sunnuntai 22. huhtikuuta 2012


Heipsuli =)

Täällä yö myöhäseen pika visitiillä ;) No nyt on muutama kuva otettu ja näyttäis tältä tällä hetkellä =) Verhot keittiössä on ostettu Johannalta täältä blogimaailmasta, no linkittää en osaa mutta tyytyväinen olen ollut kyllä noihin =)

Makkari näyttää samalta? kuin aina...olen vaan miettinyt pitäiskö ottaa Adeliinan pinniksestä nuo vaaleanpunaiset jutut pois jotta olisi yhtenäinen värimaailma =)

Tänne ei ihmeitä kuulu, Pojalla ei todettu astmaa vaikka oireet onkin samat. Allergia peräistä todennäköiesti ja kaniallergia todettiin. Onni-pupu meni esikon luokse asumaan jotta poika saa mahdollisimman allergiavapaan oltavan kotona. Ilmeisesti lisää tutkitaan mahdollisia allergioita Tyksissä tai etsitään syytä jatkuvalle pienelle tulehdukselle.

Tänään olenkin saanut aamusta jo siivottua ( siis eilen jos tarkkoja ollaan ;) ) Matot oli ulkona ja lattiat pestynä ja pölyt saipi kyytiä. Kummi-tytön synttäreillä kävin pikaseen ja pyykkiä pessyt....eli normi arkea =) Isännys jääpi jo viikon päästä kesälomille kun taas tuli lomautukset päälle. Eikä olis saanut pitää kesälomia silloin kuin olisi halunnut. Eli toivottvasti ilmat olisi suotuisia =)

Nyt on pakko mennä nukkumaan Adeliinan viereen ;) Joten oikein kauniita unia kaikille ♥ Kiitos taas kommenteista ja lukijoille myös ♥

Sari

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti oli makoisat unet ;) ihanan rauhallinen värimaailma,minunkin lempi värejäni.Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
 2. No hyvimppäs ne soppiiki, teil noi verhot ♥ Kaunist on ♥

  VastaaPoista
 3. sinä se jaksat hommata ja pitää kodin niin kauniina! :)
  asmat ja allergiat on niin tylsiä :/
  Mukavaa keväistä viikkoa sinne!

  VastaaPoista