sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Sunnuntai siivot

Taas viikonloppu ja ihan liian kuumaa ollut siivotakseen ;) no aamupäivällä aloitin kuitenkin jotta saisin viikkosiivon tehtyä kun isännyskin vielä kotona. 
            Olin jo saanut siivottua ja lattiatkin pestyä kunnes päätin alkaa vaihtaa järjestystä sittenkin :D 

Nyt on alakerta siisti ja puhdas ja vielä tarttis yläkerta siivota. Täytyy odottaa  kyllä iltaan! Lämmintä meinaan piisaa!

Isännys tekee ruokaa ja Adeliina nukkuu päikkyjä:) muut lapset ulkona. Itse pidän pienen tauon ainakin ennen seuraavaa touhua ;)

Helle terkuin Sari












25 kommenttia:

  1. Nyt onkin kaunis järjästys...tykkään....:)
    Ei tällä ilmalla oikein siivoukset huvita, mutta pakkohan nekin on aina joskus suorittaa...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sepä se ja pakkohan siivota on ellei halua hukkua kakkaan =D
      Kiitos <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, mutta oon niin ihastunut sun kotiin =) Niin ihanan kodikas <3

      Poista
  3. Hei,onko teillä vanhempien sänky olkkarissa?Sillä kyselen että jos oikein tulkitsin niin on ja meillä ehkä joudutaan laittamaan samoin.Onko hankalaa ja tuoko kauheesti pölyä yms.Teillä on tosi kaunista =) teija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa =) No tähän on tottunut ;) että sänky olkkarissa ;) kyllä se sopeutumista vaatii ensin? Riippuu tietenkin ihmisestä. Totta kai ottaisin makkarin ja juurhan se mulla olikin ,mutta omistan liian kapean sängyn ja omaan silmään niin tyhmän näköistä makkarissa se 120cm leveä sänky että siirsin takaisin sen olkkariin =D Odotan innolla että saan isomman sängyn jolloin voin taas ehkä siirtyä makkariin =D Mutta hyvin unet tässä olkkarissakin on tuleet ja varautunut olen siellä nukkuvani vielä kauan ;) Kaipa se on asenteestakin kiinni =) Vaikka meillä pieni olkkari onkin!

      Poista
  4. Hellepäivän halaukset täältä ,pikkaisen ukkonen murahtelee jossakin kauempana,saapi nähdä tuleeko meille...Minä niin tykkään teidän kodista,käyn usein vaan kattelemassa ja tunnelmoimassa...Meidän Isännys kysäisi yks päivä ,että miksi siivoan aina pahimman helteen aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on vissiin pakomenetelmä tuo siivous helteellä jotta ei tarvi ulkoilla silloin =D no voi sua....samat tylsät nurkat on aina=)

      Poista
  5. teillä on aina niin siistiä ja kodikasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos, mutta ei siistiä aina vaikka niin haluisinkin ;) Kyllä nuo kuusi lasta tässä saman katon alla varmistavat sen että jossain vaiheessa sotkua on =D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. No kiitos paljon =) Itse sitä ei osaa katsoa vieraiden silmin kun samoja nurkkia päivästä toiseen katselee =D

      Poista
  7. Hei!

    Minäkin käyn katselemassa teidän kaunista sisustusta ja ihailen vaaleutta. Löysin tuollaisen askartelusivuston, jossa on ruusuisia unelmia ;)

    https://www.facebook.com/murulan.tuikku

    Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos linkistä ;) Jakiitos, jotenkin vaan nyt ei oo ollut tyytyväinen itse lainkaan!

      Poista
  8. Piti vielä palata takaisin kysyyn, et mistä tuo olkkarin valaisin on hankittu? Onko siinä tuikkukupit ja sähkövalot? Vai millanen se oikein on?

    Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirpa se on ostettu huutonetistä hintaan 129e =/ eli oli kallis on jonkun merkkinenkin mut en muista enään minkä =D Ovh oli visiin 150e luokkaa. Se on köyhäinhopeinen tuikkukruunu 24 tuikulle , voi laitella vaikka joitan kukkasiakin niihin jos haluu. Oon yrittänyt myydäkin sitä Facebookin kirppareilla joskus mutta menee huonoksi kaupaksi kun on tosiaan pelkkä kynttilä jutska ja hintakin aikas iso sinänsä ;)

      Poista
  9. Mahdottoman kaunista. Kyllä ne jotkut osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs nyt , oon pitkin viikkoja ollut ihan ärsytyksen kourissa, kun en saa kotia mieluisaksi millään!!!!! Tiedä missä mättää nyt! Uusi kotihan olis ihan kiva =)

      Poista
  10. Ja vieläkin, yhdenlaista sisustusihanuutta....

    http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/7532667?utm_source=FB&utm_medium=fb_postaus&utm_campaign=fb_unelmienasunnot&cmp=fb_unelmien_asunnot

    VastaaPoista
  11. Ihana uusi järjestys! Mikä teksti on tuossa peilissä? Oletko itse tuunannut vai oliko valmiina? Ja pihallekin päästiin vähän kurkkimaan :) t:viiden äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peilissä on tuo home is where your heart is tarra eli itse laitettu :) no juu pihaa hiukan :D en ole yhtään pihan laitto ihmisiä, johtunee varmaan siitä kun en osaa ;) olis kyl kiva ku osais :)

      Poista
  12. Teillä on niin kaunista ja kodikasta .Kauniista kodista perhekin nauttii ja myös viihtyy kotosalla

    VastaaPoista
  13. Se on totta ja sama pätee siistiin kotiin :D jotenkin vaan tällä hetkellä yrittää kaikkensa jotta saa mieluisaksi kodin mutta kuinkakohan kauan siinä menee :D

    VastaaPoista
  14. SARIIII!

    Sinut on haastettu :D
    Käyhän kurkkimassa...

    VastaaPoista