torstai 30. tammikuuta 2014

Vaaleutta

Tältä näyttää eteiseen tultaessa. Ärsyttävän mallinen eteinen ikinä!!!! 

Sitten olkkarin suulta. Yleensä säleverhot on kiinni, koska aurinko paistaa kuumasti iltapäivään asti.


Vitriini onneksi mahtui kulmaan! Pelkäsin jo joutuvani sen laittamaan pois! Kun tosiaan ruokapöytää piti siirtää lähemmäksi olohuonetta Adeliinan lelujen takia.


Ehkä keväämmällä siitten sitä vaaleanpunaista tuomaan lämpöä ja kodikkuutta! Maton haluaisin vaihtaa ;)


Sohvanpäälliset pakko laittaa viikonloppuna pesuun! Kamala hommassa niissäkin :D mutta tulos on niin <3


Ja viimeinen nurkka ja kuva rappusten vierestä :) ongelmallinen paikka sekin ;) Nyt tuli kerralla monta kuvaa! Sitä nää vapaapäivät tietää kun on aikaa päivisinkin kuvailla ja postailla . Huomenna olis näillänäkymin töitä ja viikonloppu vapaa ka kaksi viikkoa töitä ja viikko vapaa!!! :)  Isännys laittoi tänään kuvaviestin ja kysyi kelpaako ;) kyllä kelpas!!! Kaapelikela on kotiutumassa huomenna isännyksen kannssa ;) maalia tarttis hommata kyllä!


Kiitos taas kaikille <3

-Sari

24 kommenttia:

  1. Ihana oli katsella kuvia kodistanne lehdenkin sivuilta...:)
    Teillä on kyllä kaunista...:)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Irmastiina <3 jotenkaan ei vaan itse näe kuin sen arjenpyörityksen täällä!!! Se vaan että ei näytä enään yhtään siltä kuin niissä kuvissa :D

    VastaaPoista
  3. Niin ihanan näköistä, kuten aina :) Just kattelin että meilläkin olis sohvanpäällisten pesu edessä, mä niin vihaan sitä hommaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin vihaan!!!! Ja mietin saankohan tuon käsinojalla olevan ruskean piirustuksen pois ;) juu tuo 2- vuotias on hirmu taiteellinen ;) kiitos <3

      Poista
  4. Niin ihanan näköistä teillä niinkuin aina <3 Mulla kans haaveissa se vaaleanpunainen (yhdistettynä siihen tummemman ruskeaan;) mutta katsoa nyt onko varaa ostaa mitään :D Sappisaippualla oon saanut piirustuksia sohvasta pois ja täällä kans olis päällisten pesu nimittäin tänään meni vadelmahilloa yhteen päälliseen!!! arrggh kun en huomannut et oli lapsella hihassa ennenkuin päästin pöydästä pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä löytyy tussia, suklaata ja yhdestä selkätyynystä kuulakärkikynääkin :/ täytyy ostaa vanishia vai mutä se olikaan :D kiitos <3

      Poista
  5. Onpas kaunista!
    Mieli tekee jo keväisempiä värejä alkaa lisäilee, saa nähdä minne asti malttaa odotella. Jos kuitenkin ensin laittas noi joulutähdet ikkunasta pois, niin sit voisi alkaa fiilistellä keväästä. Pakkasta on taas kuitenkin -22, niin ei hirveän keväiseltä tunnu, kylläkin näyttää, kun aurinko niin ihanasti paistaa, meilläkin koko iltapäivän suoraan keittiöön ja olkkariin.
    Aurinkoisia päiviä!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi teillä niin kylmä siellä hui!!! Mulla kans tähtivalot vielä keittiönikkunassa :D voiskin tänään ottaa pois ;) kiitos :)

      Poista
  6. Kaunista!
    Multa löytyy sama matto työhuoneesta, ja olen siihen sen helppouteen niin ihastunut, että harkitsen hankkivani samaisia olohuoneen puolelle kesäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä helppohoitoinen ;) ja kivakin mutta kun haluisin samaa kun eteisessäkin nyt :) lämpimämmät matot :D

      Poista
  7. Kaunis ja viihtyisä koti on teillä.

    VastaaPoista
  8. Ihanan valoisaa. Mun tarttis saada tv-taso ja teillä näyttäis olevan upea...mistä hankittu? Tai sitten rakennan laudasta ja tiilistä...sitten joskus.

    VastaaPoista
  9. Sä oot niin kätsä käsistäsi , että tulee varmaan ihana!!!! Hobbaristahan tuo ;) hieman liian iso meille! Mutta näillä mennään!!!

    VastaaPoista
  10. On niin kodikasta♡ihana oli sun ystäväkirja juttu lehdessä:)

    VastaaPoista
  11. Kiitos, mä en oo vielä itse kyseistä juttua nähnyt :D täytyy tänään kaupassa käynnin yhteydessä ostaa lehti :)

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia olet ottanut, kaunista :)

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia teidän kauniista kodista! <3

    VastaaPoista
  14. 3 ihanaa asiaa tuli heti mieleen tästä postauksesta; oli eteinen kuinka kapoinen tahansa, niin se näkymä mikä siitä avautuu, niin kaunis olohuone että oikein sielu lepää! Ja tuo olkkarin tapetti, mä rakastuin! Ja sitten muutuin vihreäksi kun mainitsit kaapelikelan kotiutumisen, miksi saamarin johtoja ei voi tässäkin maassa kieputella niihin ihaniin puurulliin!!!! =D

    VastaaPoista
  15. Niin kaunista ja ihanaa!
    Miten ihmeessä teillä aina on noin siistiä?

    VastaaPoista