perjantai 14. helmikuuta 2014

Ihanaista ystävänpäivää kaikille <3


Ihania ja rakkaita ystäviä ei ole koskaan liikaa! On ihana jakaa niitä iloja ja suruja tai vaikka soittaa muuten vaan ja kysyä mitäs teet nyt ;) näin me tehdään rakkaan ystäväni kanssa <3 joskus soitetaan monta kertaa päivässä joskus kerran viikossa , mutta siltin hän on ajatuksissa päivittäin <3 Nähdään välistä useammin ja välistä harvemmin.  Välimatkaa on n. 20km ei matka eikä mikään , mutta joskus tuntuu liian pitkältä välimatkalta :) 
      Meillä on tapana vaihdella syntymäpäivä, nimipäivä, joulu sekä ystävänpäivälahjat toistemme kanssa :) niin myös nytkin. Kunhan vaan kerkeämme näkemään! Tänään piti treffata meillä, mutta Jesper oli kipeenä eilen ( oksensi) joten siirrettiin näkemistä nyt toistaiseksi. Varmasti pian nähdään :) 

            Ystäviä on niin monenlaisia ja kaikki ovat tärkeitä <3 joidenkin kanssa enemmän tekemisissä joidenkin taas vähemmän.  Täältä  netin ihmeellisestä maailmasta tutustunut ihaniin ystäviin näkemättä heitä todellisessa maailmassa, mutta hirmu tärkeiksi tulleita siltin. Kiitos siitä <3  

Oikein ihanaa ystävänpäivää ja lomaa niille kellä se on ;) mä nautin omastani täysin rinnoin :) saa nukkua hieman pitempään eikä tarvi kellokaulassa touhuta ;)

-Sari

10 kommenttia:

 1. <3<3 Niin paljosta oisin jäänyt paitsi ilman sinua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 samat tuntemukset täällä ;)

   Poista
 2. Hyvää ystävänpäivää♥ ja hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 3. Ystävät on kuin rintaliivit, tukee ja on sydäntä lähellä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että pidät blogia ja jaat kauniita kuvia ja ideoita. Monesti pieneltäkin tuntuva asia voi merkitä meille lukijoille paljon.

  Hyvää viikonloppua!

  Sirpa

  VastaaPoista