sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Siivouksellinen viikko :)
Koko tämä viikkon oli mulla vapaata! Ja siivoilin joka päivä jotain :D ja vielä nyt viikonloppuna oli pakko :D Sanoin isännykselle kun olen toooooosi huono nukkuja muutenkin  ja nyt alkaa olee aikaseen jo valoista saatika kun hän herää puol kuus arkiaamuisin töihin, en saa enään unta ja nukuttua , että nyt riittää .... Makkari takas! Ja ihme kyllä ei pistänyt vastaan ;) meinaan aamuisin saapi rauhassa keitellä kahvinsa ja koluta kun ei tarvi pelätä , että Adeliina ja minä herättäisiin siihen! 

Tänään sitten silittelin verhoja makkariin ja pesin lattiat ja pölyt hus pois! Uuni sisältä ja ulkoa ja takaa :D aikas homma muuten! Vielä olis vessat ja sauna ja illalla sit puhtaaseen saunaan <3

On muutes Olkkari ihan tyhjän näköinen :D nooooo katsellaan ;)  Adeliinan lelut tuli keittiön nurkkaan takaisin. Ja siinä saavat tovin olla taas :D   Huomenna alkaapi arki ja mennään aamusta heti kerhoon. Tämmöiset  tunnelmat eilen aamupäivästä ;) tyttö tykkäs hirveesti!!! Äiti EI!!!!!!!Kiitos taas kaikille <3
Oikein ihanaa sunnuntaita, aurinkokin paistelee täällä nyt <3

-Sari

9 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä kaunista..ja katsoin Adeliinan huoneen kuvat ja ihana pikkutytön huone, olisipa itselläkin ollut tuollainen huone kun oli pieni, samoin toinen huone joka oli myös ihana ja romanttinen. Mukavaa uutta alkavaa viikkoa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 harmittaa niin kun ei ole yhtä huonetta enempää ja en viitsi Adeliina laittaa Emman kanssa samaan huoneeseen kun on jo tota ikäeroa hieman enempi. No eiköhän me täällä pärjätä vielä :D

   Poista
 2. Siellä niin ahkerana ollut <3 Mulla meni tänään normi viikkosiivouksessa yli 6 tuntia....et juu alkaa oleen jo hidasta tän mahan kans :D Ai te saitte sinne sit kuitenkin vielä lunta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi siellä on mennytkin kauan! No täytyy tunnustaa etten yläkertaan jaksanut mennä kuin saunaan enään :D niin poikki olin :D

   Poista
 3. Minä kysyin 5-vuotiaalta kummitytöltä perjantaina, että tykkäätkö kun huomenna tulee lunta? Hän oli kuin naanantalin aurinko että joooo! :)
  Minä en tykännyt kyllä yhtä paljon... :)))

  VastaaPoista
 4. Hassuja nuo lapset :D mä niin onnessani oli jo keväästä ja pyh! No täytyy vaan toivoa että on nopeesti ohimenevää :D

  VastaaPoista
 5. Mä herään kanssa aamulla paljon aiemmin nyt kun on valoisaa. Ja sen kyllä huomaa illalla et aamulla ei ole unta riittänyt :)

  VastaaPoista
 6. Puhdas koti,iloisempi mieli=)Kyllä se vaan on niin.Niin suloista.Ikean lamppu makkarissa on pisteenä iin päällä.On se vaan nätti.Niin kuin sinun kotikin.Makkari on hyvä olla erikseen. Aurinkoa viikkoosi=)

  VastaaPoista
 7. Kauniilta ja puhtaalta näyttää...:)
  Kyllä makuuhuoneessa on mukavampi nukkua juuri tuon takia, että aikaisin heräävä saa muualla touhuta vapaamminin...
  Lunta tuli tännekkin...enemmän on kuin koko talvena ollut...ei yhtään kiva juttu.

  VastaaPoista