taas ! Aina kun on uutta niin sille käy jotain !!! Se on joku sääntö!!!

Ideaparkista ostin lyhdyn mikä on samas pöydäs kuin varjo ja sohval parit tyynynpäälliset on myös Ideaparkin tulisisia :)  

Yksi RM tilaus tulematta vielä mutta muutoin on nyt keskityttävä joululahja ostoksiin pikkuhiljaa :)  mä niin odotan kun saan laittaa joulua!!! Ei enään kauaa :D  

Harmittaa kun ei jaksa yhtä ahkeraa päivitellä kuin ennen mutta hiljaa hyvää tulee ;) 

Kiitos taas teille <3

-Sari

16 kommenttia:

  1. Ihana tuo tarjotin :) RM tuotteet on kyllä ihania ja huonekalut ;) mukavaa kun voi alkaa jouluvalmisteluja pikku hiljaa tekemään :)

    VastaaPoista
  2. vitsit miten ihania juttuja <3 RM himottais täälläkin yks ja toinen tuote, mutta ei raski ei... (tai siis tiedät kyllä, että mä ostaisin mutta... :D)

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä! Mietin ensin onko kuvat otettu sisustusliikkeestä, aika paljon kauniita tavaroita ;D

    VastaaPoista
  4. Ihania RM tuotteita! Kelpais minullekin tuo tarjotin...ja tuo varjostin...)
    Olen jo käynyt varastossa kaivelemassa joulujuttuja....valoja ripustellut jo vähäsen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kohta mäkin saan ;) sisällä kyllä kynttilät palaa ja muutama sisävalo mutta ei se riitä vielä :D

      Poista
  5. RM-kuumeeseen ei oikein tehoa mikään lääkitys - tiedän!! RM-korit varsinkin vie sydämen<3 Itse myin varjoni pois, kun sille ei kertakaikkiaan sopivaa paikkaa löytynyt ja oikeastaan olen tyytyväinen, että vihdoin osaan myös luopua jostain:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei auta ei! Nyt mä haluun sohvapöydän :/ onneks ? Tili ei anna myöden :D

      Poista
  6. Noh,RM:t on vaan niin ihania,että ihan hulluks tulee jos niitä alkaa himoamaan! Liityin just siihen RM-fbkirppariryhmäänkin,mutten melkein uskalla edes katsoa mitä siellä on,etten pimahda :D
    Niin nättiä on siellä teillä taas <3 Saas nähdä koska mun joulufiilis tulee,vai tuleeko edes?? Kääk!

    VastaaPoista
  7. Kiitos ja siellä on kyllä vaikka ja mitä, varsinkin kuvissa sen yhden RM koti <3 huokaus! :D

    VastaaPoista
  8. Hei
    Mistä olet ihanan tähtimaton ostanut?
    anna

    VastaaPoista
  9. Löysin hiljattain blogisi. Itselläni viides lapsi tulossa ja kateellisena katselen kuinka ihmeellisen siistiä kodissasi on! Niin rauhallinen sisustus. Ihanaa. Ehkä itsekkin joskus saan pidettyä kodin kunnossa kunhan iltatähdistö kasvaa ;D Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista