sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Hmmmm sittenkään

Oih ja voih! Miks kuvissa kaikki näyttää paremmalta, kuin kuvastoissa . No juu ammatti- ihmisethän ne on sommitellut mutta hieman nyt petyin? Ostin GG:n peiton ja samaisen tyynynliinan ja nuo vaaleanpunaiset tyynyliinat sekä muutaman laten,kannun ja sirottimen :)  no tuohon Phoebe Gray petyin hieman. Yritän nyt katsella vielä hetki ja jos edelleen ei miellytä niin täytyy laittaa myyntiin ;)  mutta , mutta RAKASTUIN tuohon Sophie vintageen hirmuisesti!!!!! Se on niin ihana!!!! Taidan shoppailla samaa sarjaa lisääkin :) jos vaan saatavana vielä on :)

 Sängyn maalaamista harkitsen ja toteuttaisin ellei olisi niin kova homma joten siksi harkinnan asteena vielä. Jos sänky olis valkoinen eikä vanilia niin vois olla että tuo greengaten peitekin sopis paremmin ?

Täällä töiden aloitus on hieman väsyttänyt tätä äitiä ja illalla mennyt jo hyvissä ajoin nukkumaan :) no hyvähän se on , jaksaa paremmin ;)

Oikein ihanaa SYKSYÄ se on vihdoin täällä <3

-Sari





15 kommenttia:

  1. Siis ihania kaikki <3 Ja maalaa vaan sänky ja sit hiomapaperilla kulutat hiukan vanhannäköiseksi, sopis hyvin peilin reunoihin ;)) Vitsi mäki haluun tollasen makkarin <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 ja sängyntuunaus olis aikas <3 mahtaiskohan sitä osata ;) no tänään vielä tiedossa petivaatteitten vaihto, niin sekin tuo ilmettä taas ;) vaaleanpunaisten vuoro tällä kertaa :D

    VastaaPoista
  3. Hyvältä tuo minusta näyttää:) Joo minä kans olen katsellut silmät tapillaan uusia gg-astioita...mut vielä olen hillinnyt itseni ostamasta niitä. Mukavaa viikkoa! P.S: blogissani arpajaiset meneillään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no noita uusia olis vielä muutamat kivat pakko saada listalla jouluksi <3 oih tulenpas vierailulle kiitos ;) Kyllä se on tuo sänky kun pitäis mallata vielä....kukakohan sen tekis =D

      Poista
  4. Minäkin tykkään noista kaikista!
    Kyllä mäkin lähtisin tekemään valkaisua tuohon sängynpäätyyn,vai onko se sänky? vaikka se kaunis vaniljainen onkin.
    Ei ihan pieni homma, mutta jos se mielenrauhaasi häiritsee, sille kannattaa tehdä jotain :)
    Pomppaa niin keltaisena silmille tuolta puhtaan valkoisen joukosta.
    Ja mä totta tosiaan tiedän, miltä tuntuu, kun jokin asia jää häiritsemään kokonaisuutta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kokonainen sänkyhän tuo =D siks hiukan ahdistaa ryhtyä moiseen =D no pohjamaalissa täälä on puusohva ja keinutuoli ja päälimaalia odottaneet jo tosi kauan!!! miks se maalin ostaminen on niin hankalaa! kerran olin jo ostamassa Prismasta , mutta myyjää ei kuulunut ei näkynyt joten annoin olla ja hilpasin =D Tosi paljon hyppää silmille tuota kyllä!!! Pakko tehdä asialle jotain =D Oon vaan niin hitsin laiska moisiin ryhtymään! ja innokasta maalaajaakaan ei näy missään lähistöllä =D

      Poista
  5. Mullakin on käynyt monesti niin, että kuva ja todellisuus ei ole ollut ihan sama. Siks olis niin kiva aina nähdä ennen ostopäätöstä.
    Tosin nämä sun uudet jutut näyttävät minusta tosi kauniilta kuvissasi! Niin kaunis makuuhuone <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se ja kun ei ole kuitenkaan mistään edullisesta kyse ;) no katsellaan mitä keksin kunhan vaan saan tuon maalausprojektin käyntiin ;) Maksoin muuten perjantaina ne latet ;)

      Poista
  6. Kauniilta ainakin näin kuvassa, tuo peitto näyttää...ja sitten, kun jaksat/ehdit sutaiset sängynpäädyn valkoiseella, niin jopas ilme vaihtuu...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, varmasti vaihtuu ilme, mietin vaan mistä moisen maalarin keksisin =D kun tosiaan pelkkä sängynpääty ei riitä vaan koko sänky tarttis maalata =D

      Poista
  7. Vastaukset
    1. höpsistä, arvaa nyt haluun heti maalia ja maalarin tähän taloon =D

      Poista
  8. Ihana tuo peitto ja noi astiat,just mun makusia:) niin romanttista...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en viläkään oo päättänyt tykkäänkö vai en peitosta =D sen se nyt ainakin kertoo että ilmankin olis pärjännyt ;) mieluusti olisin jonkun livemman tilalle ottanut =D jospa sitä löytäis jostain ;)

      Poista
  9. Mun kommentti ei vissiin näkynytkään täällä..ootko mistä haalinu nuo päälliset, kun niitä ei oo ikeasta saanut enään pitkäään aikaan?

    VastaaPoista